Woensdag 25 april tussen 16:30 en 18:30 uur geen training

Woensdag 25 april tussen 16:30 en 18:30 uur is er geen training, vanwege het Meisjes Schoolvoetbaltoernooi dat georganiseerd wordt bij Leeuwarder Zwaluwen.

 

Michel Oosterkamp nieuwe trainer 2e herenselectie

Michel Oosterkamp is de nieuwe trainer van de 2e herenselectie van de Leeuwarder Zwaluwen voor het seizoen 2018/2019. Michel speelde zelf 9 jaar lang in het 2e elftal van de Zwaluwen. Op dit moment heeft hij als trainer JO17-1 onder zijn hoede.

Michel begon zijn voetbalcarrière als jeugdspeler bij SV de Griffioen uit Oosterwolde, waar hij debuteerde in het 1e elftal. Als 16-jarige werd hij getransfereerd naar BV Veendam. Hier speelde hij een jaar, waarop hij naar DIO Oosterwolde vertrok. Hier speelde hij een aantal jaar in het 1e en was hij daarnaast ook jeugdtrainer.

In 2005 werd Michel lid van de Leeuwarder Zwaluwen. Hier speelde hij het eerste jaar in het 1e elftal, maar moest daarna door een blessure een jaar lang stoppen met spelen. Hij trainde in die periode het B1-elftal. Daarna speelde Michel onafgebroken 9 jaar in het 2e elftal, met af en toe een uitstapje naar het 1e.

Michel is nu al 4 jaar jeugdtrainer bij de Zwaluwen. Eerst heeft hij twee jaar JO15-1 onder zijn hoede gehad, waarbij JO15-1 beide jaren als tweede eindigde. Daarna werd hij trainer van JO17-1, dat vorig seizoen ongeslagen kampioen werd en ook nu weer bovenaan staat zonder verliespunten.

Handtekeningsessie
Binnenkort volgt er een handtekeningsessie met de trainers 1e en 2e selectie voor volgend jaar. De nieuwe contracten worden op dit moment opgemaakt.

Nieuwe jassen voor coaches / leiders jeugdteams Zwaluwen

Alle coaches en leiders van de jeugdteams van Leeuwarder Zwaluwen zijn afgelopen week in nieuwe jassen gestoken van de Jako-lijn.

Feenstra Adviesgroep B.V.  sponsort Leeuwarder Zwaluwen hierbij.

Onze Sponsors