Erima Voetbaldagen (voorheen Univé Voetbaldagen)

Leeuwarder Zwaluwen is ook dit jaar weer gastheer voor de Erima Voetbaldagen. De voetbaldagen worden gehouden in de meivakantie op 30 april, 1 en 2 mei 2018.

Pupillen (Onder 6 t/m Onder 13) en speelsters van MO15-1 die zich opgeven, krijgen tijdens de Erima voetbaldagen drie dagen van 10:00 – 15:00 uur trainingen op Zwaluwen Veld 2 (incl. 3x gratis lunch). De trainingsstof wordt door de Erima-organisatie beschikbaar gesteld. De deelnemers ontvangen een compleet tenue met bal. Er is ruimte voor circa 50 spe(e)l(st)ers. Inschrijven kan nu al via www.mastersportenevents.nl. De kosten zijn € 89 all-in. Om in te schrijven hoef je GEEN lid te zijn van Leeuwarder Zwaluwen. Ben je lid van een andere vereniging, of voetbal je nog helemaal niet? Je kunt je gewoon via Leeuwarder Zwaluwen aanmelden. Johan Groote is aanspreekpunt bij Leeuwarder Zwaluwen.

Tijdens de Erima voetbaldagen krijg je ook de kans te meten hoe hard je schiet op een echte snelheidsmeter! Leeuwarder Zwaluwen ontvangt een professionele snelheidsmeter, zodat je ook na de voetbaldagen je snelheid kan blijven meten.

Wat krijg je allemaal als je je aanmeldt voor de voetbaldagen?
– uiteraard 3 dagen voetbaltraining en heel veel lol
– een speciaal tenue van de Voetbaldagen, bestaande uit een shirt, een short en kousen
– een bal
– een goodybag met leuke items