Leeuwarder Zwaluwen Nieuws

Benoeming nieuwe consul

Benoeming nieuwe consul; Dhr. Sjoerdsma is vele jaren als consul actief geweest bij Leeuwarder Zwaluwen. Er is in gezamenlijk overleg besloten dit dienstverband te beeindigen. Wij zijn dhr. Sjoerdsma erkentelijk voor al zijn inspanningen. Dhr.Age Hendriks zal worden benoemd als nieuwe consul.

Bouwen in Bolivia

Bouwen in Bolivia; Net als bij Zwaluwen gaan wij ook bouwen aan verandering. Zwaluwen gaat nieuw bouwen, wij ook! Maar dan in Bolivia. In de zomer van 2018 gaan wij met de organisatie World Servants naar Bolivia om twee klaslokalen te bouwen. Hierdoor kunnen 50 kinderen naar school! Wij hebben geld nodigLees verder..

Start wedstrijden na de winterstop

De winterstop (voor de veldwedstrijden) loopt voor sommige teams al op zijn einde. Voor competities met 13 of 14 teams (senioren en jeugd) starten de eerste competitiewedstrijden op zaterdag 27 januari, ijs en weder dienende natuurlijk. Voor de overige teams begint de week daarop (3 februari) het beker- of inhaalprogramma;Lees verder..

Carlo Rietdijk en Leeuwarder Zwaluwen verlengen samenwerking

Het bestuur van Leeuwarder Zwaluwen heeft met de hoofdtrainer Carlo Rietdijk overeenstemming bereikt over het verlengen van zijn contract. De trainer zal in het seizoen 2018/2019 opnieuw de eerste selectie onder zijn hoede nemen. 8 overwinningen op rij Carlo Rietdijk is sinds het seizoen 2016-2017 hoofdtrainer van de 1e selectie.Lees verder..

UPDATE Zaaltechniek trainingen

Komende vrijdag, 12 januari, gaan de zaaltechniektrainingen o.l.v. Jan Anne Wietses en zijn team van start. Fijn dat er weer voldoende animo is (28 aanmeldingen).   Om een goede verdeling qua niveau en/of aantal over beide uren te krijgen is de definitieve indeling als volgt: 16.30 tot 17.30 uur :         JO8 JO9 enLees verder..

“Strippen” tijdelijke clubhuis “update”

In de nieuwsbrief met betrekking tot de nieuwbouw hebben jullie kunnen lezen dat er voor de bouwperiode een vervangend tijdelijk clubhuis is aangeschaft. De “Zwaluwen-dagploeg” had al veel voorbereidingen getroffen en heeft woensdag en donderdag, met versterking, dit tijdelijke onderkomen geheel “gestript”. Diverse zaken zijn al overgebracht naar ons complex. Voorzitter JanLees verder..

Winterstop tot en met…?

De winterstop voor de veldtrainingen is ingegaan! Op woensdag 13 en donderdag 14 december 2017 hebben de jeugdteams hun laatste trainingen gehad; 16 december zijn de laatste competitiewedstrijden gespeeld. Alle jeugdteams hebben nu winterstop, tenzij ze in overleg met hun trainer(s) en de hoofden jeugdopleiding nog een tijdje langer door trainen. Lees verder..

Nieuwsbrief van het jeugdbestuur, december 2017

Op 24 december heeft het jeugdbestuur de laatste digitale nieuwsbrief van 2017 verstuurd. Heb je hem niet gekregen, maar ben je wel benieuwd wat er in stond? Je kunt ‘m hier online bekijken.  In de nieuwsbrief wordt o.a. aandacht besteed aan de zaalcompetitie en -trainingen, de oudejaarsborrel en nieuwjaarsreceptie, deLees verder..

Gelukkig nieuwjaar!

Het bestuur van de c.s.v. de Leeuwarder Zwaluwen wenst jou en je familie fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. We zien je graag terug in 2018 op onze Nieuwjaarsreceptie, op zaterdag 6 januari 2018 vanaf 16.00 uur. Waarschijnlijk de laatste nieuwjaarstoost in het oude Zwaluwennest!

Nieuwbouw update

De plannen voor een nieuw sportcomplex krijgen steeds meer vorm. We hopen in maart 2018 los te kunnen met de bouw, die zeker 8 maanden zal duren. Een hele uitdaging! In dit nieuwsbericht kun je meer lezen over het nieuwe complex en de laatste stand van zaken. Het nieuwe sportcomplex HetLees verder..