Jantje Beton actie groot succes!

Jantje Beton actie groot succes!

Begin maart hebben we als Jantje Beton actie groot succes!

Begin maart hebben we als vereniging voor het eerst meegedaan aan de Jantje Beton actie (in plaats van de vroegere Snertactie). De teams J/MO13 en J/MO15 trokken langs de aan ons toebedeelde deuren in Nylân, Huizum-West en Huizum-Dorp. Dit onder toezicht van ouders, trainers en leiders.

 

Niet iedereen stond meteen te springen – het was natuurlijk ook best spannend – maar bij terugkomst waren er leuke verhalen en voor iedereen een zakje snoep. Twee jongens van de JO15-2 kregen geen geld, maar een middelvinger van een hoogbejaarde dame; dan sta je toch wel even raar te kijken. Twee op het laatste moment ingevlogen jongens uit de JO11-2 wisten niet van ophouden en hadden er op eigen initiatief nog maar een flat van 16-hoog bij gepakt. Of een creatieve geest, die besloot bij de Jumbo te gaan staan; dat liep als een tierelier! 👍

 

De opbrengst bedroeg uiteindelijk bijna € 1.100, dat we moeten delen met Jantje Beton. Daarmee zijn we de organisatie met de beste score. Ons deel zal worden besteed aan de jeugd, bijv. materialen en/of inrichting van een jeugdcorner in de nieuwe kantine.

Jongens en meiden, hartelijk dank voor jullie inspanningen!

 

Met sportieve groet,

Wietske Meersma & Sytske de Boer