Coronamaatregelen bij de Zwaluwen

In heel Nederland gelden coronamaatregelen, die ook voor de Leeuwarder Zwaluwen gevolgen hebben. Voor de Leeuwarder Zwaluwen betekent dit het volgende: – Geen trainingen in teamverband vanaf 18 jaar. – In de zaal mag niet worden getraind, ook niet door jeugd t/m 17 jaar. – Jeugd t/m 17 jaar magLees verder..

Hans de Jong nieuwe hoofdtrainer CSV de Leeuwarder Zwaluwen

Hans de Jong (58) uit De Knipe wordt met ingang van seizoen 2021-2022 de nieuwe hoofdtrainer van de 1e selectie van CSV de Leeuwarder Zwaluwen. Met De Jong kiest de Leeuwarder Zwaluwen voor een ervaren trainer met veel vakkennis. De Jong neemt het stokje over van Carlo Rietdijk, die aanLees verder..

Digitale Algemene Ledenvergadering

Op dinsdag 26 januari 2021 houden we om 20.00 uur digitaal onze Algemene Ledenvergadering. Ondanks corona hebben wij op veel gebieden momenteel toch de wind in de zeilen en als bestuur willen wij dit graag toelichten. Daarnaast zijn er wat wisselingen in het bestuur. Onze penningmeester Jan Dijkstra gaat naLees verder..

Vacature: Hoofdtrainer 1e elftal Leeuwarder Zwaluwen

Ben jij enthousiast, betrokken en weet je spelers goed te motiveren? Sta jij je mannetje, kun je een visie uitdragen en beschik je over de juiste trainerspapieren? Dan is deze vacature iets voor jou! C.S.V. de Leeuwarder Zwaluwen is voor aankomend seizoen op zoek naar een trainer voor het 1eLees verder..

Mixtoernooi als afsluiting voor de winterstop

Op zaterdag 12 december 2020 werd een winterstop mixtoernooi gehouden, waaraan maar liefst 41 jeugdspelers meededen. Een zeer geslaagde laatste activiteit voordat we de winterstop tegemoet gaan! Aan de hand van lootjes werd er per speler en wedstrijd geloot in welk team hij of zij terecht kwam. Elke wedstrijd warenLees verder..

Grote Club Actie update

Beste sportvrienden en vriendinnen, de loten zijn geteld en jullie hebben flink je best gedaan, dat is een compliment waard! Uiteindelijk zijn er 1.100 loten aan de man gebracht. Een prachtig resultaat! De totale opbrengst zal, na aftrek van kosten en prijsjes ca. € 2.300,– bedragen. Een mooi bedrag voorLees verder..

GEANNULEERD: Zaaltechniektraining voor de jeugd in ‘onze’ sporthal Nylân

Door de nieuwe coronamaatregelen is binnensporten de komende tijd niet toegestaan. De zaaltraining in januari en februari 2021 kan daardoor niet doorgaan. Deelnemers die zich al hadden aangemeld en de bijbehorende kosten hadden betaald, krijgen het bedrag teruggestort op hun rekening.   Onder leiding van Sabrina van der Leij enLees verder..

Onderzoek bij de Leeuwarder Zwaluwen

Nick Mosselman en Bart Wielenga, beide spelers van Zwaluwen 1, doen voor hun opleiding Sportkunde aan de Hanzehogeschool een onderzoek bij de Leeuwarder Zwaluwen. Helpen jullie hen mee door de vragenlijst in te vullen? Je kunt de vragenlijst hier invullen: thesistools.com/web/?id=547966

Leeuwarder Zwaluwen en hoofdtrainer Carlo Rietdijk na 5 seizoenen uit elkaar

Aan het eind van voetbalseizoen 2020-2021 nemen CSV de Leeuwarder Zwaluwen en hoofdtrainer Carlo Rietdijk afscheid van elkaar. “Na vijf prachtige jaren hebben we gezamenlijk met Carlo besloten om na dit seizoen afscheid van elkaar te nemen. Voor zowel onze 1e herenselectie als voor Carlo is het tijd voor eenLees verder..

Winterstop vanaf 10 december 2020

De laatste training voor de jeugd is op donderdag 10 december 2020. Daarna begint de winterstop! Jeugdteams die ook na 10 december door willen trainen, kunnen contact opnemen met Johan Rietdijk, hoofd jeugdopleiding: (06) 3740 1170. Het is nu nog niet bekend wanneer de winterstop eindigt en de trainingen weerLees verder..

Sinterklaas kleurwedstrijd

Sinterklaas kan door de coronamaatregelen dit jaar niet op de voetbalclub komen. Zijn agenda zit boordevol met online afspraken om de drukte te vermijden. Hij krijgt de afgelopen week vanuit het hele land al mooie tekeningen toe gestuurd. Dit bracht de Sint op een idee! Sint vroeg Tekenpiet een kleurplaatLees verder..