Vanaf maandag 26 augustus starten de trainingen weer!

Een aantal seniorenteams zijn al weer even aan het trainen, maar voor alle andere senioren- en jeugdteams beginnen vanaf maandag 26 augustus 2019 de trainingen weer.  In onderstaand concept-schema kun je lezen wanneer en op welke velden alle teams trainen. Let op: dit trainingsschema zal hoogstwaarschijnlijk in de komende wekenLees verder..

Zwaluwen VR 1 zoekt grensrechter en verzorger

Voor het komende seizoen is Leeuwarder Zwaluwen op zoek naar een vaste grensrechter en een verzorger voor Vrouwen 1. Beide rollen zijn cruciaal voor het team, dat net is gepromoveerd naar de 2e klasse. Als grensrechter of als verzorger ben je onderdeel van een leuk, ondernemend en ambitieus voetbalteam. HetLees verder..

Video: terugblik op 12 & 13 juli

Wat hebben we een geweldig weekend gehad vorige week! 🤩 De drie wedstrijden van 12 & 13 juli – met SC Cambuur, Harkemase Boys en de ex-OranjeLeeuwinnen – en de beide feestavonden liggen intussen al weer een aantal dagen achter ons.  Wat voetbal betreft zijn we intussen echt in de vakantiestemming (niet wat deLees verder..

Ex-Oranje Leeuwinnen winnen, Zwaluwen maakt mooiste goal

Het waren de Ex-Oranje Leeuwinnen die er zaterdag 13 juli met de winst vandoor gingen, maar het mooiste doelpunt kwam om naam van Ilse Groen te staan. De rechtsvoor van de Leeuwarder Zwaluwen scoorde vlak voor de rust het eerste en enige doelpunt voor het Leeuwarder team. Oranje won metLees verder..

Cambuur wint bij de Leeuwarder Zwaluwen van de Harkemase Boys

Het oefenduel tussen SC Cambuur en Harkemase Boys dat op vrijdag 12 juli werd gespeeld op het veld van de Leeuwarder Zwaluwen werd met 3-0 gewonnen door SC Cambuur. Ruim 1800 bezoekers waren aanwezig bij de wedstrijd, waardoor het gezellig druk bij de Zwaluwen was. ⚽️ We gaan beginnen! #CAMHARLees verder..

Zwaluwen 1 wint met 6-1 van Oud-Cambuur

Het eerste elftal van de Leeuwarder Zwaluwen won op zaterdag 13 juli met 6-1 van de spelers van Cambuur, die waren uitgenodigd voor een speciale wedstrijd op het vernieuwde complex van de Zwaluwen. Bij Oud-Cambuur speelde o.a. “Mister Cambuur” Johan Abma mee.  Doelpuntenmakers namens de Zwaluwen waren Rick van LoonLees verder..

“Het is nog steeds een eer om het shirt van Oranje te mogen dragen!”

Eén keer eerder pas stonden de Ex-Oranje Leeuwinnen weer voor een voetbalwedstrijd op het veld. Op zaterdag 13 juli doen ze dat voor de tweede maal: dan meten ze hun krachten met die van het 1e vrouwenelftal van de Leeuwarder Zwaluwen. Een wedstrijd waar beide teams naar uitkijken. “Het isLees verder..

Contributie seizoen 2019-2020

De nieuwe contributiebedragen voor het seizoen 2019-2020 zijn bekend en blijven gelijk aan het afgelopen seizoen. De toeslag voor de nieuwbouw blijft gehandhaafd. De contributie wordt berekend aan de hand van het gemiddelde van 7 voetbalverenigingen uit Leeuwarden en omstreken. O.b.v. van dit vergelijk is er voor het bestuur geenLees verder..

Familiedag Leeuwarder Zwaluwen

Op zaterdag 29 juni 2019 sluiten we het voetbalseizoen af met onze jaarlijkse Familiedag. Doe je ook dit jaar weer mee? Met elkaar maken we er een geweldige dag van! Ochtendprogramma: voor de jeugd 09.30 uur               verzamelen bij de Zwaluwen, bekendmaking teamindeling 10.00-11.20 uur   Lees verder..

De tent staat!

Het is erg warm buiten, maar deze mannen hebben een mooie tent neergezet. We zijn klaar voor geweldige evenementen! Foto’s : @Maus