Kom klussen in het nieuwe Zwaluwennest!

We kunnen aan de slag in onze nieuwe kantine! En daarbij kunnen we veel geld ‘verdienen’ door zelf werk te doen. Denk bijvoorbeeld aan het boren van gaten, het ophangen van een kabelgoot of afplakken ter voorbereiding van schilderwerk. Wil je meehelpen? Meld je dan aan bij Frans Hoeksma of Sytse Visser.Lees verder..

Inschrijvingstermijn Erima voetbaldagen verlengd!

Heb je nog niet aangemeld voor de Erima voetbaldagen die in de meivakantie bij de Leeuwarder Zwaluwen worden gehouden? Dan heb je mazzel, want je kunt je t/m vrijdag 27 april nog steeds aanmelden! De inschrijvingen tot dusver zijn als volgt verdeeld over de verschillende lichtingen (op geboortejaar): 7 uit JO6/JO7,Lees verder..

De beste oranjekoek van Nederland

Al meer dan 10 jaar sponsort Bruinsma’s Bakkerij de thuiswedstrijden van het 1e elftal van de Leeuwarder Zwaluwen: bij elke wedstrijd wordt er vers gebak verloot onder de bezoekers. “Dat doen we al zo lang, we weten eigenlijk niet meer wanneer we daar mee zijn begonnen…” aldus Pieter Jan Bruinsma,Lees verder..

Kom in de meivakantie voetballen bij de Erima Voetbaldagen!

Heb jij zin om tijdens de meivakantie drie dagen lang te voetballen? Meld je dan aan voor de Erima Voetbaldagen, die bij de Leeuwarder Zwaluwen worden gehouden! Het maakt niet uit op welk niveau je speelt, iedereen kan meedoen. Met elkaar maken we er weer drie fantastische dagen van! Wat:Lees verder..

Géén trainingen in Meivakantie voor jeugdcategorieën JO6 t/m JO11 / MO11

Vanwege de verwachte lage opkomst zijn er géén trainingen voor de jeugdcategorieën JO5, JO6, JO7, JO8, JO9, JO10, JO11 en MO11 in de Meivakantie (2 weken van maandag 22 april t/m donderdag 2 mei). De overige jeugdteams kunnen in overleg met hun trainer(s) én het hoofd jeugdopleidingen beslissen of erLees verder..

Pupil van de week: Bianca Hiemstra (MO11-1)

Deze week is Bianca Hiemstra van MO11-1 de pupil van de week en dat bracht de mannen van Zwaluwen 1 opnieuw geluk. De goalie van MO11-1, die zelf heel wat ballen uit het doel weet te houden, zag het 1e elftal van de Leeuwarder Zwaluwen thuis winnen met 7-1 vanLees verder..

Overlijden Douwe Zondervan

Donderdag 11 april ontvingen we het trieste bericht dat Douwe Zondervan, vader van Sander Zondervan, speler van Leeuwarder Zwaluwen JO19-1, op 56-jarige leeftijd is overleden. Douwe was geen onbekende in de voetbalwereld; hij was vaak te vinden langs de lijn en op het veld. De laatste uitwedstrijd van JO19 opLees verder..

Pupil van de week: Akiko Stork (JO10-2)

Afgelopen zaterdag was Akiko Stork de pupil van de week! Hij speelt niet alleen in JO10-2, maar valt ook regelmatig in bij een ander team en weet inmiddels heel goed het doel van de tegenstander te vinden. In zijn laatste wedstrijd, die door de Zwaluwen met 10-1 werd gewonnen, namLees verder..

Nieuw zakenclublid: detacheringsbureau Technieker

De Zakenclub heeft er weer een nieuw lid bij: Arnold Zijlstra van detacheringsbureau Technieker. Arnold is al jaren lid van de Leeuwarder Zwaluwen. Nu is hij dus ook als zakenclublid verbonden met de Zwaluwen!   Technieker is een detacheringsbureau met jarenlange ervaring binnen het werven, selecteren en detacheren van technisch personeel opLees verder..

Kom 5 april kijken in de nieuwe sporthal!

Ook zo nieuwsgierig naar de nieuwe sporthal? Kom dan op vrijdag 5 april 2019 een kijkje nemen op de bouwplaats! Samen met ons organiseert het projectteam Van Wijnen die middag een feestelijke ‘Open Bouw’. Je bent van harte welkom om tussen 16.00 en 18.00 uur langs te komen! Programma vrijdagLees verder..