Met korting naar Bas Nijhuis in de Harmonie

Op dinsdag 25 september staat Bas Nijhuis samen met Eddy van de Ley in De Harmonie Leeuwarden. In deze avondvullende voorstelling ‘Niet zeiken, voetballen!’ vertellen ze over de unieke sfeer en dynamiek van de voetbalwereld. Kaartjes zijn te koop via:https://harmonie.nl/agenda/bas-nijhuis-en-eddy-van-der-ley/3106 Gebruik de code :”Team” en u krijgt €4,50 korting #voetbalLees verder..

Sponsor een tribunestoel

Wij bouwen aan de toekomst! We krijgen niet alleen een nieuw clubhuis, maar we vernieuwen dit jaar ook onze tribune. En jij kunt daar bij helpen door een tribunestoel te sponsoren! Als je een tribunestoel sponsort voor een eenmalig bedrag van € 88,50, lever je automatisch een bijdrage aan deLees verder..

Wie gaan door in de bekercompetitie?

Welke teams gaan door naar de volgende ronde van de bekerwedstrijden? In elk geval acht Zwaluwenteams maken daar komende zaterdag 15 september kans op! Vijf teams spelen dit weekend thuis – allemaal komen dus om hen aan te moedigen! Er staan een paar echte krakers op het programma dit weekend.Lees verder..

Start Grote Clubactie 2018

Wie verkoopt dit jaar de meeste loten voor de Zwaluwen?!? Op 15 september start de Grote Clubactie 2018. En als jij loten verkoopt, verdien je daar niet alleen geld mee voor de Zwaluwen, maar kun je zelf ook mooie prijzen winnen! Doe je ook weer mee? Vorig jaar bedroeg deLees verder..

Zwaluwen JO8-3M tegen DFC JO8-2 (wedstrijdverslag)

Vandaag stond de bekerwedstrijd tegen DFC JO8-2 uit Dronrijp op het programma. Een bekende tegenstander voor Zwaluwen JO8-3M. Ook vorig seizoen hadden de meiden al eens tegen “McDonalds” (de sponsor van DFC) gespeeld.   De trainingen zijn weer begonnen en de vakanties beëindigd, dus was de ploeg van Zwaluwen weerLees verder..

Vrouwen en meiden gezocht!

Het nieuwe voetbalseizoen is voor de vrouwen- en meidenteams aangebroken. Goed te merken dat we bij de meidenteams in de meeste leeftijdscategorieën weer een mooi team op de been kunnen brengen.

Jeugdvoetbal Leeuwarder Zwaluwen

Nieuwsbrief jeugdteams Zwaluwen Augustus 2018

Lees hier de nieuwsbrief over het jeugdvoetbal bij Leeuwarder Zwaluwen van augustus 2018, die in het teken staat van de start seizoen 2018/2019: -Bekerwedstrijden -Start trainingen -Competitiestart -Trainingsschema -Stand van zaken nieuwbouw En nog veel meer! Heb je de nieuwsbrief per e-mail NIET ontvangen, maar wil je graag op de verzendlijst komen?Lees verder..

Kom ook voetballen bij Leeuwarder Zwaluwen!

Leeuwarder Zwaluwen is een levendige voetbalclub die veel belang hecht aan de jeugdafdeling. Veel spelers blijven hun hele jeugd bij de club. Daar zijn we blij mee en dit willen we ook in de toekomst graag zo houden. Daarom: – Heeft ieder team een eigen trainer en pupillenteams zelfs twee;Lees verder..

Bijeenkomst trainers & leiders t/m O11

Beste Jeugdtrainers(ster), leiders/sters, Zoals jullie weten beginnen onze jeugdelftallen weer te trainen vanaf 3 september. Hierbij wil ik jullie uitnodigen voor een korte bijeenkomst op donderdag 30 augustus aanvang 18:45 uur in ons clubhuis. Betreft JO5  tot en met JO11, JO8M en MO11. Inhoud bijeenkomst: 1. Werken met oefenstof viaLees verder..

meiden welkom bij Zwaluwen meidenvoetbal

Meiden gezocht voor Zwaluwen MO11-1!

Voor meisjes uit 2008 en 2009 zijn er nog een paar plaatsen vrij bij Zwaluwen MO11-1. Het team bestaat uit enthousiaste meiden en bevlogen trainers en coaches met hart voor het meidenvoetbal. Met elkaar beleven ze veel plezier aan voetbal. Sommige meiden spelen al wat langer, andere zijn nog maarLees verder..