Online bingo 2021

“De bingo met kerst was zo leuk… er komt toch wel nóg een keer een online bingo?” Die vraag kregen we heel vaak na de online kerstbingo op 19 december 2020. En ja, we gaan nog eens een bingo organiseren! Op zaterdag 20 maart 2021 kun je bij de tweede online bingo opnieuw prachtige prijzen winnen. De online bingo is live te volgen via het YouTube kanaal van CSV De Leeuwarder Zwaluwen en begint vanwege de avondklok om 18.00 uur. De presentatie is dit keer in handen van Bart Wielenga en Jorrit van der Veen, spelers van Zwaluwen 1.

Bart Wielenga vertelt waarom je beslist mee moet spelen:

 

De volledige opbrengst van de bingo komt ten goede aan de Leeuwarder Zwaluwen. Dat kunnen we goed gebruiken, nu onze inkomsten vanwege corona zo zijn teruggelopen! En daarnaast is de bingo ook gewoon leuk om aan mee te doen. Je kunt als deelnemer vanuit huis live meekijken. Heb je bingo? Dan bel je naar de uitzending! Dankzij onze sponsoren zijn er prachtige prijzen te winnen. 

Wat kosten bingokaarten en hoe bestel je ze?
De verkoop van de bingokaarten start op zaterdag 20 februari 2021. Je kunt een pakketje kaarten kopen vanaf € 17,50 per deelname. Hierin zitten 3 normale bingokaarten en 1 superbingokaart. Met de superbingokaart speel je mee met de laatste superronde met maar liefst 3 superprijzen! Wil je meedoen aan een extra superronde (€ 7,50,-) dan is deze toe te voegen aan het pakket van € 17,50 (en dan zit je dus voor € 25,- nog beter met je kansen).

Je kunt hier kaarten bestellen. Je ontvangt een betaalbevestiging en de bingokaarten vervolgens per mail op het aangegeven mailadres. Mogelijk komen deze in je spambox terecht, dus vergeet niet deze te controleren. 

Wat kun je winnen?
Hoe meer bingokaarten je koopt, des te meer kans op het winnen van onze fantastische prijzen:

Bingoronde 1
– een trainingspak van het Nederlands Elftal, aangeboden door Voetbalshop Leeuwarden. 
– een borrelpakket, aangeboden door Feenstra Adviesgroep
– een boodschappenpakket t.w.v. € 150,-, aangeboden door JUMBO Van Loonstraat in Leeuwarden

Bingoronde 2
– een Zwaluwen kledingpakket (showpak, polo en tas met logo, alles met initialen) t.w.v. € 215,-, aangeboden door Sytze Visser Advies
– een weekend lang gratis gebruik van een Mini Cooper (met volle tank), aangeboden door Autotaalglas
– een arrangement bij Van der Valk Leeuwarden t.w.v. € 150,- (welkomstdrankje, overnachting en ontbijt voor 2 personen)

Bingoronde 3
– een borrelpakket aangeboden door Zuivelhoeve Zwolle
– een Philips DAB+ wekkerradio, aangeboden door Busstra risico- en assurantieadviseurs B.V.
– een hapjesbox voor 2 personen, aangeboden door Vos Catering Grou

Superronde (ronde 4)
– een prachtige bureaulamp, aangeboden door IdFrm
– een Samsung 65 inch smart TV, aangeboden door Expert Tromp Leeuwarden
– een cheque t.w.v. € 2000,- voor een reis naar Curacao, Bonaire of Aruba, aangeboden door Zwarte Jopie

Hoe wordt de bingo gespeeld?
– Je volgt de online Bingo live vanuit huis via het YouTube kanaal van CSV De Leeuwarder Zwaluwen.
– Er worden drie bingorondes gespeeld op vier verschillende bingokaarten, met als laatste de superronde voor drie superprijzen. Per ronde worden meerdere spellen gespeeld. De presentator geeft aan voor welke bingo (bijvoorbeeld een rij, plus, volle kaart, etc.) er wordt gespeeld, dit zal tevens op het scherm te zien zijn. Elke ronde heeft zijn eigen prijzen. Er zijn in totaal maar liefst 12 prijzen te winnen.
– Heb je bingo? Bel dan tijdens de uitzending zo snel mogelijk naar 058-8445790. De bingo wordt vervolgens gecontroleerd. Is je bingo juist? Dan wordt je prijs later naar je opgestuurd of bij je thuis gebracht.
– Is de lijn bezet? Dan ben je helaas niet de eerste beller en kun je op de livestream volgen of de bingo van de eerste beller juist is of niet.

Bij de eerste online bingo was er meerdere keren een storing in de telefoonlijn doordat het vaste nummer was doorgeschakeld naar een mobiele telefoon. Dit keer wordt alleen de vaste telefoonlijn gebruikt, zodat er hopelijk geen storingen meer zijn. 

Samenwerking met sponsoren
De prijzen zijn beschikbaar gesteld door bedrijven die onze vereniging een warm hart toedragen. Met deze bingo steunen we met zijn allen onze mooie club én indirect ook de lokale ondernemers in Leeuwarden die voor de prijzen hebben gezorgd!

Wij hopen dat er veel mensen meedoen. Koop hier nu je kaarten!

De sponsoren van deze bingo: