Seizoen 2019/2020: contributie, kleding & lidmaatschap

Het seizoen loopt ten einde! Nog een paar trainingen, wedstrijden en natuurlijk de Familiedag, en dan zit dit seizoen er op. Ondertussen zijn we al druk bezig met de voorbereidingen voor het komende seizoen. We hebben alvast wat praktische informatie over de contributie, kleding en lidmaatschap voor je op een rijtje gezet.

Contributie seizoen 2019/2020
Vanaf eind juni 2019 zijn de nieuwe contributiebedragen te vinden op onze website bij Lidmaatschap – contributie. De contributiebedragen voor het nieuwe seizoen worden berekend door het gemiddelde te nemen van de contributies van een 8-tal regionale verenigingen. Daarbovenop komt een toeslag van € 1,- per maand voor de nieuwbouw (zoals is besloten op de algemene ledenvergadering op 21 juni 2017).

Voor spelende leden wordt de jaarcontributie per maand geïncasseerd (verdeeld over 12 maanden. Voor niet-spelende leden, trainende leden, 45+ en 35+ is dit een eenmalige incasso voor het gehele seizoen. Vanaf  begin juli 2019 worden de contributies voor het nieuwe seizoen weer afgeschreven.

Wedstrijd- en presentatiekleding
De wedstrijd- en presentatiekleding voor de jeugd, vrouwen en een aantal seniorenteams die deelnemen aan het kledingfonds, wordt geleverd door de Leeuwarder Zwaluwen (en blijft ook van de Leeuwarder Zwaluwen). Hiervoor betaal je jaarlijks een verplichte bijdrage van € 25,-. Dit bedrag wordt in september 2019 afgeschreven.

Aan het begin van het seizoen krijg je een wedstrijdshirt en -broek. Die lever je aan het eind van het seizoen weer in (meestal gaat dit via de teamleider). Het presentatiepak (een trainingsjack en trainingsbroek) kun je bij de dames van de kledingcommissie afhalen en hoef je aan het eind van het seizoen niet in te leveren; dit kun je omruilen voor een grotere maat zodra het pak te klein wordt. Als je lid wordt krijg je één keer een paar voetbalkousen; als die te klein of kapot zijn, moet je zelf nieuwe kopen. Dat kan in het winkeltje of in de webshop. Als je overgaat naar de senioren of als je stopt met voetballen, dan moet je zowel de wedstrijdkleding als het presentatiepak weer inleveren bij de Zwaluwen.

Vragen over het kledingfonds? Stuur dan een mailtje naar zwaluwenmerchandise@gmail.com.

Lidmaatschap
We gaan er natuurlijk van uit dat je ook in het komende seizoen gewoon bij de Leeuwarder Zwaluwen blijft voetballen! Mocht je je toch willen laten overschrijven naar een andere voetbalclub, let er dan op dat je dat vóór 15 juni 2019 uur doet bij onze ledenadministrateur Edwin Brouwer, zwaluwenleden@hotmail.com. Op die datum sluit namelijk de overschrijvingstermijn bij de KNVB. 

Als je je lidmaatschap wilt opzeggen of wijzigen, doe dit dan voor 25 juni 2019 bij Edwin Brouwer, zwaluwenleden@hotmail.com. Per 1 juli wordt het lidmaatschap automatisch met één jaar verlengd.