Grote Clubactie 2019

Wie verkoopt dit jaar de meeste loten voor de Zwaluwen?!? Op 14 september start de Grote Clubactie 2019. En als jij loten verkoopt, verdien je daar niet alleen geld mee voor de Zwaluwen, maar kun je zelf ook mooie prijzen winnen! Doe je ook weer mee? Vorig jaar bedroeg deLees verder..

Op de foto!

In de week van 9-12 september 2019 gaan we alle voetbalteams (met hun trainers en leiders) van de Zwaluwen op de foto zetten. Zwaluwen 1 staat al op de foto; nu alle andere teams nog! Hieronder kun je lezen op welke dag en hoe laat jouw team op de fotoLees verder..

Zwaluwen 45+ opent het seizoen met kampioenschap

Onder tropische omstandigheden, het waaide gelukkig iets “aan zee”, maar het was om en nabij het kookpunt, werd in Harlingen op zaterdag 24 augustus 2019 het illustere Best Of The Rest (BOTR) toernooi verspeeld onder de vedetten van weleer (35+, 45+ en 60+). FC Harlingen had voor een geweldige ambianceLees verder..

Overlijdensbericht

Tot ons verdriet hebben we – afgelopen woensdag 21 augustus – kennis genomen van het overlijden van Mieke Ganzevoort, echtgenote van oudste actieve lid Menno Ganzevoort. We wensen vanuit onze vereniging Menno en de familie veel sterkte en kracht toe met dit verlies. Maandag 26 augustus is de begrafenis om 14.00 uur.Lees verder..

Vanaf maandag 26 augustus starten de trainingen weer!

Een aantal seniorenteams zijn al weer even aan het trainen, maar voor alle andere senioren- en jeugdteams beginnen vanaf maandag 26 augustus 2019 de trainingen weer.  In onderstaand concept-schema kun je lezen wanneer en op welke velden alle teams trainen. Let op: dit trainingsschema zal hoogstwaarschijnlijk in de komende wekenLees verder..

Zwaluwen VR 1 zoekt grensrechter en verzorger

Voor het komende seizoen is Leeuwarder Zwaluwen op zoek naar een vaste grensrechter en een verzorger voor Vrouwen 1. Beide rollen zijn cruciaal voor het team, dat net is gepromoveerd naar de 2e klasse. Als grensrechter of als verzorger ben je onderdeel van een leuk, ondernemend en ambitieus voetbalteam. HetLees verder..

Teamindeling 2019-2020

In onderstaande documenten vind je de voorlopige teamindeling voor seizoen 2019/2020, met per leeftijdscategorie de nodige toelichting. Nog niet alle indelingen zijn bekend: op dit moment alleen die van JO6 t/m JO17 en MO11 t/m MO17. De rest volgt de komende dagen. Voorlopige indeling JO6, JO7, JO8 en JO9 Voorlopige indeling JO10Lees verder..

Video: terugblik op 12 & 13 juli

Wat hebben we een geweldig weekend gehad vorige week! 🤩 De drie wedstrijden van 12 & 13 juli – met SC Cambuur, Harkemase Boys en de ex-OranjeLeeuwinnen – en de beide feestavonden liggen intussen al weer een aantal dagen achter ons.  Wat voetbal betreft zijn we intussen echt in de vakantiestemming (niet wat deLees verder..

Ex-Oranje Leeuwinnen winnen, Zwaluwen maakt mooiste goal

Het waren de Ex-Oranje Leeuwinnen die er zaterdag 13 juli met de winst vandoor gingen, maar het mooiste doelpunt kwam om naam van Ilse Groen te staan. De rechtsvoor van de Leeuwarder Zwaluwen scoorde vlak voor de rust het eerste en enige doelpunt voor het Leeuwarder team. Oranje won metLees verder..

Cambuur wint bij de Leeuwarder Zwaluwen van de Harkemase Boys

Het oefenduel tussen SC Cambuur en Harkemase Boys dat op vrijdag 12 juli werd gespeeld op het veld van de Leeuwarder Zwaluwen werd met 3-0 gewonnen door SC Cambuur. Ruim 1800 bezoekers waren aanwezig bij de wedstrijd, waardoor het gezellig druk bij de Zwaluwen was. ⚽️ We gaan beginnen! #CAMHARLees verder..