Belactie groot succes!! Leeuwarder Zwaluwen organiseert 2e belavond van de VriendenLoterij

 

Prachtige bijdrage voor nieuwe kantine

De belactie van maandag 14 mei jl. was een groot succes, mede dankzij een enthousiast belteam konden maar liefst ca. 40 nieuwe aanmeldingen voor de VriendenLoterij worden genoteerd. Wanneer dit aantal deelnemers bijvoorbeeld een jaar meespeelt, levert het onze vereniging ca. € 3.500, – op! Daarnaast verdiende de vereniging een bonus van € 400,-. Een mooie bijdrage aan onze nieuwe kantine.

Tweede belavond 

Maar we zijn er nog niet, de 1e avond hebben we nog niet iedereen kunnen bereiken/bellen Daarom gaan we binnenkort nog een tweede belavond organiseren. Deze avond worden alle leden, die we de eerste avond niet konden bereiken, gebeld met de vraag of ook zij mee willen spelen en zo vriend willen worden van Leeuwarder Zwaluwen.

Kans op bonus

Mocht deze 2e belavond net zo succesvol worden, dan maakt onze club ook nog kans om deze maand in de top 5 te eindigen, waar een bonus in het verschiet ligt die op kan lopen tot € 5.000,-!!

Steun onze club en doe mee

Draagt u ons een warm hart toe en maakt u ook graag kans op leuke prijzen? Speel dan mee met de VriendenLoterij. U maakt dan maandelijks kans op tienduizenden prijzen.

Leeuwarder Zwaluwen organiseert samen met de VriendenLoterij deze speciale belactie met als doel geld op te halen voor de bouw/inrichting van onze nieuwe kantine. Onze leden worden door een van onze vrijwilligers gebeld met het aanbod om vriend te worden van Leeuwarder Zwaluwen door mee te spelen in de VriendenLoterij.

Van ieder verkocht lot gaat de helft van de inleg direct naar ons, iedere maand opnieuw.  Een lot kost € 13,25 (incl. Jackpotbonus à € 0,50) per trekking. En er zijn 14 trekkingen per jaar.

 

Binnenkort wordt u tussen 18.30 en 22.00 uur wordt u gebeld door een Zwaluwen-vrijwilliger die u zal vragen of u voor ons mee wilt spelen met de VriendenLoterij. Speelt u al mee met de VriendenLoterij, dan kunt u zich tot vriend van Leeuwarder Zwaluwen over laten schrijven.

De definitieve datum zal binnenkort bekend worden gemaakt! Hou hiervoor onze website in de gaten.

U hoort van ons !!!