Beleidsplan 2020-2024

 

In 2024 bestaat onze club 100 jaar. Het beleidsplan 2020-2024 beschrijft de ambities en activiteiten waarmee we hopen de doelen van CSV de Leeuwarder Zwaluwen te bereiken.

“100 jaar C.S.V. de Leeuwarder Zwaluwen, meer dan een voetbalvereniging” geeft expliciet aan dat we naast voetbal ook andere activiteiten organiseren. Dat doen we voor onze eigen leden, maar we zoeken ook nadrukkelijk de verbinding met de wijk Nijlân en de ouderen. Voorbeelden van activiteiten zijn klaverjassen, een dartstoernooi, een Fifa’20 toernooi, de jaarlijkse Familiedag, speciale feestjes voor jong en oud en de ‘Derde helft’.
Nadat wij in 2019 onze nieuwe accommodatie in gebruik hebben genomen, zijn er binnen afzienbare tijd 140 nieuwe leden bijgekomen. Dit vergt een professionelere organisatie. Het bestuur wil een toonaangevende voetbalvereniging in Fryslân zijn, die midden in de gemeenschap staat en tevens oog heeft voor de ouderen en de mensen in de wijk Nijlân.

Met zijn allen zetten we de schouders eronder, zodat de Leeuwarder Zwaluwen ook de volgende 100 jaar de gezonde, ambitieuze en gezellige voetbalvereniging blijft waar iedereen zich thuis voelt. “Alleen kun je niks, met zijn allen kun je alles!”

Download hier het beleidsplan 2020-2024.