Leeuwarder Zwaluwen Nieuws

Leeuwarder Zwaluwen 1 strijdt voor kampioenschap; supportersbus naar Joure

Leeuwarder Zwaluwen 1 strijdt voor kampioenschap; supportersbus naar Joure Beste supporters, Zoals jullie allemaal weten speelt ons eerste team zaterdag 26 mei a.s. uit tegen SC Joure voor het kampioenschap in de 2e Klasse I. Door de resultaten van afgelopen weekend staan Leeuwarder Zwaluwen en Broekster Boys beiden aan kopLees verder..

Laatste trainingen jeugd seizoen 2017/18

De meeste teams spelen zaterdag 26 mei of zaterdag 2 juni hun laatste, uitgestelde wedstrijd. In die week is ook de Avondvierdaagse van maandag 28 t/m donderdag 31 mei. De laatste trainingen voor de verschillende jeugdcategorieën zijn daarom in principe op: woensdag 23 mei: JO5, JO6, JO7, JO8, JO9 enLees verder..

Geen training op Pinkstermaandag (21 mei)

Maandag 21 mei aanstaande is het 2e Pinksterdag, vandaar dat er GEEN training wordt gegeven.  

Belactie groot succes!! Leeuwarder Zwaluwen organiseert 2e belavond van de VriendenLoterij

  Prachtige bijdrage voor nieuwe kantine De belactie van maandag 14 mei jl. was een groot succes, mede dankzij een enthousiast belteam konden maar liefst ca. 40 nieuwe aanmeldingen voor de VriendenLoterij worden genoteerd. Wanneer dit aantal deelnemers bijvoorbeeld een jaar meespeelt, levert het onze vereniging ca. € 3.500, –Lees verder..

KAMPIOENSMAAL JO17-1 BIJ KFC DE CENTRALE

      Nadat JO17-1 al eerder definitief beslag wist te leggen op het kampioenschap werden ze afgelopen zaterdag door staf en medewerkers van KFC De Centrale getrakteerd op een kampioensmaal. Dit als onderdeel van de samenwerking tussen KFC en Leeuwarder Zwaluwen. Zoals de foto’s tonen hebben de heren hetLees verder..

NIEUWE KANTINE? WIJ GAAN ER VOOR! WIJ BELLEN U MAANDAG 14 MEI A.S.

Leeuwarder Zwaluwen steunen en kans maken op prachtige prijzen? De VriendenLoterij maakt het mogelijk! 50% van je inleg gaat direct naar de clubkas van Leeuwarder Zwaluwen en jij maakt elke maand kans op fantastische geldprijzen oplopend tot 100.000 euro en tienduizenden andere prijzen, waaronder auto’s en reischeques!   Op 14Lees verder..

Voetbalclinics in mei voor kinderen van 5 t/m 8 jaar bij de Leeuwarder Zwaluwen door Carlo Rietdijk

Profvoetballer worden, mooie doelpunten maken en spelen in het Nederlands elftal is de grootste droom van veel kinderen. De KNVB en voetbalvereniging de Leeuwarder Zwaluwen willen dat kinderen in de eerste plaats met veel plezier trainen en wedstrijden spelen. Daarom organiseert de Leeuwarder Zwaluwen in mei 2018 twee speciale voetbalclinicsLees verder..

Grote sporthal Nijlân voor zomer 2019 af

Gasaansluiting ontbreekt, hal verwarmd met warmtepompen LEEUWARDEN Na zes jaar voorbereiding kan de bouw van een forse nieuwe sporthal op het Leeuwarder sportpark Nijlân snel los. Volgende zomer moet hij open. erwin boers Het gebouw krijgt een grote hal, die opdeelbaar is in drie kleinere sportzalen. In het gebouw komtLees verder..

Speciale kortings actie voor Lwd. Zwaluwen leden

De korting voor jullie leden( en familieleden, kennissen etc.) bedraagt €5,00 en de club krijgt nog eens €1,00 per kaartje. Boekingscode is “Zwaluwen” en een ticket kost dan €24,95. De tickets zijn te bestellen via de site van Groene Ster Open Air. http://www.groenesteropenair.nl

‘Hemelvaartsdag (sportcomplex en kantine gesloten)’

Donderdag 10 mei zijn wij gesloten ivm. Hemelvaartsdag