Kerstbingo 2020


Op zaterdag 19 december 2020 organiseren we een spetterende online Kerst Bingo voor al onze leden, supporters en andere geïnteresseerden, waarmee je geweldige prijzen kunt winnen! De online Bingo is live te volgen via het YouTube kanaal van CSV De Leeuwarder Zwaluwen en begint om 20.00 uur. De presentatie is in handen van Marieke Smit en Kyra Bruinsma.

De volledige opbrengst van de bingo komt ten goede aan de Leeuwarder Zwaluwen. Dat kunnen we goed gebruiken, nu onze inkomsten vanwege corona zo zijn teruggelopen! En daarnaast is de bingo ook gewoon leuk om aan mee te doen. Je kunt als deelnemer vanuit huis live meekijken. Heb je bingo? Dan bel je naar de uitzending! Dankzij sponsoren zijn er prachtige prijzen te winnen. 

Wat kosten bingokaarten en hoe bestel je ze?
De verkoop van de bingokaarten is inmiddels gestart. Je kunt een pakketje kaarten kopen vanaf € 15,00 per deelname. Hierin zitten 3 normale bingokaarten en 1 superbingokaart. Met de superbingokaart speel je mee met de laatste superronde met maar liefst 3 superprijzen! Wil je meedoen aan een extra superronde (€5,-) dan is deze toe te voegen aan het pakket van €15,- (en dan zit je dus voor €20,- nog beter met je kansen).

Je kunt hier kaarten bestellen. Je ontvangt een betaalbevestiging en de bingokaarten vervolgens per mail op het aangegeven mailadres. Dit kan even duren. Mogelijk komen deze in je spambox terecht, dus vergeet niet deze te controleren. We zorgen dat je de kaarten op tijd voor de bingo ontvangt.

Wat kun je winnen?
Hoe meer bingokaarten je koopt, des te meer kans op het winnen van onze fantastische prijzen. We maken in de komende periode alle prijzen bekend, maar de volgende prijzen verklappen we alvast:
– een luxe televisie t.w.v. € 699,-, mede mogelijk gemaakt door Expert Tromp Leeuwarden
– een arrangement bij Van der Valk Leeuwarden t.w.v. € 250,-
– een Zwaluwen kledingpakket t.w.v. € 215,-, aangeboden door Sytze Visser advies

Hoe wordt de bingo gespeeld?
– Je volgt de online Bingo live vanuit huis via het YouTube kanaal van CSV De Leeuwarder Zwaluwen.
– Er worden drie bingorondes gespeeld op vier verschillende bingokaarten, met als laatste de superronde voor drie superprijzen. Per ronde worden meerdere spellen gespeeld. De presentator geeft aan voor welke bingo (bijvoorbeeld een rij, plus, volle kaart, etc.) er wordt gespeeld, dit zal tevens op het scherm te zien zijn. Elke ronde heeft zijn eigen prijzen. Er zijn in totaal maar liefst 12 prijzen te winnen.
– Zorg ervoor dat je de bingokaart hebt uitgeprint en een pen bij de hand hebt, zodat je gemakkelijk mee kunt spelen.
– Heb je bingo? Bel dan tijdens de uitzending zo snel mogelijk naar 058-8445790. De bingo wordt vervolgens gecontroleerd. Is je bingo juist? Dan wordt je prijs later naar je opgestuurd of bij je thuis gebracht.
– Is de lijn bezet? Dan ben je helaas niet de eerste beller en kun je op de livestream volgen of de bingo van de eerste beller juist is of niet.

Samenwerking met sponsoren
De prijzen zijn beschikbaar gesteld door bedrijven die onze vereniging een warm hart toedragen. Met deze bingo steunen we met zijn allen onze mooie club én indirect ook de lokale ondernemers in Leeuwarden die voor de prijzen hebben gezorgd! 

Wij hopen dat er veel mensen mee gaan doen. Koop hier nu je kaarten!