Nieuwe sponsor: Van Wijnen B.V. 

    Het bestuur van Leeuwarder Zwaluwen is trots en blij om te kunnen melden dat we met de firma Van Wijnen B.V. een nieuwe sponsor hebben gevonden. De firma Van Wijnen B.V. zal voor tenminste de komende drie seizoenen op meerdere manieren aan Leeuwarder Zwaluwen verbonden zijn. Op dezeLees verder..

Sportieve aftrap start bouw Sporthal Nijlân.

        De nieuwbouw van Sporthal Nijlân is van start! Met de onthulling van het bouwbord door kinderen uit verschillende jeugdvoetbalteams is de aftrap gegeven voor de start van de bouw van Sporthal Nijlân. De sporthal biedt onderdak aan voetbalclub CSV de Leeuwarder Zwaluwen, leerlingen van meerdere onderwijsinstellingenLees verder..

Herfstvakantie: géén trainingen voor JO5, JO6, JO7, JO8, JO9, JO10, JO11 en MO11

In de herfstvakantie (22 t/m 26 oktober) zijn er geen trainingen voor de jongste jeugd (JO5, JO6, JO7, JO8, JO9, JO10, JO11 en MO11). De overige teams trainen gewoon door, tenzij de betreffende trainer(s) en spelers van een team anders beslissen.

MO13-1 Leeuwarder Zwaluwen en Sc Stiens: reclame voor meidenvoetbal

Afgelopen zaterdag was er weer zo’n speelronde waar je je dagen op kan verheugen: Prachtig weer (al is het half oktober) en een mooi affiche (Zwaluwen MO13-1 tegen Sc Stiens MO13-1). Al snel bleek dat het een wedstrijd van hoog niveau zou worden. Waarbij alle twee ploegen ‘goed stonden’ enLees verder..

Gezocht: spelers voor de 3e herenselectie

Leeuwarder Zwaluwen heeft in haar 3e herenselectie team (prestatief, reserve 3e klasse) nog ruimte voor enkele spelers. De 3e selectie is een jong team, met voornamelijk spelers die eerder in de 1e klasse JO19 uit kwamen. Het team traint op dinsdags en donderdags en heeft een vaste trainer/coach. Wedstrijden zijn opLees verder..

Presentatiegids 2018-2019

Op zaterdag 6 oktober 2018 werd ‘ie officieel gepresenteerd: de Leeuwarder Zwaluwen presentatiegids 2018-2019! Voorzitter Jan Adema mocht het eerste exemplaar in ontvangst nemen. In het 40 pagina’s tellende magazine kun je – naast het 1e herenelftal en 1e dameselftal – diverse artikelen vinden, variërend van een stuk over deLees verder..

Nieuwe sponsor: Busstra Risico- en Assurantieadviseurs B.V.

Wij zijn als bestuur van Leeuwarder Zwaluwen trots en blij om te kunnen melden dat we met Busstra Risico- en Assurantieadviseurs B.V. de nieuwe rugsponsor voor onze 1e selectie voor de komende drie seizoenen hebben weten te vinden. Voorafgaand aan de prachtige derby afgelopen zaterdag tussen Leeuwarder Zwaluwen en Blauw WitLees verder..

Inleveren verkooplijsten Grote Clubactie

Vanaf maandag 8 oktober 2018 kun je de verkoopboekjes/-lijsten van de Grote Club Actie weer inleveren! Uiterlijk 20 oktober 2018 moeten alle lijsten en boekjes bij de Zwaluwen zijn ingeleverd.  Inleveren kan als volgt: Bij je teamleider; Op trainingsavonden bij Johan Rietdijk; In onze kantine ’t Zwaluwnest staat een boxLees verder..

Deze twee teams bekeren door: Zwaluwen 5 & JO11-1

Meerdere Zwaluwen teams zaten dicht tegen de volgende ronde aan, maar deze twee teams zijn daadwerkelijk doorgestoten in de KNVB bekercompetitie: Zwaluwen 5 en JO11-1. Beide teams wisten alle drie wedstrijden in de poolfase te winnen, en mogen zich nu dus opmaken voor de knock-out fase.  Zwaluwen 5 speelt deLees verder..

Ingang Zwaluwen: alléén via de zijkant!

De voetbalvelden en kantine van de Zwaluwen zijn alleen via de ingang aan de zijkant te bereiken (over het groene bruggetje). Er gaan nog regelmatig mensen via het bouwterrein naar de kantine en de velden, maar dit is vanwege de veiligheid niet toegestaan. Daarom nogmaals nadrukkelijk het verzoek om alleenLees verder..