Leeuwarder Zwaluwen Nieuws

UPDATE ZAALTECHNIEKTRAININGEN

Afgelopen vrijdag 19 januari was alweer de 2e ronde van de zaaltechniektrainingen onder de bezielende leiding van Jan Anne Wietses, die normaliter de JO19-1 traint. Uiteindelijk hebben 31 jongens én meisjes zich aangemeld. Fijn dat er weer zoveel animo is! De komende 3 vrijdagen (t/m 9 februari) zijn er nogLees verder..

Updates “Storm”

De verzekeraars hebben de stormschade van gisteren in Nederland op 90 miljoen euro ingeschat. Ook Lwd. Zwaluwen kwam niet ongeschonden uit de strijd. Gister lieten wij al zien dat de storm ons in opbouw zijnde tijdelijk vervangende clubhuis goed te pakken had. Gelukkig kunnen wij u berichten dat er inmiddelsLees verder..

Benoeming nieuwe consul

Benoeming nieuwe consul; Dhr. Sjoerdsma is vele jaren als consul actief geweest bij Leeuwarder Zwaluwen. Er is in gezamenlijk overleg besloten dit dienstverband te beeindigen. Wij zijn dhr. Sjoerdsma erkentelijk voor al zijn inspanningen. Dhr.Age Hendriks zal worden benoemd als nieuwe consul.

Bouwen in Bolivia

Bouwen in Bolivia; Net als bij Zwaluwen gaan wij ook bouwen aan verandering. Zwaluwen gaat nieuw bouwen, wij ook! Maar dan in Bolivia. In de zomer van 2018 gaan wij met de organisatie World Servants naar Bolivia om twee klaslokalen te bouwen. Hierdoor kunnen 50 kinderen naar school! Wij hebben geld nodigLees verder..

Start wedstrijden na de winterstop

De winterstop (voor de veldwedstrijden) loopt voor sommige teams al op zijn einde. Voor competities met 13 of 14 teams (senioren en jeugd) starten de eerste competitiewedstrijden op zaterdag 27 januari, ijs en weder dienende natuurlijk. Voor de overige teams begint de week daarop (3 februari) het beker- of inhaalprogramma;Lees verder..

Carlo Rietdijk en Leeuwarder Zwaluwen verlengen samenwerking

Het bestuur van Leeuwarder Zwaluwen heeft met de hoofdtrainer Carlo Rietdijk overeenstemming bereikt over het verlengen van zijn contract. De trainer zal in het seizoen 2018/2019 opnieuw de eerste selectie onder zijn hoede nemen. 8 overwinningen op rij Carlo Rietdijk is sinds het seizoen 2016-2017 hoofdtrainer van de 1e selectie.Lees verder..

UPDATE Zaaltechniek trainingen

Komende vrijdag, 12 januari, gaan de zaaltechniektrainingen o.l.v. Jan Anne Wietses en zijn team van start. Fijn dat er weer voldoende animo is (28 aanmeldingen).   Om een goede verdeling qua niveau en/of aantal over beide uren te krijgen is de definitieve indeling als volgt: 16.30 tot 17.30 uur :         JO8 JO9 enLees verder..

“Strippen” tijdelijke clubhuis “update”

In de nieuwsbrief met betrekking tot de nieuwbouw hebben jullie kunnen lezen dat er voor de bouwperiode een vervangend tijdelijk clubhuis is aangeschaft. De “Zwaluwen-dagploeg” had al veel voorbereidingen getroffen en heeft woensdag en donderdag, met versterking, dit tijdelijke onderkomen geheel “gestript”. Diverse zaken zijn al overgebracht naar ons complex. Voorzitter JanLees verder..

Winterstop tot en met…?

De winterstop voor de veldtrainingen is ingegaan! Op woensdag 13 en donderdag 14 december 2017 hebben de jeugdteams hun laatste trainingen gehad; 16 december zijn de laatste competitiewedstrijden gespeeld. Alle jeugdteams hebben nu winterstop, tenzij ze in overleg met hun trainer(s) en de hoofden jeugdopleiding nog een tijdje langer door trainen. Lees verder..

Nieuwsbrief van het jeugdbestuur, december 2017

Op 24 december heeft het jeugdbestuur de laatste digitale nieuwsbrief van 2017 verstuurd. Heb je hem niet gekregen, maar ben je wel benieuwd wat er in stond? Je kunt ‘m hier online bekijken.  In de nieuwsbrief wordt o.a. aandacht besteed aan de zaalcompetitie en -trainingen, de oudejaarsborrel en nieuwjaarsreceptie, deLees verder..