Andere ingang van het complex

In verband met de sloopwerkzaamheden is er op dit moment een andere ingang. De ingang bevindt zich aan de zijkant van ons complex, voorbij het “Foekje Dillema-monument” en dan door het hek! Bedankt voor uw begrip!

Sloopwerk is begonnen

Vandaag zijn ze begonnen met de sloop van de bestaande gebouwen op ons complex. Het is niet meer mogelijk om gebruik te maken van de boxen en overige ruimten op ons complex , toegang in deze ruimten is op eigen risico i.v.m asbest sanering tijdens de sloop. De sleutel dieLees verder..

VOETBALCLINIC KINDEREN UIT 2010 EN 2011 BIJ ZWALUWEN DOOR CARLO RIETDIJK

Profvoetballer worden, mooie doelpunten maken en spelen in het Nederlands elftal is de grootste droom van veel kinderen. De KNVB en voetbalvereniging de Leeuwarder Zwaluwen willen dat kinderen in de eerste plaats met veel plezier trainen en wedstrijden spelen. Daarom organiseert de Leeuwarder Zwaluwen op woensdagmiddag 20 juni a.s. een speciale voetbalclinicLees verder..

Vrouwen en meiden gezocht!

De (voorlopige) teamindeling bij de vrouwen- en meidenteams is zo’n beetje duidelijk. Goed te merken dat we bij de meidenteams in de meeste leeftijdscategorieën weer een mooi team op de been kunnen brengen.

Teamindeling Zwaluwen Vrouwen (senioren)

Onderstaand de voorlopige teamindeling voor de vrouwen (senioren) teams van Leeuwarder Zwaluwen voor seizoen 2018/2019:

JO11-2 Kampioenen eten bij de KFC

Op dinsdag 5 juni speelde JO11-2 de laatste wedstrijd van de voorjaars reeks. Na de eerste wedstrijd in maart verloren te hebben van Veenwouden, werd daarna – met onderbreking van een gelijkspel tegen Trynwalden- alles gewonnen. Hierdoor eindigde Zwaluwen op de laatste speeldag 1 punt boven de nummer twee, enLees verder..

Jet van Beijeren maakt de overstap naar Sc Heerenveen

Volgend seizoen speelt Jet van Beijeren voor MO16 van Sc Heerenveen. Het team van sc Heerenveen MO16 traint met ingang van het nieuwe seizoen vier keer per week en speelt in een jongenscompetitie, de JO15 hoofdklasse. Het ook nieuwe MO14 vormt een trainingsgroep die eenmaal per twee weken op zondagochtend een trainingLees verder..

Teamindeling Zwaluwen JO9 t/m JO7

In onderstaand document vind je de voorlopige teamindeling voor seizoen 2018/2019 van Zwaluwen JO9 tot en met JO7, met (per leeftijdscategorie) de nodige toelichting: Voorlopige indeling JO9 & JO8 & JO7 seizoen 2018-2019

Teamindeling Zwaluwen MO15 t/m JO8M

Onderstaand is de voorlopige indeling van de meidenteams van Leeuwarder Zwaluwen. Deze indeling is tot stand gekomen in overleg met coaches/trainers van de teams in de diverse leeftijdscategorieën. Tot het begin van seizoen 2018/2019 zullen er nog wijzigingen zijn. Zo verwachten we dat er vooral bij de jongere teams nog nieuweLees verder..

“t laatste slokje in het Zwaluwnest”

Zaterdag 16 juni is de laatste kans om nog een keer in het oude Zwaluwnest te komen. Na vele jaren van voorbereiding en hard werken is het zover; op 2 juli a.s. zal het Zwaluwnest worden gesloopt. Sinds begin Jaren 70 hebben wij hier veel meegemaakt, er zijn veel (sterke)Lees verder..