Coronamaatregelen bij de Zwaluwen

In heel Nederland gelden coronamaatregelen, die ook voor de Leeuwarder Zwaluwen gelden. Vanaf 28 november 2021 05.00u gelden onderstaande regels. Deze maatregelen van het kabinet gelden voor 3 weken en in ieder geval tot 19 december 2021. Op dinsdag 14 december wordt de situatie opnieuw beoordeeld. Algemene regels – GezondLees verder..

JUMBO actie stopgezet

Het zit niet mee met deze actie. Vorig jaar moesten we de JUMBO actie stilzetten omdat de aangescherpte coronamaatregelen roet in het eten gooide… dit jaar lopen we tegen precies hetzelfde probleem aan. In overleg met JUMBO hebben we besloten dat we de actie helaas moeten stoppen.   In 2020Lees verder..

Wedstrijden op zaterdag 4 december 2021

De KNVB heeft besloten om in het weekend van 4 en 5 december alle wedstrijden in de A-categorie te annuleren. De wedstrijden in de B-categorie kunnen op 4 en 5 december wel doorgaan. Afhankelijk van de uitkomsten van het debat van de Tweede Kamer, neemt de KNVB een besluit overLees verder..

Online bingo op 30 december 2021

We gaan weer online bingo spelen! Op donderdag 30 december 2021 kun je bij onze derde online bingo opnieuw prachtige prijzen winnen. De online bingo is live te volgen via het YouTube kanaal van CSV De Leeuwarder Zwaluwen en begint om 20.00 uur. De presentatie is dit keer in handenLees verder..

Zaalvoetbal: reserveer de zaal!

Als je met je team wilt zaalvoetballen, dan kan dat! Leeuwarder Zwaluwen heeft de zaal op ons complex elke maandagavond van 21:30 tot 22:30 uur beschikbaar voor junioren of senioren die willen zaalvoetballen (behalve op 27 december 2021 en 3 januari 2022). Afhankelijk van de animo, kan ieder team vooralsnogLees verder..

Algemene Ledenvergadering verplaatst naar 13 december 2021

Op maandag 29 november 2021 zouden we de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering houden. Gezien de nieuwe coronamaatregelen verplaatsen we deze ALV naar maandag 13 december 2021 om 19.30 uur. Als een fysieke bijeenkomst op die datum nog steeds niet mogelijk is, houden we de ALV net als vorig jaar digitaal. HieroverLees verder..

Pupil van de week: Roos Rinsma & Silvan Kar

De pupil van de week van vorige week was niemand minder dan Roos Rinsma. Zij voetbalt nu twee jaar en is trouw supporter van de Oranje Leeuwinnen. Messi is haar favoriete speler. Roos speelt het liefst in de spits; vorige week won ze met haar team met 3-2 van SneekLees verder..

Onthulling logo Leeuwarder Zwaluwen

Zaterdag 23 oktober 2021 was het dan zover, de lang verwachte onthulling van ons logo aan de buitenkant van onze kantine! In de aanwezigheid van een groep leden werd door ons jongste lid Björn de Boer, ons oudste lid Menno Ganzevoort, oud-voorzitter Jan Adema en onze huidige voorzitter Gerbrand BusstraLees verder..

Onthulling logo Leeuwarder Zwaluwen

Op de prachtige nieuwe sporthal Nijlân ontbrak nog één ding: ons Zwaluwen logo! Komende zaterdag 23 oktober 2021 is het eindelijk zover: om 17.15 uur gaan ons jongste en één-na-oudste lid het logo onthullen, samen met voorzitter Gerbrand Busstra en oud-voorzitter Jan Adema. Daarna toasten we op de afsluiting vanLees verder..

Sinterklaasfeest 2021

Sinterklaas komt dit jaar weer naar de Leeuwarder Zwaluwen! Ben jij geboren in 2013 of later en heb je enorm veel zin in een feestje met Sinterklaas en Zwarte Piet? Geef je dan snel op voor het Sinterklaasfeest bij de Leeuwarder Zwaluwen!  Het feest vindt plaats op vrijdag 26 novemberLees verder..