Leeuwarder Zwaluwen Nieuws

Het gaat goed met Zwaluwen 1

Zojuist kwam ik een mooie grafiek tegen van onze komende tegenstander SV.Marum De oranje lijn is van Lwd.Zwaluwen!   Ronald Hofman schreef op Facebook: Zwaluwen 1 als koploper gisteren wederom naar winst (4-3 tegen Hardegarijp)! Na een 2-0 ruststand leek er geen vuiltje aan de lucht. De tweede helft lietLees verder..

Nieuwsbrief Zwaluwen februari 2018

De Nieuwsbrief februari 2018 van Leeuwarder Zwaluwen is verschenen. Met onder andere nieuwsberichten over: Het nieuwe trainingsschema, start wedstrijden na de winterstop, toernooien, sponsoring etc.    

Gezocht: Wedstrijd- en Balsponsoren

We zoeken voor aanstaande zaterdag en de daarop volgende thuiswedstrijden nog bal-/wedstrijd sponsoren! Interesse?  Bel Hessel van Tuinen 06-86625717 of stuur een e-mail naar:  sponsorcommissie@leeuwarderzwaluwen.nl

De nieuwe wedstrijdvormen Pupillen in 2017/18 én 2018/19

Het amateurvoetbal is vanaf dit seizoen (2017/’18) gestart met de invoering van de nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen. Na een uitvoerig onderzoeks- en aanlooptraject spelen de onder 8, 9 en 10-pupillen vanaf dit seizoen 6 tegen 6 wedstrijden op een bijna kwart veld. Door op kleinere velden en in kleinere teamsLees verder..

Erima voetbaldagen, geef je op!

  Heb je zin om in de meivakantie weer te voetballen bij je favoriete club?  De Erima voetbaldagen (voorheen Univé voetbaldagen) worden dit jaar ook weer bij de Leeuwarder Zwaluwen gehouden. Maandag 30 april, en 1 en 2 mei  maken er weer een paar fantastische dagen van en het maakt nietLees verder..

Uitgestelde – Algemene Ledenvergadering

Namens het bestuur: Maandag 19 februari  zal de uitgestelde Algemene Ledenvergadering gehouden worden in het clubhuis van c.s.v. De Leeuwarder Zwaluwen. Het bestuur nodigt haar leden en vertegenwoordigers van leden van harte uit om deze ALV bij te wonen. De vergadering begint om 20:00 uur. Vanaf 19:30 staat de koffie/theeLees verder..

Nieuw zakenclublid Weistra & Van der Meer

Nieuw zakenclublid Weistra & Van der Meer accountants en adviseurs. Na de spannende wedstrijd Zwaluwen – CVVO 2-1  heeft de zakenclub ook een positief resultaat behaald. In opperbeste stemming hebben vennoten André de Jager en Jurrien de Jager het sponsorcontract ondertekend. Weistra & Van der Meer accountants en adviseurs isLees verder..

Nieuw trainingsschema na winterstop

Vanaf maandag 5 februari zijn alle teams na een korte winterstop weer in training. Vanwege de nieuwbouwplannen is ons trainingsveld (V0) zeker een jaar niet beschikbaar, maar gelukkig kunnen de meeste teams toch op hetzelfde tijdstip blijven trainen. Over de trainingsfaciliteiten Op ons trainingsveld V0 staat inmiddels onze tijdelijke kantineLees verder..

Beleef een Avondje Cambuur met 50% korting!

        In januari staan er alleen nog maar uitwedstrijden op het programma voor SC Cambuur, maar over iets minder dan twee weken staat er weer een voetbalfeest in het Cambuur Stadion op de agenda. Op vrijdag 2 februari (20:00 uur) komt dan die andere volksclub uit de Jupiler League,Lees verder..

KFC nieuwe sponsor Leeuwarder Zwaluwen

Wij verwelkomen KFC De Centrale te Leeuwarden als nieuwe sponsor bij Leeuwarder Zwaluwen. KFC is een Fastfoodketen bekend om de gefrituurde kip, kippenvleugels en bijgerechten. KFC Leeuwarden is te vinden aan De Centrale 2 te Leeuwarden. Samen met KFC hebben we een sponsorovereenkomst opgesteld met enkele interessante punten. Het meest in hetLees verder..