Help Jorn (Zwaluwen 2) met zijn onderzoek naar de Leeuwarder Zwaluwen!

Jorn Dijkstra, speler van Zwaluwen 2, doet voor zijn opleiding HBO Sportkunde een onderzoek naar CSV de Leeuwarder Zwaluwen. Ben jij lid van de Zwaluwen? Doe dan mee en vul de online vragenlijst in!

Ga hier direct naar het onderzoek: https://www.thesistools.com/web/?id=547656

Over het onderzoek
Jorn (op de foto in het shirt met nummer 13) is eerstejaars student aan de Hanze Hogeschool in Groningen en doet samen met zijn studiegenoot Yoram Bulthuis onderzoek naar de Leeuwarder Zwaluwen. Op basis van de resultaten van dat onderzoek gaan Jorn en Yoram een advies schrijven, waarmee wij als CSV de Leeuwarder Zwaluwen aan de slag kunnen.  

Wie kunnen meedoen?
Iedereen die lid is van de Leeuwarder Zwaluwen, een zoon/dochter bij de Zwaluwen heeft of actief is als vrijwilliger bij de Leeuwarder Zwaluwen kan de vragenlijst invullen. Ben je jonger dan 16 jaar? Vul de vragenlijst dan samen met één van je ouders of verzorgers in. 

Wij willen Jorn graag helpen met zijn onderzoek en zijn ook erg benieuwd naar de resultaten van het onderzoek. We hopen daarom dat zoveel mogelijk leden de vragenlijst invullen. Doe jij ook mee?

Bestuur CSV de Leeuwarder Zwaluwen