Beginnende trainers gezocht

Lijkt het jou leuk om een jonger jeugdteam te trainen? Meld je dan nu aan! Ieder seizoen begint een aantal spelers uit de JO15 en/of JO17 van Zwaluwen als trainer, zeg maar ‘voor de jeugd door de jeugd’. Dit jaar hebben de JO15-spelers Bram Bekhof, Jeen van ’t Veer, Gerben Hoekstra enLees verder..

Kom ook voetballen bij Leeuwarder Zwaluwen!

Leeuwarder Zwaluwen is een levendige voetbalclub die veel belang hecht aan de jeugdafdeling. Veel spelers blijven hun hele jeugd bij de club. Daar zijn we blij mee en dit willen we ook in de toekomst graag zo houden. Daarom: – Heeft ieder team een eigen trainer en pupillenteams zelfs twee;Lees verder..

Indeling A- en B- Categorie

Het seizoen 2018/’19 is op zondag 1 juli formeel van start gegaan. Traditioneel worden in juli als eerste de indelingen voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt. De indelingen voor de A- en B-categorie zijn inmiddels beschikbaar en zichtbaar in Sportlink Club, Voetbal.nl én de Zwaluwen App (in Apple App en GoogleLees verder..

Nog op te halen prijzen, ben jij een winnaar?

Er zijn nog een aantal prijzen van de verlotingen op de Slotdag niet opgehaald. Heb jij nog loten thuis liggen? Kijk dan snel of je in de prijzen bent gevallen! Middagverloting (blauwe loten): 321 grillplaat 401 paraplu 46 retro jupilertas 2 en 56 ledlampen 278 en 51 bidon zwaluwen 8Lees verder..

Nieuwe trainers Zwaluwen JO19-2

Terry Sekuur en Emre Ofiaz gaan het komende seizoen Zwaluwen JO19-2 trainen. Terry komt uit Hoorn waar hij bij Always Forward jarenlang verschillende jeugdteams heeft getraind. Afgelopen seizoen verhuisde hij naar Leeuwarden en heeft hij bij de Zwaluwen in de 2e selectie gespeeld. Daarnaast heeft hij met veel enthousiasme en goedeLees verder..

Openingstijden clubhuis in de zomerperiode

In de zomerperiode is ons clubhuis geopend op de donderdagavonden vanaf 19.00 uur, en op de zaterdagen vanaf 16.00 uur.  Seizoen 2017-2018 en de Slotdag 2018 zijn weer achter ons. We kunnen ons nu concentreren op de vakanties die aanstaande zijn. Ook voor het clubhuis en zijn medewerkers is eenLees verder..

Contributie 2018-2019

De nieuwe contributiebedragen voor het seizoen 2018-2019 zijn inmiddels bekend en staan op de pagina contributie. De contributie wordt berekend aan de hand van het gemiddelde van 7 voetbalverenigingen uit Leeuwarden e.o. Naast de reguliere aanpassing geldt vanaf het seizoen 2018-2019  een toeslag voor de nieuwbouw, zoals vastgesteld op de Algemene LedenvergaderingLees verder..

Andere ingang van het complex

In verband met de sloopwerkzaamheden is er op dit moment een andere ingang. De ingang bevindt zich aan de zijkant van ons complex, voorbij het “Foekje Dillema-monument” en dan door het hek! Bedankt voor uw begrip!

Sloopwerk is begonnen

Vandaag zijn ze begonnen met de sloop van de bestaande gebouwen op ons complex. Het is niet meer mogelijk om gebruik te maken van de boxen en overige ruimten op ons complex , toegang in deze ruimten is op eigen risico i.v.m asbest sanering tijdens de sloop. De sleutel dieLees verder..