Coronavirus Update

Tot nader order vervallen alle trainingen en wedstrijden bij de Leeuwarder Zwaluwen. Het clubhuis blijft dicht. Wij volgen hierbij de adviezen van de GGD, het RIVM en de Rijksoverheid. Op 12 maart 2020 is ook bekend geworden dat een voetballer van Zwaluwen 9 positief getest is op het coronavirus. HijLees verder..

Verdien geld voor de Zwaluwen bij JUMBO Van Loonstraat!

In de komende weken kun je op een heel simpele manier geld verdienen voor de Leeuwarder Zwaluwen: met je kassabon, flessenbon of door een handdoek te kopen! De actie loopt van 24 februari t/m 5 april 2020.  Meedoen kan op drie manieren: Flessenbonnen Lever statiegeldflessen in bij de JUMBO VanLees verder..

Corona en contributie

“Moeten we nog steeds contributie betalen, nu de trainingen niet doorgaan vanwege het coronavirus?” Deze vraag krijgen we steeds vaker. Het antwoord op dit moment is: ja, tot nader bericht blijven we contributie van je rekening afschrijven. Hieronder leggen we uit waarom.  Aangezien niemand weet wat de toekomst brengt, kunnenLees verder..

Fifa20 E-sport Toernooi “Groot succes”

Vrijdag 6 maart: 15:00 uur Kantine Lwd. Zwaluwen De tv-schermen staan, de Playstations zijn opgestart met Fifa20 Radio aan, chips en drinken staat klaar, en Piet van Tuinen, Jelmer Mulder , Hessel van Tuinen zijn er helemaal klaar voor. Het 1e E-sport evenement bij csv.de Lwd.Zwaluwen gaat beginnen. 26 jongensLees verder..

Violenverkoop op zaterdag 14 maart AFGELAST

Vanwege de maatregelen rond het coronavirus zijn we genoodzaakt de violenactie van 14 maart af te lasten. Erg jammer natuurlijk, maar we volgen hierin het advies van de Rijksoverheid. We gaan ervan uit dat deze actie volgend voorjaar weer oppakken.

Walking football: “Een voetbalvorm die past bij onze leeftijd”

Voetballen zonder rennen of slidings, waarbij de bal niet boven heuphoogte mag komen: dat is Walking Football, een voetbalvorm voor 60-plussers. Zwaluwen-lid Anton Postma, die al een aantal jaar Walking Football speelt, vertelt enthousiast: “Het is een vorm van voetbal die bij onze huidige leeftijd past en nog veel voetbalplezierLees verder..

Achtste finale KNVB beker Zwaluwen 1

🏆⚽ Komende dinsdag wordt het knallen voor Zwaluwen 1! In de achtste finale van de KNVB beker treffen zij dan hoofdklasser VV Buitenpost 1. De wedstrijd begint om 20.00u bij de Zwaluwen. Kom dus allemaal aanmoedigen! 💪💪

Oranje Onder 19 komt naar Fryslân!

Eind maart speelt het Nederlands elftal voor mannen onder 19 jaar in Noord-Nederland het UEFA EK-kwalificatietoernooi. Oranje Onder 19 kan zich daar plaatsen voor het EK van komende zomer in Noord-Ierland. Een uitgelezen mogelijkheid om naar een Oranje wedstrijd te gaan en een ideale kans om toptalenten als Sepp vanLees verder..

Activiteiten De Derde Helft in maart 2020

In maart 2020 staan er weer mooie activiteiten van De Derde Helft op het programma. Je bent van harte welkom! De Derde Helft is elke maandag van 13.30-16.00u in de kantine van de Leeuwarder Zwaluwen. Aanmelden is niet nodig, maar mag wel via info@sportwijknijlan.nl. Meer informatie is te vinden opLees verder..

SC Cambuur voetbalmiddagen

In het voorjaar worden er SC Cambuur Voetbalmiddagen georganiseerd bij FVC, Zwaagwesteinde, in het Cambuur Stadion en bij Zeerobben! In een drie uur durend programma krijgen de deelnemers een veld- en animatieprogramma voorgeschoteld. De SC Cambuur Voetbalmiddagen vinden plaats op woensdagmiddag, kijk voor alle informatie en aanmelden op www.cambuur.nl/voetbalkampen  Deelnemende kinderen ontvangenLees verder..