Vanaf maandag 26 augustus starten de trainingen weer!

Een aantal seniorenteams zijn al weer even aan het trainen, maar voor alle andere senioren- en jeugdteams beginnen vanaf maandag 26 augustus 2019 de trainingen weer. 

In onderstaand concept-schema kun je lezen wanneer en op welke velden alle teams trainen. Let op: dit trainingsschema zal hoogstwaarschijnlijk in de komende weken nog wijzigen, omdat het flink puzzelen is met al onze teams en de beschikbare velden. Houd dus de whatsappgroep van je team en de website goed in de gaten; wij zullen wijzigingen zo snel mogelijk doorgeven. 

Concept trainingsschema 2019-2020

Zwaluwen VR 1 zoekt grensrechter en verzorger

Voor het komende seizoen is Leeuwarder Zwaluwen op zoek naar een vaste grensrechter en een verzorger voor Vrouwen 1. Beide rollen zijn cruciaal voor het team, dat net is gepromoveerd naar de 2e klasse. Als grensrechter of als verzorger ben je onderdeel van een leuk, ondernemend en ambitieus voetbalteam. Het team speelt komend seizoen ongeveer 25 wedstrijden van eind augustus tot eind mei.

Voor meer informatie, vragen of aanmelden kun je contact opnemen via meidenvoetbal@leeuwarderzwaluwen.nl of 06-23278239

Video: terugblik op 12 & 13 juli

Wat hebben we een geweldig weekend gehad vorige week! 🤩 De drie wedstrijden van 12 & 13 juli – met SC CambuurHarkemase Boys en de ex-OranjeLeeuwinnen – en de beide feestavonden liggen intussen al weer een aantal dagen achter ons. 

Wat voetbal betreft zijn we intussen echt in de vakantiestemming (niet wat de rest betreft, want er wordt hard doorgewerkt: het kunstgras is er uit, de skihut ligt plat & in de kantine en sporthal worden de laatste punten op de i gezet).

Een mooi moment om even terug te blikken op vorige week! 

 

Onze Sponsors