Resultaat Ballenactie: 40 nieuwe ballen!

Inmiddels rolt de bal al weer even: alle competities zijn gestart, en Leeuwarder Zwaluwen is er klaar voor! Het zal jullie niet ontgaan zijn dat onze club mee heeft gedaan aan de Ballenactie. Inmiddels zit de actie er alweer op en is de uitslag bekend: tijdens de actie zijn er maar liefst 40 ballen gedoneerd aan onze club! Een prachtig gebaar van onze achterban, waar we erg blij mee is!
 
Door alle corona-maatregelen zijn we veel inkomsten misgelopen de afgelopen maanden. De aanschaf van nieuwe ballen is dan een hele investering in deze lastige tijd. Maar door alle steun tijdens de Ballenactie kan het balletje komend seizoen weer gewoon blijven rollen bij Leeuwarder Zwaluwen. Langs deze weg willen wij iedereen bedanken voor hun steun!

Samen winnen we meer
Ben of ken jij iemand van een andere vereniging? Stuur de actie dan door. De Ballenactie is een echte aanrader. En als clubs zich aanmelden via onze Leeuwarder Zwaluwen, dan krijgt zowel die andere vereniging als onze club ook nog eens warming-up shirts cadeau! Klik hier om de actie door te sturen naar andere clubs (opent in WhatsApp).