‘t Zwaluwnest

De kantine van de Leeuwarder Zwaluwen staat beter bekend als ’t Zwaluwnest. Het is de thuisbasis en ontmoetingsplaats van alle leden van de Zwaluwen, maar ook spelers en supporters van andere clubs komen er graag wat drinken. ‘Ut is hier altiid su gesellig!’ is een vaak gehoorde kreet. 

Openingstijden
Ons clubhuis is op de volgende dagen en tijden geopend:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 17:00 – 0:00 uur
Donderdag: 19:00 – 0:00 uur
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: 8:00 – 20:00 uur

Telefoonnummer kantine: (058) 844 5790

Barvrijwilligers
Om alle gasten van ’t Zwaluwnest van een natje en een droogje te voorzien hebben we een vrijwilligersbestand van ongeveer 45 barvrijwilligers. Deze vrijwilligers schenken op de zaterdagochtend een bakje koffie in voor de ouders van onze (jongste) jeugd, nemen een doordeweeks avondje voor hun rekening of tappen op zaterdagmiddag het welverdiende biertje na de wedstrijd. Over het algemeen hebben de vrijwilligers een bardienst van 3 uur op de zaterdag eens per 4 weken. Op deze manier kunnen we de barwerkzaamheden over meerdere schouders verdelen. Mocht je geïnteresseerd zijn in een functie als barvrijwilliger, dan kun je jezelf aanmelden bij de beheerscommissie.

Beheerscommissie
Alles wat betrekking heeft op het clubhuis wordt gecoördineerd door de beheerscommissie. Deze commissie zorgt o.a. voor de inkoop, administratie, onderhoud, voldoende vrijwilligers & het mede organiseren van activiteiten.
Contact: kantine@leeuwarderzwaluwen.nl.

’t Zwaluwnest gebruiken
Als je de kantine wilt gebruiken voor een vergadering, activiteit of feestje, neem dan contact op met de beheerscommissie via kantine@leeuwarderzwaluwen.nl.