Leeuwarder Zwaluwen Nieuws

Meisjes Schoolvoetbaltoernooi bij Leeuwarder Zwaluwen

Woensdag 25 april tussen 16:30 en 18:30 uur geen training

Woensdag 25 april tussen 16:30 en 18:30 uur is er geen training, vanwege het Meisjes Schoolvoetbaltoernooi dat georganiseerd wordt bij Leeuwarder Zwaluwen.  

Michel Oosterkamp nieuwe trainer 2e herenselectie

Michel Oosterkamp is de nieuwe trainer van de 2e herenselectie van de Leeuwarder Zwaluwen voor het seizoen 2018/2019. Michel speelde zelf 9 jaar lang in het 2e elftal van de Zwaluwen. Op dit moment heeft hij als trainer JO17-1 onder zijn hoede. Michel begon zijn voetbalcarrière als jeugdspeler bij SVLees verder..

Nieuwe jassen voor coaches / leiders jeugdteams Zwaluwen

Alle coaches en leiders van de jeugdteams van Leeuwarder Zwaluwen zijn afgelopen week in nieuwe jassen gestoken van de Jako-lijn. Feenstra Adviesgroep B.V.  sponsort Leeuwarder Zwaluwen hierbij.

“CBC juristen” Nieuw zakenclublid

Nieuw zakenclublid Niet alleen de heren van Zwaluwen 1 scoorden tegen Broekster Boys, maar ook de zakenclub.   Als nieuw zakenclublid kunnen wij CBC juristen begroeten. http://www.cbcjuristen.nl CBC adviseert bedrijven en ondernemers in juridische kwesties alsmede het minimaliseren van het risico van non betaling bij ondernemers. Contactpersoon: mr. Hans Halma Telefoonnummer: 058-2126308.Lees verder..

JO17-1 in nieuwe truien van Tres Jolie

Het succesvolle team van JO17-1 staat er sinds de winterstop maar weer ‘Tres Jolie’ op! 👌 Met deze mooie truien aangeboden door Bauke en Ellen Klunder van woonwinkel Tres Jolie Interieur.  (C) foto: Richard Rinsma

JO7-1 Het nieuwste en jongste team

⭐⭐Even voorstellen⭐⭐ ⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽ Nieuwste en jongste team JO7 1 van Zwaluwen heeft vandaag zijn eerste 3 competitiewedstrijden gespeeld en alle 3 gewonnen. ⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽ Hieronder de uitslagen 5-1 tegen St. Jacob 2-1 tegen Marrum 2-0 tegen FVC . Met dank aan David Elmendorp

Sitsoeng Hau

Sitsoeng ‘Zoef’ Hau voor even terug bij Leeuwarder Zwaluwen

Sitsoeng Hau staat bekend als één van de drijvende krachten achter het (vrouwen-)zaalvoetbal bij eredivisionist Avanti. Zoef koos dan ook bewust voor haar loopbaan als zaalvoetbalster bij Avanti en nam daardoor, na afloop van seizoen ’16/’17, afscheid van Leeuwarder Zwaluwen VR1. Maar ineens stond Zoef weer op het trainingsveld bijLees verder..

Lwd.Zwaluwen-Vv.BroeksterBoys: “Wat een mooie dag!”

 Foto’s van : Martin Oscar de Jong www.martinoscarfotografie.nl Tel: 06-45422050 WEDSTRIJDVERSLAG Geschreven door BroeksterBoys Koploper Leeuwarder Zwaluwen straft fouten Broekster Boys genadeloos af. Leeuwarden- Schitterende weersomstandigheden, veel publiek, lokale pers voltallig aanwezig, muziek en lopend buffet na afloop….. kortom schitterende omstandigheden en randvoorwaarden voor de kraker in de 2e klasseLees verder..

Live muziek in het clubhuis! “Marco Schuitmaker”

Morgenmiddag na de wedstrijd bij ons in het Clubhuis! Marco Schuitmaker Bekend van : https://youtu.be/Wpzd8B_ILlg  

Schrijf je nu in voor de ERIMA Voetbaldagen

  JE HEBT NOG 4 WEKEN OM JE IN TE SCHRIJVEN VOOR DE ERIMA VOETBALDAGEN Heb je zin om weer mee te doen, schrijf je dan in bij de Leeuwarder Zwaluwen via de website of onderstaande link. Je mag in termijnen betalen, mits het totaalbedrag voor aanvang van het evenement is overgemaakt.  Lees verder..