Champions League Toernooi 14 & 15 oktober 2020

⚽?? Bijna 60 kinderen deden afgelopen woensdag en donderdag mee aan ons Champions League Toernooi. Een toernooi met veel enthousiasme, strijd en plezier! En nu we de komende 4 weken in elk geval geen competitie kunnen spelen, was het extra leuk om zo’n toernooi binnen onze eigen vereniging te kunnen spelen. Het was zo geslaagd dat je dit de volgende keer niet wilt missen! ??

Ook een leuk weetje trouwens: bij de begeleiders van het toernooi waren dit jaar voor het eerst spelers van de JO13-1 en JO15-1. Iets dat óók zeker voor herhaling vatbaar is! ? Omer, Rens, Carmen, Marijn, Giovanni, Leendert Jan en Sem van der Zee: heel erg bedankt dat jullie ons last-minute uit de brand hebben geholpen! En ook de inzet van de andere trainers was onmisbaar: Nino Fonville, Jelmer Mulder, Mats Feenstra, Gyon Yntema, Sybren van Reemst en Sabrina van der Leij. Door de foto’s heen is duidelijk te zien hoeveel plezier de trainers er in hebben. 

“Ik heb genoten van het plezier dat alle kinderen en begeleiders hebben uitgestraald,” vertelt trainster Sabrina van der Leij. “Er was veel enthousiasme, strijd en gejuich. Ik ben ontzettend blij dat we dit soort activiteiten nog mogen houden, speciaal voor alle jeugd!”