Leeuwarder Zwaluwen Nieuws

uitgestelde ALV 2017

Beste leden van c.s.v. de Leeuwarder Zwaluwen Wellicht heeft u de Algemene Ledenvergadering (ALV) welke betrekking heeft op het seizoen 2016-2017 gemist. Dat is een terechte vaststelling, gezien de geldende statuten van de vereniging. Echter wij hebben als bestuur besloten om hiervan eenmalig af te wijken, vanwege de eerder ditLees verder..

Toernooi kalender

Ben jij voor je team nog op zoek naar een toernooi? We hebben nu een: Mocht je zelf een toernooi organiseren en zoek je nog deelnemende clubs geef het door via de gebruikelijke kanalen en we plaatsen het hier! Schrijf u in of deel het in je team!  

Stand van zaken Nieuwbouw

Wat is de stand van zaken m.b.t. de nieuwbouw? Hoe staat het met de besluitvorming, financiering en allerlei andere zaken? Vanaf 17.30 uur vanavond staken afgevaardigden van de diverse commissies hiervoor de hoofden bij elkaar. Op heel korte termijn zullen wij de informatie met u gaan delen via nieuwsbrieven, socialLees verder..

Training op Sinterklaasavond

Op dinsdag 5 december is er vanwege pakjesavond geen training voor alle teams t/m O13. Zwaluwen JO15-1, JO17-1, JO17-3, JO19-1, JO19-2 en de keepers beslissen zelf. Maak er wel afspraken over in de betreffende groepsapps. Jeugdbestuur Leeuwarder Zwaluwen

Sint bij Lwd.Zwaluwen

Afgelopen vrijdag was weer het traditionele Sinterklaasfeest voor onze jongste jeugd. Maar liefst voor de 25ste keer op rij hadden wij de enige echte Sint in ons midden! Hopelijk kan hij volgend jaar ook de weg vinden naar ons nieuwe clubhuis … Na afloop kwam Rudie Switters nog even langs om snacksLees verder..

Mooie geschenken voor de feestdagen!

Ook dit jaar hebben we mooie zwaluwen producten beschikbaar! Wilt u voor de kerstdagen iemand verrassen met een mooi Zwaluw-Product? Kom dan donderdag vanaf 19:30 langs en u kunt vele producten aanschaffen.  

Nieuwsbrief Leeuwarder Zwaluwen

Nieuwsbrief Zwaluwen november 2017

Lees de nieuwsbrief van Leeuwarder Zwaluwen van november 2017, met als onderwerpen: Laatste trainingen voor de winterstop, Aangepast trainingsschema, Zaaltraining, Gezocht: Vrijwilligers, Opbrengst Grote Clubactie, Sinterklaas bij de Zwaluwen, JO15-1 heeft nieuwe inloopshirts, JO17-2 doet het goed.

Zaaltechniektraining voor de jeugd

Onder leiding van Jan Anne Wietses organiseert De Leeuwarder Zwaluwen in januari en februari 2018 weer zaaltechniektrainingen op 5 vrijdagmiddagen. Wanneer en waar? Vrijdag 12, 19 en 26 januari, Vrijdag 2 en 9 februari Alle 5 trainingen zijn in Sporthal Nylân. Tijdstip (onder voorbehoud van aantal opgaves. Er kan nog geschovenLees verder..

Gezocht: vrijwilligers

Voor een aantal eenmalige activiteiten zoeken wij vrijwilligers! Het gaat hierbij om extra activiteiten naast de wekelijkse trainingen en wedstrijden, zoals de Univé-dagen, de Slotdag, het Sinterklaasfeest en de kantinedienst. Wie komt ons hierbij helpen?

Zwaluwen JO17-2 doet het goed!

Hierbij JO17-2 van Lwd. Zwaluwen. Een goed team wat gewoon meevoetbalt in de 1e klas tegen bijna allemaal JO17-1 teams. Top jongens! Trainer Ryan en leider Henk👍