Update: coronamaatregelen bij de Zwaluwen

Op 13 oktober 2020 heeft de Rijksoverheid nieuwe coronamaatregelen aangekondigd, die ook voor de Leeuwarder Zwaluwen gevolgen hebben. Deze nieuwe maatregelen gaan in op woensdag 14 oktober 2020 om 22.00 uur. In de weken tot 27 oktober 2020 beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. VoorLees verder..

Op 19 september gaat de Grote Clubactie weer van start!

Wie verkoopt dit jaar de meeste loten voor de Zwaluwen?!? Op 19 september start de Grote Clubactie 2020. En als jij loten verkoopt, verdien je daar niet alleen geld mee voor de Zwaluwen, maar kun je zelf ook mooie prijzen winnen! Doe je ook weer mee? Verantwoord loten verkopen DitLees verder..

Champions League Toernooi 14 & 15 oktober 2020

⚽💪🏼 Bijna 60 kinderen deden afgelopen woensdag en donderdag mee aan ons Champions League Toernooi. Een toernooi met veel enthousiasme, strijd en plezier! En nu we de komende 4 weken in elk geval geen competitie kunnen spelen, was het extra leuk om zo’n toernooi binnen onze eigen vereniging te kunnenLees verder..

Coronaupdate: opnieuw positief geteste Zwaluwenleden

Opnieuw zijn een aantal leden van de Leeuwarder Zwaluwen positief getest op het coronavirus. Naast in elk geval twee spelers uit een seniorenteam is deze week ook een vrijwilliger vanuit de jeugdopleiding positief getest. Al deze personen zitten thuis in quarantaine. Iedereen die meer dan 15 minuten intensief contact binnenLees verder..

Trainingen in de herfstvakantie

🍁🍂 In de herfstvakantie is er op maandag 12 en dinsdag 13 oktober geen training voor de teams MO/JO7 t/m MO/JO13-2. Op woensdag 14 oktober is er voor de JO7 t/m JO9 het Champions League toernooi, en op donderdag 15 oktober voor de JO10 t/m MO/JO13-2. Zorg dat je danLees verder..

Teamfoto’s 2020-2021

Hieronder vind je de teamfoto’s van het seizoen 2020-2021. De foto’s zijn (bijna) allemaal, op verschillende creatieve manieren, coronaproof gemaakt De komende week plaatsen we deze foto’s ook op alle teampagina’s. Een aantal teams moet nog op de foto. Wil je graag de originele (grote) foto, voor bijvoorbeeld het makenLees verder..

Coronamaatregelen bij de Zwaluwen

Ook bij CSV de Leeuwarder Zwaluwen gelden een aantal coronamaatregelen. We snappen best dat dat niet altijd leuk is en dat het soms ook lastig is om je eraan te houden. Maar het is helaas op dit moment nodig. We doen daarom een beroep op al onze leden, vrijwilligers enLees verder..

Corona update

Beste Zwaluwleden, gisteravond zeiden we als bestuur nog tegen elkaar: “Het is niet de vraag óf corona bij de Leeuwarder Zwaluwen komt, maar wannéér.” Dat hadden we amper gezegd of vandaag kregen we het bericht dat één van onze leden positief is getest op het coronavirus. Deze persoon zit thuisLees verder..

Pupil van de week: Rosalie van der Horn

🖤💙 Op 19 september 2020 was Rosalie de pupil van de week, tijdens de wedstrijden van Zwaluwen VR1. Vanaf dit seizoen hebben we niet alleen bij de wedstrijden van Zwaluwen 1 een pupil van de week, maar ook bij de wedstrijden van VR1. Spits Rosalie van MO11-1 was de eersteLees verder..

Resultaat Ballenactie: 40 nieuwe ballen!

Inmiddels rolt de bal al weer even: alle competities zijn gestart, en Leeuwarder Zwaluwen is er klaar voor! Het zal jullie niet ontgaan zijn dat onze club mee heeft gedaan aan de Ballenactie. Inmiddels zit de actie er alweer op en is de uitslag bekend: tijdens de actie zijn er maarLees verder..

14 & 15 oktober: Champions League toernooi voor JO7 t/m MO/JO13-2

In de herfstvakantie kun je lekker komen voetballen bij de Leeuwarder Zwaluwen. Voor alle teams van JO7 t/m Jo13-2 wordt er namelijk op 2 dagen weer een Champions League Toernooi georganiseerd! Kom je ook meedoen? Woensdag 14 oktober 2020 Voor welke teams: JO7 t/m JO9 (jongens en meiden t/m 8Lees verder..