De nieuwe presentatiegids is er!

Hij is er! Onze nieuwe presentatiegids voor het seizoen 2019-2020, met daarin o.a. alles over de nieuwbouw, jongens- en meidenvoetbal, speelschema’s en de teamfoto’s van onze beide eerste elftallen. Dit weekend overhandigde bestuurslid Henk Busstra het eerste exemplaar aan voorzitter Jan Adema en onze sponsoren. Voor iedereen bij de ZwaluwenLees verder..

JO7 kampioen!

TOPPERS! Voor het eerst een voetbalwedstrijd spelen is best wel een beetje spannend, helemaal als je nog maar 6 of 7 jaar bent. Des te knapper is daarom de prestatie van ons JO7-team: zij werden op 12 oktober 2019 kampioen van de mini-competitie die zij dit najaar speelden! 

Pupil van de week: Justin Koning

Zaterdag 12 oktober was Justin Koning (JO11-1) pupil van de week. ⚽️ Deze snelle spits zag hoe Zwaluwen 1 thuis op sportpark Nylân een achterstand wegpoetste en uiteindelijk met 3-3 gelijk speelde tegen Zeerobben 1!

14-19 oktober: verkooplijsten Grote Clubactie inleveren!

Uiterlijk 19 oktober moet je de verkooplijsten voor de Grote Clubactie inleveren! Je kunt de lijsten aan je teamleider/trainer geven of ze in de doos die in de kantine staat stoppen. Let op: nog geen geld inleveren, dat doe je pas in november!  Planning Grote Clubactie 2019 9-13 september: uitdelenLees verder..

Geen trainen in de herfstvakantie voor jeugdteams t/m JO11/MO11.

In de herfstvakantie (19 oktober tot en met 27 oktober) is géén training voor de jeugd tot en met O11. Mochten er teams zijn die wél willen trainen, graag doorgeven aan Johan Rietdijk.

Bankgegevens Leeuwarder Zwaluwen gewijzigd

Op 1 oktober 2019 zijn wij als vereniging overgegaan naar een nieuwe bank. Voorheen bankierden wij bij ING, maar i.v.m. de nieuwbouw, en de daarmee samenhangende financiering is dat vanaf heden de ABN Amro bank. Hiermee is ook ons rekeningnummer gewijzigd.  Per 1 oktober is het nieuwe rekeningnummer van deLees verder..

Opbrengst sponsorloop

Snikheet was het tijdens onze familiedag op 29 juni 2019, maar dat weerhield onze jeugdleden er niet van om heel veel rondjes te lopen voor de sponsorloop. De opbrengst was maar liefst € 800,-! Het doel van de sponsorloop was om zoveel mogelijk geld op te halen voor een activiteitenhoekLees verder..

Gezocht: enthousiaste jeugdtrainers

Jullie hebben het vast al gemerkt: in alle lichtingen hebben we momenteel volop instroom en vooral in de lichtingen O6 t/m O11, da’s top! Dat geeft ons wel een extra uitdaging: we hebben met spoed meer jeugdtrainers nodig. Wie zoeken we? • Je bent een spe(e)l(st)er uit de lichtingen O15,Lees verder..

Grote Clubactie 2019

Wie verkoopt dit jaar de meeste loten voor de Zwaluwen?!? Op 14 september start de Grote Clubactie 2019. En als jij loten verkoopt, verdien je daar niet alleen geld mee voor de Zwaluwen, maar kun je zelf ook mooie prijzen winnen! Doe je ook weer mee? Vorig jaar bedroeg deLees verder..

Op de foto!

In de week van 9-12 september 2019 gaan we alle voetbalteams (met hun trainers en leiders) van de Zwaluwen op de foto zetten. Zwaluwen 1 staat al op de foto; nu alle andere teams nog! Hieronder kun je lezen op welke dag en hoe laat jouw team op de fotoLees verder..