AWAS KAKI AMURANG BENEFIET

Amurang en Awas Kaki organiseren vrijdagavond 10 november vanaf 18 uur met de zakenclubs van Blauw Wit ’34 en Leeuwarder Zwaluwen een benefietavond in de Businessclub van SC Cambuur.
Voor een donatie van € 100 mag u deze bijzondere avond (inclusief vier consumpties en een superlot van € 10) meemaken. Het programma bestaat naast een Indonesisch buffet uit een presentatie van Henk de Jong voor de heren en ‘Coco Chanel’ Inez Timmer voor de dames.  Presentator is Geert van Tuinen, muzikaal intermezzo is er van Eddy Dijkstra en Woody Brunings. Bonny Dijkstra stelt een schilderij twv € 2200 beschikbaar voor de veiling. Ook de loterij heeft mooie prijzen.  Dj Ricardo Silvio zorgt voor de muzikale after party.

 

 

Met uw donatie steunt u goede doelen in Indonesië

Voetbalclub in Semarang

De stichting “Awas Kaki” (Pas op je voeten) is opgericht door oud Heerenveen- en Cambuurspeler Ronald Lepez. De stichting wil d.m.v. voetbal kansarme mensen meer toekomstperspectief geven. Ronald is in 2011 vertrokken naar Semarang en hoofdcoach van een voetbalclub. Inmiddels heeft hij 100 jeugdtrainers opgeleid. Momenteel worden 200 kinderen, zowel christenen als moslims, door de stichting geholpen bij de voetbalclub en op vijf arme basisscholen. Max Houttuin, oud speler van SC Heerenveen en Blauw Wit ‘34, is ambassadeur van de stichting.

 

Laptops voor de school in Amurang

De Stichting Amurang zet zich in voor het welzijn van kansarme kinderen en jongeren in Amurang en Tondano. De stichting realiseerde inmiddels twee kindertehuizen en een basisschool. Regelmatig verzorgen vrijwilligers educatieve projecten en steunt het Amurang Studiefonds jongeren met een beurs. Actueel project: De school in Amurang ontbeert elke overheidssteun en heeft dringend laptops nodig. Deze zijn nodig om de scholieren op het staatsexamen voor te bereiden.

 Of meldt je aan via: http://awaskaki.com/aanmelden-benefietavond                 

Meer info: Ritsko van Vliet, 06 22996562, ritskovanvliet@amurang.nl