Coronamaatregelen bij de Zwaluwen

In heel Nederland gelden coronamaatregelen, die ook voor de Leeuwarder Zwaluwen gelden. Met ingang van 25 juni 2021 vervallen bijna alle coronabeperkingen voor het sporten. Er geldt nog een aantal voorwaarden: Sporten door jeugd en volwassenen – tijdens het sporten hoeven sporters onderling geen 1.5 meter afstand te houden alsLees verder..

Op de foto!

Op 22, 23, 27 en 28 september 2021 gaan we alle voetbalteams (met hun trainers en leiders) van de Zwaluwen weer op de foto zetten. Hieronder kun je lezen op welke dag en hoe laat jouw team op de foto gaat en wat je aan moet trekken.  Woensdag 22 septemberLees verder..

Training voor scheidsrechters en grensrechters: meld je nu aan!

Wij zijn op zoek naar een aantal nieuwe, enthousiaste scheidsrechters en grensrechters! Lijkt dit jou leuk, maar ken je nog niet alle spelregels? Meld je dan aan voor een training. Eind september start de training voor scheidsrechters. De training voor grensrechters wordt bij voldoende belangstelling georganiseerd. Training voor scheidsrechters opLees verder..

Bijdrage kledingfonds rond 20 september afgeschreven

De bijdrage voor het kledingfonds wordt rond 20 september 2021 van je rekening afgeschreven. Dit geldt voor alle jeugdleden en voor de seniorenteams die op dit moment al deel uitmaken van het kledingfonds (dit geldt dus niet voor álle senioren). Voor alle jeugdteams en seniorenteams (uitgezonderd Zwaluwen 1 en ZwaluwenLees verder..

Op 18 september start de Grote Clubactie!

Wie verkoopt dit jaar de meeste loten voor de Zwaluwen?!? Op 18 september start de Grote Clubactie 2021. En als jij loten verkoopt, verdien je daar niet alleen geld mee voor de Zwaluwen, maar kun je zelf ook mooie prijzen winnen! Doe je ook weer mee? Verantwoord loten verkopen OokLees verder..

Eerste bekerwedstrijden

Vandaag mochten we eindelijk weer! Veel teams speelden hun eerste bekerwedstrijd (en dat was voor sommigen wel weer even wennen!). Het was prachtig weer, dus ook voor de toeschouwers was het een fijne voetbaldag. Hieronder een kleine foto-impressie!  Benieuwd naar de uitslagen? Die kun je hier vinden.

Gezocht: grensrechter Zwaluwen 1

Voor onze 1e herenselectie Zwaluwen 1 zijn wij op zoek naar een vaste grensrechter. Ben jij beschikbaar op zaterdag, ken jij de spelregels op je duimpje en lijkt het je leuk om deel uit te maken van een enthousiast team? Neem dan contact op met teamleiders Ale Mosselman en FeiteLees verder..

Maandag 23 augustus start het nieuwe voetbalseizoen

Zoals eerder aangegeven beginnen we op maandag 23 augustus weer met voetballen. De eerste twee weken trainen de jongere teams één keer per week. Dit omdat de opstart van het seizoen zo direct na de vakantie altijd hectisch is. Bovendien zijn veel trainers dan nog niet beschikbaar vanwege introductie-activiteiten vanLees verder..

Start trainingen & trainingsschema 2021-2022

Vanaf 23 augustus 2021 gaan de jeugdteams van O11 t/m O19 weer van start. De jeugdteams t/m O10 beginnen vanaf 6 september 2021 weer met trainen. Mocht jouw team op een ander moment van start gaan, dan hoor je dit via je teamleider/trainer. Het trainingsschema voor seizoen 2021-2022 kun jeLees verder..

In memoriam: Stoffel Bakker

Iedereen kende Stoffel, en Stoffel kende iedereen. Jarenlang was hij een vertrouwd gezicht bij de Leeuwarder Zwaluwen. Deze week moesten we afscheid nemen van Stoffel. Meetrainen Stoffel kwam al een tijdje biljarten in ons clubhuis en kijken bij de trainingen, tot hij op een woensdagavond midden jaren ’80 aan deLees verder..

Contributie 2021-2022

De contributiebedragen voor het seizoen 2021-2022 zijn inmiddels doorgerekend. Zoals bekend wordt de bijdrage berekend aan de hand van het gemiddelde van 8 voetbalverenigingen uit Leeuwarden en omstreken. Op basis van dit vergelijk zou een gemiddelde stijging van ca. 12,- euro per lid per jaar gerechtvaardigd zijn. Het bestuur heeftLees verder..