27-31 juli: PLAY ON Voetbalkamp bij de Leeuwarder Zwaluwen (met Nederlandse profvoetballers)

Groots nieuws! Komende zomer wordt op onze sportvereniging het gloednieuwe PLAY ON. Voetbalkamp georganiseerd! Voor iedereen van 6 t/m 14 jaar vindt er op ons eigen sportpark de ultieme voetbalweek plaats! Er zijn trainingen, clinics, competities, spellen en demonstraties samengesteld door de beste voetballers van de Eredivisie. Er worden IEDERELees verder..

Zwaluwen zet in op eigen jeugd in 1e elftal

Leeuwarder Zwaluwen zet komend seizoen fors in op eigen jeugd: in 2020-2021 spelen meerdere jongens in het 1e elftal die zijn doorgestroomd vanuit de JO19 of Zwaluwen 2. “Vorig jaar zijn we een andere weg ingeslagen, waarbij we zoveel mogelijk ‘eigen’ jongens in Zwaluwen 1 willen laten spelen,” vertelt hoofdtrainerLees verder..

Bedankt voor jullie steun!

Afgelopen maart greep het coronavirus hard om zich heen in Nederland. Daardoor moesten wij abrupt stoppen met alle activiteiten bij onze vereniging. Er was ook bij de Zwaluwen veel onzekerheid: hoe lang zou deze crisis duren, wanneer mogen we weer voetballen, en wat zijn de financiële consequenties voor onze vereniging?Lees verder..

Contributie seizoen 2020-2021

De contributiebedragen voor het seizoen 2020-2021 zijn inmiddels doorgerekend: de contributie is komend seizoen hetzelfde als in het afgelopen seizoen.  Zoals bekend wordt de contributie berekend aan de hand van het gemiddelde van 8 voetbalverenigingen uit Leeuwarden e.o. Op basis van deze vergelijking zou een gemiddelde stijging van ca. €Lees verder..

Zielsgelukkig op het voetbalveld

Janne Dam mocht ooit als stoere aanvoerder van het Tilburgse SC ’t Zand MO17-1 de gewonnen KNVB-beker (district Zuid) omhoog houden. Inmiddels is Janne verhuisd naar Leeuwarden en geniet ze van de rust en ruimte in Fryslân. “Vrienden verklaarden mij voor gek om van het bourgondische Tilburg naar het verreLees verder..

CSV de Leeuwarder Zwaluwen krijgt driejarig ING-sponsorcontract voor meiden- en vrouwenvoetbal

De drie Leeuwarder voetbalverenigingen L.A.C. “Frisia 1883”, MKV ’29 en CSV de Leeuwarder Zwaluwen krijgen elk een driejarig sponsorcontract van de ING voor de verdere ontwikkeling van het meiden- en vrouwenvoetbal. Dat maakten Sarina Wiegman, bondscoach van de Oranje Leeuwinnen, en Steven Sedee, manager sportsponsoring ING, deze week bekend. “HierLees verder..

Oud-Heerenveenspeelster Si Shut Hau kiest voor Leeuwarder Zwaluwen

Si Shut Hau maakt deze zomer de overstap van SWZ Boso Sneek naar Leeuwarder Zwaluwen. Voor Zwaluwen is het een aangename verrassing om een speelster met ervaring op bijzonder hoog niveau aan de 1e vrouwenselectie te kunnen toevoegen. Si Shut speelde van 2008 tot en met 2014 in de eredivisieLees verder..

Maandag 29 juni: voetbalclinic voor kinderen uit 2012, 2013 en 2014 door hoofdtrainer Carlo Rietdijk

Omdat de vorige clinic een groot succes was, organiseert CSV de Leeuwarder Zwaluwen op maandag 29 juni 2020 opnieuw een voetbalclinic voor kinderen met de geboortejaren 2012, 2013 en 2014, zowel jongens als meisjes. De clinic wordt gegeven door Carlo Rietdijk, hoofdtrainer van de 1e selectie van de Leeuwarder Zwaluwen.Lees verder..

Coronamaatregelen tijdens trainingen

Jongeren tot en met 18 jaar mogen, onder begeleiding, weer samen trainen in de buitenlucht. Zij hoeven daarbij geen 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Volwassenen vanaf 19 jaar mogen sinds 11 mei 2020 ook samen buiten trainen, mits zij 1,5 meter afstand houden. Tijdens alle trainingen en oefeningenLees verder..

Trainingsschema 8-14 juni & trainen bij huidige team of bij nieuwe team?

Zoals aangegeven trainen we vanwege de corona-stop in maart en april dit seizoen langer door. We hebben bekeken in welke samenstelling we dat het beste kunnen doen; vooral in de bovenbouw zijn er namelijk verschuivingen omdat spelers inmiddels zijn doorgestroomd naar de senioren. Hierbij een overzicht welke teams in deLees verder..

Vacature: assistent-trainer Zwaluwen 1

Ben jij loyaal, betrokken en weet jij spelers goed te motiveren? Lees dan snel verder! CSV de Leeuwarder Zwaluwen is voor aankomend seizoen op zoek naar een assistent-trainer voor het 1e herenelftal. Het 1e elftal komt uit in de 1e klasse en bestaat uit een jong maar zeer gemotiveerd enLees verder..