Leeuwarder Zwaluwen MO15-1 kampioen!

Bij de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie had Zwaluwen MO15-1 genoeg aan één punt thuis tegen de nummer 5 van de ranglijst: MKV MO15-1. Je zou zeggen ‘kat in het bakje’. Maar in het hondenweer zaterdagmorgen was het snel duidelijk dat de meiden van MKV, in tegenstelling van de speelstersLees verder..

‘Super Saturday’ voor Meidenvoetbal Zwaluwen! (update 7 december)

Vanwege het natte weer is de kampioenswedstrijd van Zwaluwen MO11-1 op 8 december afgelast! We houden je op de hoogte wat betreft de nieuwe speeldatum. Omdat Zwaluwen MO15-1 op het kunstgras is ingepland gaat deze wedstrijd wel door. Komende zaterdag 8 december is het ‘Super Saturday’ voor het meidenvoetbal vanLees verder..

Eetcafé De Winze is het 30e zakenclublid

De Zakenclub van de Leeuwarder Zwaluwen is trots en verheugd dat Eetcafé De Winze het 30e bedrijf is dat is toegetreden tot de zakenclub! Velen van ons zijn wel eens langs de Dokkumer Ee naar Wyns gefietst. Ter hoogte van het Pondje is Eetcafé De Winze gevestigd, met een ruimLees verder..

Laatste oproep: opbrengst Grote Club Actie inleveren!

Nog niet iedereen heeft de verkoopopbrengst van de Grote Club Actie ingeleverd! Daarom de dringende oproep om dat zo snel mogelijk te doen.  Inleveren kan vanaf 5 december 2018 op trainings- en wedstrijddagen bij Johan Rietdijk. Degenen die hun beloning nog tegoed hebben, kunnen deze dan tevens bij Johan afhalen.Lees verder..

Meld je nu aan voor de zaaltechniektraining!

Onder leiding van Sabrina van de Leij en Patrick Ferwerda organiseert De Leeuwarder Zwaluwen in januari en februari 2019 weer zaaltechniektrainingen voor de jeugd op 5 vrijdagmiddagen. Wanneer en waar? Vrijdagen op 11, 18 en 25 januari en 1 en 8 februari 2019 Alle 5 trainingen zijn in Sporthal Nylân. TijdstipLees verder..

Winterstop vanaf 14 december 2018

De laatste training voor de jeugd is op 13 december 2018. Daarna begint de winterstop! Teams die ook na 13 december door willen trainen, kunnen contact opnemen met Johan Rietdijk, hoofd jeugdopleiding: (06) 3740 1170. Het is nu nog niet bekend wanneer de winterstop eindigt en de trainingen weer worden hervat.Lees verder..

Geen trainingen op woensdag 5 december!

Op woensdag 5 december is het pakjesavond in Nederland, en dus valt er die dag niets te beleven op het Zwaluwenland. De trainingen gaan op deze dag namelijk niet door – vanaf donderdag 6 december gaan we er weer voor!

Met rasse schreden de lucht in

Zeven jaren van plannen maken, lobbyen en voorbereiden gingen er aan vooraf, maar nu de bouw van de nieuwe sporthal Nijlân eenmaal is gestart gaat het heel erg snel. Elke dag ziet het terrein er weer anders uit! Nu we letterlijk ’de lucht in gaan’ wordt de vorm van deLees verder..

Sinterklaasfeest Lwd.Zwaluwen

30 november 2018,   De sinterklaas commissie zit met smart te wachten. Wat kunnen zij van dit sinterklaasfeest verwachten?    Hun hartjes kloppen zenuwachtig op de sinterklaasmuziek.  Maar zij raken niet in paniek.    Klokslag half 4, het eerste pietje komt binnen. Wat verlegen kijkt hij om zich heen.  MinutenLees verder..

Twee nieuwe bestuursleden benoemd

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op maandag 26 november 2018 zijn Adriaan Brouwer en Sytske Balt benoemd tot lid van het hoofdbestuur van de Leeuwarder Zwaluwen. Adriaan, die al langer als interim-bestuurslid meedraaide, stuurt de beheercommissie aan. Sytske heeft communicatie in portefeuille.  Links: Adriaan Brouwer. Rechts: Sytske Balt Voorzitter Jan AdemaLees verder..