Pupil van de week: Akiko Stork (JO10-2)

Afgelopen zaterdag was Akiko Stork de pupil van de week! Hij speelt niet alleen in JO10-2, maar valt ook regelmatig in bij een ander team en weet inmiddels heel goed het doel van de tegenstander te vinden. In zijn laatste wedstrijd, die door de Zwaluwen met 10-1 werd gewonnen, namLees verder..

Nieuw zakenclublid: detacheringsbureau Technieker

De Zakenclub heeft er weer een nieuw lid bij: Arnold Zijlstra van detacheringsbureau Technieker. Arnold is al jaren lid van de Leeuwarder Zwaluwen. Nu is hij dus ook als zakenclublid verbonden met de Zwaluwen!   Technieker is een detacheringsbureau met jarenlange ervaring binnen het werven, selecteren en detacheren van technisch personeel opLees verder..

Kom in de meivakantie voetballen bij de Erima Voetbaldagen!

Heb jij zin om tijdens de meivakantie drie dagen lang te voetballen? Meld je dan aan voor de Erima Voetbaldagen, die bij de Leeuwarder Zwaluwen worden gehouden! Het maakt niet uit op welk niveau je speelt, iedereen kan meedoen. Met elkaar maken we er weer drie fantastische dagen van! Wat:Lees verder..

Kom 5 april kijken in de nieuwe sporthal!

Ook zo nieuwsgierig naar de nieuwe sporthal? Kom dan op vrijdag 5 april 2019 een kijkje nemen op de bouwplaats! Samen met ons organiseert het projectteam Van Wijnen die middag een feestelijke ‘Open Bouw’. Je bent van harte welkom om tussen 16.00 en 18.00 uur langs te komen! Programma vrijdagLees verder..

Al € 155.000 binnen, nog € 40.000 nodig voor clubhuis

Het loopt goed met de financiële acties voor ons nieuwe Zwaluwennest: waar de teller voor de winterstop nog op € 50.000,- stond is er inmiddels al € 155.000,- bij elkaar gespaard. Dat betekent dat er nog maar € 40.000,- nodig is. “Fantastisch dat we nu al zo ver zijn,” aldusLees verder..

Het Kabinet staat altijd klaar

Voor velen een begrip, voor de nieuwere leden wellicht een term die vragen doet rijzen: “Het Kabinet”. En nee, dat is dus niet het bestuur van de Leeuwarder Zwaluwen en ook geen meubelstuk dat straks in de nieuwe kantine weer een mooi plekje moet krijgen. Het is wél een vasteLees verder..

Zwaluwen 1 wint 9e wedstrijd op rij

Op 16 maart speelde Zwaluwen 1 eindelijk weer eens thuis, waar de 9e wedstrijd op rij werd gewonnen: VVI 1 werd met 2-0 verslagen. Omdat koploper BCV 1 vandaag ook wist te winnen blijven de Zwaluwen op de 2e plaats in de competitie staan. De afstand tot de nummer 3Lees verder..

Pupil van de week: Jelte Miedema

Vandaag was het de beurt aan Jelte Miedema van JO10-1 om de pupil van de week te zijn. De aanwezigheid van deze snelle spits die zelf ook regelmatig een doelpunt maakt legde de Zwaluwen geen windeieren: Zwaluwen 1 won met 2-0 van VVI! 

JO13-1 bemachtigt NK ticket op het Voetbal Talenten Toernooi

Op zaterdag 2 maart 2019 heeft Leeuwarder Zwaluwen JO13-1 een NK ticket bemachtigd op het Voetbal Talenten Toernooi (VTT) op de velden van SC Joure. Het VTT is het ‘open’ Nederlands Kampioenschap voor alle verenigingen en teams (selectie- en non-selectie teams) in Nederland. In Joure ging het zaterdag om hetLees verder..

Viooltjesactie voor het nieuwe clubhuis

Zet de bloemetjes buiten en koop viooltjes! Op zaterdag 16 maart 2019 verkoopt het vrouwen 30+ team heel veel vrolijk gekleurde viooltjes. En de opbrengst daarvan gaat naar de nieuwe Zwaluwen kantine!  De viooltjes zijn op zaterdag 16 maart tussen 09.00-17.00u te koop op het Zwaluwenterrein. Wees er snel bij,Lees verder..