De Ex-Oranje Leeuwinnen komen naar Leeuwarden!

Op zaterdag 13 juli 2019 spelen de Ex-Oranje Leeuwinnen tegen 1e vrouwenelftal van de Leeuwarder Zwaluwen. Dé kans voor iedereen die van vrouwenvoetbal houdt om de dames die het Nederlandse vrouwenvoetbal internationaal op de kaart hebben gezet, van dichtbij in actie te zien! Meestal spelen de Ex-Oranje Leeuwinnen maar éénLees verder..

Oefenwedstrijd: Oud-Cambuur – Zwaluwen 1

Op zaterdag 13 juli ontmoeten Zwaluwen 1 en Oud-Cambuur elkaar op het hoofdveld van de Leeuwarder Zwaluwen. Zwaluwen 1, dat overtuigend kampioen is geworden in de 2e klasse met maar liefst 17 overwinningen op rij, zal alles op alles zetten om in de aanloop naar het komende seizoen in deLees verder..

De tent staat👍🏻

Het is erg warm buiten maar deze mannen hebben een mooie tent neergezet. We zijn klaar voor mooi evenementen! Foto’s : @Maus  

Lwd. Zwaluwen gaat starten met zaalvoetbal (Futsal)

Komend seizoen gaat Lwd. Zwaluwen starten met zaalvoetbal. 1 team is al aangemeld en we hebben ruimte voor meer teams.  Heb je interesse? Stuur een mail naar : henk.busstra@kpnmail.nl   

Leeuwarder Zwaluwen zoekt verzorger

LEEUWARDEN – Voor het seizoen 2019/2020 is Leeuwarder Zwaluwen op zoek naar een enthousiaste en vakkundige sportmasseur/verzorger.   Leeuwarder Zwaluwen is een ambitieuze zaterdag voetbalvereniging. Komend seizoen komt het eerste team uit in de eerste klasse van het zaterdagvoetbal. Leeuwarder Zwaluwen heeft de ambitie om er met de spelers enLees verder..

De Graafschap zegt af voor 12 juli; Cambuur zoekt nieuwe tegenstander

Dit bericht kwam zojuist naar buiten, we balen enorm, vele mensen hebben voorbereidingen getroffen, en hopen op een goed alternatief, SC Cambuur is druk bezig met het vinden van een geschikte tegenstander Op 12 juli zou Cambuur een oefenwedstrijd spelen tegen De Graafschap, de club waar de Leeuwarders het inLees verder..

Niels Kuperus nieuwe trainer JO19-1

Niels Kuperus (25, Franeker) wordt de nieuwe trainer van de JO19-1 van Leeuwarder Zwaluwen. Niels is geen onbekende bij de Zwaluwen: hij heeft in het verleden drie jaar lang in Zwaluwen 1 gevoetbald. “Wij zijn heel erg blij met de komst van Niels,” aldus Zwaluwen voorzitter Jan Adema.  Afstuderen NielsLees verder..

Leeuwarder Zwaluwen VR1 naar de 2e klasse!

Wat via rechtstreekse promotie niet lukte, lukte wel via de nacompetitie. Via Gorecht en Vogido kwam Zwaluwen in de finale terecht tegen OZC Ommen. In een bloedstollende wedstrijd trok Zwaluwen, na verlenging, aan het langste eind. De eindstand was 3-1, de doelpuntenmakers waren Ilse Groen (2x) en Kyra Bruinsma. DaardoorLees verder..

Cambuur, De Graafschap en de Ex-Oranje Leeuwinnen komen naar de Leeuwarder Zwaluwen!

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli 2019 worden er drie bijzondere voetbalwedstrijden bij de Leeuwarder Zwaluwen gehouden. Op 12 juli spelen Cambuur en De Graafschap een oefenwedstrijd tegen elkaar, een dag later komen de ex Oranje Leeuwinnen hun krachten meten met het 1e vrouwenelftal van de Leeuwarder Zwaluwen, enLees verder..

Voetbalclinic door hoofdtrainer Carlo Rietdijk voor kinderen uit 2011 & 2012

Profvoetballer worden, mooie doelpunten maken en spelen in het Nederlands elftal is de grootste droom van veel kinderen. De KNVB en voetbalvereniging de Leeuwarder Zwaluwen willen dat kinderen in de eerste plaats met veel plezier trainen en wedstrijden spelen. Daarom organiseert de Leeuwarder Zwaluwen op woensdagmiddag 26 juni a.s. een speciale voetbalclinicLees verder..

Teamindeling 2019-2020

In onderstaande documenten vind je de voorlopige teamindeling voor seizoen 2019/2020, met per leeftijdscategorie de nodige toelichting. Nog niet alle indelingen zijn bekend: op dit moment alleen die van JO6 t/m JO17 en MO11 t/m MO17. De rest volgt de komende dagen. Voorlopige indeling JO6, JO7, JO8 en JO9 Voorlopige indeling JO10Lees verder..

Teamindeling meidenteams Zwaluwen

Onderstaand vind je de voorlopige indeling van de meidenteams van Leeuwarder Zwaluwen. Deze indeling is tot stand gekomen na overleg met coaches/trainers van de teams in de diverse leeftijdscategorieën. Tot het begin van seizoen 2019/2020 kunnen hierin nog wijzigingen voordoen. Zo verwachten we dat er vooral bij de jongere teamsLees verder..