AFGELAST – PLAY ON Voetbalkamp

Beste ouders en voetballers,

Helaas hebben we zojuist van de organisatie te horen gekregen dat door omstandigheden het PLAY ON. Voetbalkamp bij onze vereniging niet door zal gaan. Naar aanleiding van een beperkt aantal aanmeldingen kan er volgens de organisatie niet het voetbalkamp worden georganiseerd zoals onze leden dat verdienen. Vandaar dat besloten is om het voetbalkamp af te gelasten.

Iedereen die zich heeft ingeschreven ontvangt een restitutie van het inschrijfgeld. Dat betekent dat je het aankoopbedrag teruggestort krijgt op de rekening waarmee je hebt betaald.

Mochten er naar aanleiding van dit bericht vragen en/of opmerkingen zijn kunnen jullie via info@playonvoetbal.nl per mail contact opnemen met de organisatie.Groots nieuws! Komende zomer wordt op onze sportvereniging het gloednieuwe PLAY ON. Voetbalkamp georganiseerd! Voor iedereen van 6 t/m 14 jaar vindt er op ons eigen sportpark de ultieme voetbalweek plaats! Er zijn trainingen, clinics, competities, spellen en demonstraties samengesteld door de beste voetballers van de Eredivisie. Er worden IEDERE DAG speciale voetbalclinics gegeven door een van onze voetbalhelden!

Spieren voor Spieren bokaal
De PLAY ON. Voetbalkampen ondersteunen ook een goed doel! Een deel van de opbrengsten gaat naar Spieren voor Spieren. Daley Blind, ambassadeur van Spieren voor Spieren én vrienden van Spieren voor Spieren: Jan Vertonghen, Luuk en Siem de Jong hebben speciaal voor de PLAY ON. Voetbalkampen compleet hun eigen trainingsprogramma samengesteld: ‘The Next Best Training’. Ieder kamp heeft een winnaar en ontvangt de enige echte Spieren voor Spieren bokaal! Word jij de allergrootste PLAY ON. Voetbal-ster?

Programma
Tijdens PLAY ON. krijgen de deelnemers een gevarieerd programma met iedere dag een speciale training of clinic van een bekende profvoetballer. Het programma tijdens de voetbalkampen bij C.S.V. de Leeuwarder Zwaluwen bestaat uit doen, zien en beleven. Zo zijn er technische trainingen, mini-competities, voetbalspellen, voetbaldemonstraties van balkunstenaars, meet & greets met bekende profs en nog veel meer.

Bekende profs
Urby Emanuelson (FC Utrecht): ‘Op de trainingen bij onze profclubs maken we gebruik van de nieuwste technieken om beter te worden. Dat zien we eigenlijk in de bestaande voetbalkampen maar weinig terug. Hoe tof is het dat je ook als kind al gebruik kan maken van sommige van deze technieken?’ Bij de Leeuwarder Zwaluwen komen de profs Sven Botman, Joey Veerman, Sergio Padt, Calvin Stengs en Hedwiges Maduro clinics geven. 

Coronaproof
Het kamp wordt volledig corona-proof georganiseerd. ‘Veiligheid en gezondheid gaat boven alles, dus we nemen flink wat extra corona-maatregelen om dit te waarborgen. Zo is er een beperkte capaciteit aan deelnemers per locatie, staat hygiëne van zowel de deelnemers, begeleiders en materialen bovenaan, vinden de activiteiten plaats in de buitenlucht en wordt er afstand gehouden tussen begeleiders en deelnemers’, aldus Mitchel Bovenlander (4PM Entertainment).

Korting voor onze leden!
Als lid van onze club ontvang jij een kortingscode waarmee je 25% korting op je inschrijving krijgt. Deze krijg je via de digitale nieuwsbrief van de Leeuwarder Zwaluwen. Krijg jij de nieuwsbrief nog niet? Meld je hier dan voor aan bij communicatie@leeuwarderzwaluwen.nl

Praktische informatie
Wat?  PLAY ON. Voetbalkamp
Wanneer?  Maandag 10 t/m vrijdag 14 augustus 2020 (van 09.00-17.00u). Inschrijven voor één of meerdere dagen is ook mogelijk!
Waar?  Sportpark Nijlân (bij CSV De Leeuwarder Zwaluwen), Middelzeelaan 18a, Leeuwarden
Voor wie?  Jongens en meiden van 6 t/m 14 jaar
Wat kost het?  Een ticket voor een 5-daags kamp is € 249,- inclusief tenue, lunch, drinken en tussendoortjes. Een 3-daags kamp kost € 146,25. Voor een enkele dag zijn de kosten € 65,-. 

Are you the one? Schrijf je in via www.playonvoetbal.nl en beleef de ultieme voetbalweek!

Heel veel voetbalplezier,
C.S.V. DE LEEUWARDER ZWALUWEN & Team PLAY ON.