Trainingsschema maart 2021

Vanaf woensdag 3 maart 2021 mogen spelers t/m 26 jaar weer in teamverband trainen en onderlinge wedstrijden spelen. Omdat de avondklok ook nog steeds van kracht is, hebben we voor de maand maart een aangepast trainingsschema opgesteld.  Uitgangspunten hierbij: – Ieder team (elftallen) heeft 1x kunstgras en 1x gras (metLees verder..

Coronamaatregelen bij de Zwaluwen

In heel Nederland gelden coronamaatregelen, die ook voor de Leeuwarder Zwaluwen gevolgen hebben. Voor de Leeuwarder Zwaluwen betekent dit het volgende: – Geen trainingen in teamverband vanaf 18 jaar.  – In de zaal mag niet worden getraind, ook niet door jeugd t/m 17 jaar. – Jeugd t/m 17 jaar magLees verder..

Online bingo 2021

“De bingo met kerst was zo leuk… er komt toch wel nóg een keer een online bingo?” Die vraag kregen we heel vaak na de online kerstbingo op 19 december 2020. En ja, we gaan nog eens een bingo organiseren! Op zaterdag 20 maart 2021 kun je bij de tweedeLees verder..

Vanaf 3 maart mogen spelers t/m 26 jaar weer trainen

We krijgen weer een beetje meer ruimte! Vanaf 3 maart 2021 mogen ook mensen tot en met 26 jaar met meer dan twee personen samen buiten sporten. Superfijn voor al onze spelers van 18 t/m 26 jaar. En voor iedereen vanaf 27 jaar is het nog even wachten, wat natuurlijkLees verder..

Bokstraining voor JO13-1 en JO15-1

Afgelopen weekend werd er door de JO13-1 en JO15-1 niet gevoetbald, maar gebokst! 👊🏼🥊 Onder leiding van boksschool BAV Frisia werden er verschillende oefenvormen afgewerkt. Er werd fanatiek met elkaar gespard en gestreden. Aan het einde mochten spelers zelfs nog vechten met een wedstrijdbokser! Het was een hele leuke, conditioneleLees verder..

Zes Friese voetbalclubs in één minicompetitie

Zes Friese voetbalverenigingen gaan het in het voorjaar tegen elkaar opnemen in een eigen minicompetitie. Het gaat om hoofdklasser Buitenpost en eersteklassers Blauw Wit ’34, Broekster Boys, FC Burgum, Drachtster Boys en Leeuwarder Zwaluwen. Deze clubs hebben met elkaar afgesproken een volledige competitie te gaan spelen met zowel het eersteLees verder..

Snert- en boerenkoolactie

WINTERACTIE Bestel nu 1 liter snert of boerenkool & sponsor daarmee de Leeuwarder Zwaluwen! De snert wordt huisgemaakt door Vos Catering. Bestellen kan t/m 3 februari op https://www.zwaluwenshop.nl/c-5554313/snert-actie/. Je kunt je bestelling op zaterdag 6 februari tussen 08.00-20.00 uur ophalen bij Jumbo van Loonstraat.

Prijswinnaars Grote Clubactie 2021

Hieronder staan alle prijswinnaars van de Grote Clubactie 2021. Je krijgt de prijs zo snel mogelijk uitgedeeld. Gefeliciteerd met je prijs en super fijn dat je zoveel loten hebt verkocht!  In maart 2021 krijgen alle prijswinnaars tijdens een training hun prijs uitgedeeld. Als je mag kiezen tussen twee bonnen, danLees verder..

Hans de Jong nieuwe hoofdtrainer CSV de Leeuwarder Zwaluwen

Hans de Jong (58) uit De Knipe wordt met ingang van seizoen 2021-2022 de nieuwe hoofdtrainer van de 1e selectie van CSV de Leeuwarder Zwaluwen. Met De Jong kiest de Leeuwarder Zwaluwen voor een ervaren trainer met veel vakkennis. De Jong neemt het stokje over van Carlo Rietdijk, die aanLees verder..

Digitale Algemene Ledenvergadering

Op dinsdag 26 januari 2021 houden we om 19.00 uur digitaal onze Algemene Ledenvergadering. Ondanks corona hebben wij op veel gebieden momenteel toch de wind in de zeilen en als bestuur willen wij dit graag toelichten. Daarnaast zijn er wat wisselingen in het bestuur. Onze penningmeester Jan Dijkstra gaat naLees verder..