Zwaluwen 1 boekt verdiende 4-0 overwinning op Stiens

Wie vandaag niet bij de thuiswedstrijd van Zwaluwen 1 tegen SC Stiens was, heeft beslist iets gemist. De mannen van Zwaluwen 1 wonnen dik verdiend met 4-0 van Stiens. Vooral de 2-0 vanuit een prachtige omhaal van Arton Musliu was een plaatje!  De eerste echte grote kans in de wedstrijd wasLees verder..

Pupil van de week: Wander Balt

Kennen jullie Wander (JO10-2) al? Hij was vandaag pupil van de week en mocht dus de aftrap nemen in de wedstrijd tegen SC Stiens op zaterdag 16 februari 2019. Met een Zidane, een voetrol en een Christiano Ronaldo wist Wander alle verdedigers en de keeper van Stiens te passeren enLees verder..

Vrouwen 3 in de lift omhoog

Na een wat moeizame start begint het steeds lekkerder te lopen met Zwaluwen Vrouwen 3. De eerste overwinning is eindelijk op zak, het team heeft een eigen sponsor gevonden en aan motivatie ontbreekt het beslist niet. Teamleider en keepster Linda Trinks vertelt over ‘haar’ team. In gloednieuwe tenues gestoken poseertLees verder..

Voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie zijn er géén trainingen voor de teams tot en met  JO11 / MO11.  

Kom in de meivakantie voetballen bij de Erima Voetbaldagen!

Heb jij zin om tijdens de meivakantie drie dagen lang te voetballen? Meld je dan aan voor de Erima Voetbaldagen, die bij de Leeuwarder Zwaluwen worden gehouden! Het maakt niet uit op welk niveau je speelt, iedereen kan meedoen. Met elkaar maken we er weer drie fantastische dagen van! Wat:Lees verder..

Feestelijke maaltijd bij KFC voor kampioensteam

Afgelopen weekend genoten de meiden van Zwaluwen MO15-1 van een feestelijke maaltijd bij KFC Leeuwarden. Jeugdteams van Leeuwarder Zwaluwen worden, als ze kampioen worden (onderdeel van de sponsorovereenkomst), uitgenodigd om te komen eten bij KFC op Winkelpark de Centrale. Ze werden hartelijk ontvangen door host Josiër en zijn collega’s. ErLees verder..

VR30+ maakt historisch eerste doelpunt

Zwaluwen VR30+ heeft dit weekend een nieuwe mijlpaal bereikt: het eerste doelpunt is gemaakt! In een oefenwedstrijd tegen het 30+ team van SC Franeker maakte Dora Landman namens de Zwaluwen een historische goal. Dat de wedstrijd uiteindelijk toch met 5-1 werd verloren, deed aan de vreugde over dat doelpunt nietsLees verder..

Pupil van de week: Bob Mijnders (JO10-1)

Deze week is Bob Mijnders van JO10-1 de pupil van de week! Tijdens de wedstrijd van Zwaluwen 1 – Joure 1 op zaterdag 2 februari 2019 is Bob in het zonnetje gezet als jeugdlid. Hij mocht de warming-up meedoen en de aftrap nemen. En natuurlijk wilden wij ook meer wetenLees verder..

Gezocht: trainer (m/v) voor 1e selectie vrouwen CSV de Leeuwarder Zwaluwen

Voor het komende seizoen 2019/2020 zijn wij op zoek naar een enthousiaste, motiverende en inspirerende trainer voor de 1e vrouwenselectie van de Leeuwarder Zwaluwen. Het 1e vrouwenteam van de Zwaluwen bestaat uit een mix van ervaren senioren en jonge talentvolle spelers, die graag meer willen leren en zich verder willenLees verder..

Carlo Rietdijk ook in 2019-2020 trainer Zwaluwen 1

Carlo Rietdijk heeft bijgetekend als hoofdtrainer van het eerste herenelftal van de Leeuwarder Zwaluwen. Ook in het seizoen 2019-2020 staat hij aan het roer van de 1e selectie. “Ik ben blij om onderdeel van deze vereniging te mogen zijn,” aldus Rietdijk. “Ik voel me hier thuis en we kunnen nogLees verder..