Grote Clubactie 2019

Wie verkoopt dit jaar de meeste loten voor de Zwaluwen?!? Op 14 september start de Grote Clubactie 2019. En als jij loten verkoopt, verdien je daar niet alleen geld mee voor de Zwaluwen, maar kun je zelf ook mooie prijzen winnen! Doe je ook weer mee?

Vorig jaar bedroeg de opbrengst van de Grote Clubactie zo’n € 3.000,-. Een prachtige score, maar het kan nog veel beter! Als ieder lid minimaal 3 loten aan de man zou brengen, kan dit bedrag oplopen tot wel € 6.000,-! Het verkopen van loten door onze (jeugd)leden is al jaren een belangrijke bron van inkomsten voor de Zwaluwen. In deze tijd van teruglopende sponsorgelden en stijgende kosten is dat extra belangrijk. Laten we er dus met zijn allen weer een groot succes van maken!

Besteding opbrengsten
Elk lot wordt verkocht voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar onze vereniging. Per verkocht lot ontvangt de club dus € 2,40! Van de overige 20% wordt een loterij georganiseerd, waarbij de lotenkopers o.a. € 100.000,- kunnen winnen. Met de opbrengsten van de Grote Clubactie kunnen we nieuwe materialen aanschaffen voor de jeugd, zorgen voor een goede jeugdopleiding en leuke evenementen organiseren. Dit jaar willen we een deel van de opbrengst besteden aan nieuwe ballenkarren voor de jeugdteams.

Planning Grote Clubactie 2019
9-13 september: uitdelen verkoopboekjes en intekenlijsten
14 september: start verkoop Grote Club Loten
14-19 oktober: inleveren verkoopboekjes/intekenlijsten 
4-9 november: de loten worden uitgedeeld
4-23 november: je kunt de loten gaan verspreiden/langsbrengen
23 november: inleveren geld bij de Zwaluwen
11 december: trekking Grote Club Actie 
12 december: publicatie uitslag op de site van Grote Club Actie

Geen boekjes of intekenlijsten gekregen? Meer intekenlijsten nodig?
Download dan hier de intekenlijst & print ‘m uit.

Dit kun je winnen!
Als lotenverkoper kun je zelf ook mooie prijzen winnen. En hoe meer loten je verkoopt, hoe groter de prijs!

JO/MO -07/09/11
– 7-14 loten: een Donald Duck pocket
– 15-21 loten: een bioscoopbon of Game Mania bon ter waarde van € 7,50
– 22-39 loten: een voetbal
– 40+ loten: een Zwaluwen shirt met je naam er op

JO/MO-13/15 junioren
Na de eerste drie loten krijg je € 0,50 per verkocht lot voor jezelf. En als jij de beste verkoper in deze leeftijdscategorie bent, win je een wedstrijd-
tenue van jouw favoriete profclub!

JO/MO-17/19 junioren
Van jullie verwachten wij niet meer dat je langs de deuren gaat (dat mag uiteraard wel), maar dat je per persoon binnen je directe omgeving minimaal 3 loten aan de man brengt. Bijvoorbeeld je ouders, buren, opa/oma of andere naaste familie en kennissen. Dat moet lukken, toch? Een kleine moeite, maar groot plezier voor de vereniging!

Meer weten?
Informeer dan even bij Jan Dijkstra (jand2908@gmail.com) of Mariëlle Feenstra (m.pouderoyen@hotmail.com of 06-55828335).