Klussers gezocht!

Het lijkt misschien nog ver weg… maar ons nieuwe clubhuis ’t Zwaluwennest is sneller klaar dan je denkt! Als alles volgens planning gaat wordt onze nieuwe kantine op 1 mei 2019 casco opgeleverd. En dan hebben we zelf nog veel werk te doen. Daarom zijn wij op zoek naar heelLees verder..

Kledingwinkel gesloten op donderdag 22 november

Let op: het kledingwinkeltje in ’t Zwaluwennest is op donderdag 22 november niet geopend. Op donderdag 6 december 2018 tussen 20.00-21.00 uur is het winkeltje weer open. Je kunt hier meer over het kledingwinkeltje lezen: http://leeuwarderzwaluwen.nl/kledingfonds/     

Update Grote Clubactie: ophalen prijzen & inleveren geld

Dit jaar hebben we met elkaar ongeveer 1200 loten verkocht. Een prachtig resultaat! Dit jaar hebben we 2 topverkopers: Leendert Jan Balt en Dana Hamer mogen een tenue van hun favoriete club uitzoeken. Goed gedaan! Uitdelen en rondbrengen loten Deze week (12 t/m 17 november 2018) worden de loten uitgedeeld via deLees verder..

26 november 2018:Algemene Ledenvergadering

Agenda Algemene Ledenvergadering c.s.v. De Leeuwarder Zwaluwen 26 november 2018 Aanvang 20.00 uur 1. Opening 2. Vaststellen van de agenda 3. Mededelingen en ingekomen stukken 4. Notulen uitgestelde ledenvergadering 19 februari 2018 5. Jaarverslag (terugblik) 2017-2018 6. Financieel jaarverslag 2017-2018 7. Verslag kascontrole commissie 8. Begroting seizoen 2018-2019 PAUZE 9.Lees verder..

De nieuwbouw vanuit de lucht

Vanuit de lucht is goed te zien hoe de bouw van de nieuwe sporthal vordert!  Aan de grond zie je al wat onderdelen van de grond warmte installatie. Ook kun je goed zien waar de sporthal en de andere ruimten komen.  (c) Foto’s: Robert Veenstra.

Eindelijk weer een groene grasmat

Wekenlang viel er geen druppel regen in Nederland en was het ongekend warm: de zomer van 2018 is als een historisch droge zomer de boeken in gegaan. En al lijkt die droogte inmiddels ver achter ons te liggen, de gevolgen zijn nog steeds op heel veel plaatsen te merken –Lees verder..

Uitnodiging Sinterklaasfeest

Uitnodiging Sinterklaasfeest Wanneer : vrijdag 30 november van 16.00 – 17.30 uur Waar : in onze (tijdelijke) kantine ’t Zwaluwennest Sinterklaas en zijn Pieten komen ieder jaar ook in ’t Zwaluwennest! Meiden- en jongenspupillen uit de leeftijdscategorieën JO5, JO6, JO7, JO8 & JO9 ─ geboren op 01-08-2010 of later ─Lees verder..

Zwaluwen MO15-1 volop in de race voor ‘Open Leeuwarder Kampioenschap’

Aan het begin van het seizoen was het voor de spelers en staf van Zwaluwen MO15-1 een vraagteken wat de sportieve ambities moesten zijn voor seizoen ’18/’19. De kern van het team bestaat uit meisjes die vorig jaar MO15-1 vormden en in 2017 de KNVB-beker (district Noord) voor Meisjes OnderLees verder..

Grote Club Actie update, laatste oproep!!

  De eerste serie verkooplijsten of -boekjes is inmiddels geteld, en de Grote Clubactie is met ruim 1.000 verkochte loten nu al prima verlopen, dank daarvoor! Af en toe sijpelt er nog wat binnen. Mocht je de verkoopboekjes/lijsten nog niet hebben ingeleverd, dan kan dit nog tot en met zaterdagLees verder..

FIETSVERLICHTINGSACTIE BIJ LEEUWARDER ZWALUWEN

Veel van onze (jeugd)leden komen elke week op de fiets naar het voetbalveld. Dat willen wij als jeugdbestuur alleen maar stimuleren: het is goed voor je conditie om te fietsen, en ook nog eens beter voor het milieu. Nu het ’s avonds eerder donker wordt, is het van groot belangLees verder..