Verdien geld voor de Zwaluwen bij JUMBO Van Loonstraat!

In de komende weken kun je op een heel simpele manier geld verdienen voor de Leeuwarder Zwaluwen: met je kassabon, flessenbon of door een handdoek te kopen! De actie loopt van 24 februari t/m 5 april 2020. 

Meedoen kan op drie manieren:

 1. Flessenbonnen
  Lever statiegeldflessen in bij de JUMBO Van Loonstraat en doneer het geld in de JUMBO aan de
  Leeuwarder Zwaluwen! Deze actie loopt vanaf 24 februari 2020.
 2. Boodschappenbonnen
  Boodschappen gedaan bij de JUMBO Van Loonstraat? Bewaar de kassabon en lever die in de kantine van de Leeuwarder Zwaluwen in, met je naam en telefoonnummer er op. Aan het eind van de actieperiode is 5% van het totaalbedrag van alle bonnen voor de Zwaluwen! En… elke week wint de indiener van één bon een JUMBO tegoedbon. Bonnen van online boodschappen bij JUMBO Van Loonstraat tellen ook mee! Als je online bestelt, selecteer dan JUMBO Van Loonstraat, print na betaling de digitale kassabon uit en lever deze in de kantine in. Deze actie loopt van 24 februari t/m 5 april 2020. 
 3. Zwaluwen handdoeken
  Koop voor € 2,99 een Leeuwarder Zwaluwen handdoek bij JUMBO Van Loonstraat. Voor elke verkochte handdoek gaat € 0,50 naar de Zwaluwen! Deze actie loopt van 24 februari t/m 5 april 2020.

Vraag iedereen om mee te doen! 
Vraag ook je buren, vrienden en familie om aan deze actie mee te doen: vraag hen bijvoorbeeld om hun bonnetjes van JUMBO Van Loonstraat en lever deze in de kantine in. Dan krijgen we aan het eind van de actieperiode een prachtig mooi bedrag voor de Leeuwarder Zwaluwen!

Over JUMBO Van Loonstraat
Je vindt de JUMBO aan de Van Loonstraat 112 in Leeuwarden (bij de rotonde oversteken richting het station). Of kijk op www.jumbo.com/winkel/jumbo-leeuwarden-van-loonstraat

 

ACTIE: Steun koploper SC Cambuur in eigen huis tegen Roda JC

De voorjaarsvakantie staat weer voor de deur en wat is er dan leuker om te doen dan een wedstrijd van SC Cambuur bezoeken?! Omdat onze club een amateurpartner is van Cambuur kun je als lid onder de 17 jaar ook nog eens heel voordelig naar de thuiswedstrijd tegen Roda JC. Ben jij van de partij om de koploper van de Keuken Kampioen Divisie te steunen?

Hieronder vind je alle praktische informatie.SC Cambuur – Roda JC

Vrijdag 21 februari, 20.00 uur
Cambuur Stadion

Kaarten bestellen voor deze wedstrijd is heel eenvoudig. Via onderstaande link kun je zelf een mooie plek uitzoeken in het digitale stadion op de Zuid- of Oost-tribune. Vervolgens selecteer je ‘Jeugd t/m 16’ en gebruik je op de volgende pagina de kortingscode: 21-februari. De korting wordt dan automatisch verrekend.

> Ga naar www.cambuurkaarten.nl

Alvast veel plezier!

Bekerwedstrijd SVM 1 – Zwaluwen 1

Komende dinsdag is het MATCHDAY! Zwaluwen 1 speelt dan om 20.00u in de volgende ronde van de beker tegen SVM 1. Daar kunnen ze natuurlijk alle support bij gebruiken, dus hup in de auto en op naar Marknesse!
 
📍 Sportpark De Punt, Emmeloordseweg 2, Marknesse

Onze Sponsors