Geslaagde sponsoravond Leeuwarder Zwaluwen bij Sligro.

Afgelopen maandag 11 december  is er voor de sponsoren van Leeuwarder Zwaluwen een sponsor event georganiseerd bij Horeca groothandel Sligro te Leeuwarden.
Een groot aantal sponsoren waren hierbij aanwezig.
De voorzitter van de Zakenclub Sytse Visser opende het event en maakte melding van de groei die de club doormaakt alsmede de nieuwbouwplannen bij Leeuwarder Zwaluwen.
Vervolgens gaf hij het woord aan Henk Busstra, bestuurslid Commercie, die aangaf dat de vereniging de nodige activiteiten ontplooit waarbij naast de 1e selecties, het  damesvoetbal, jeugdvoetbal, recreatief voetbal en maatschappelijke betrokkenheid belangrijke pijlers zijn. Het aantal sponsoren die zich hiermee verbonden voelen bij Leeuwarder Zwaluwen is groeiende en dit biedt een goed perspectief voor de toekomst.
Hier op volgend werd door onze voorzitter Jan Adema uitgebreid ingegaan op de ontwikkelingen rondom de beoogde nieuwbouw van ons sportcomplex. Insteek is dat eind volgend jaar dit in gebruik genomen kan gaan worden.
Tot slot volgde een rondleiding en proeverij door Sligro waarin ons een culinaire beleving werd geboden. Topkwaliteit, vakkenis, ruime keuze en klantvriendelijkheid zijn de ingredienten waarmee Sligro zich onderscheidt.
Langs deze weg willen we nogmaals onze dank uitspreken naar directeur Bauke de Vries en zijn team voor deze avond.
De avond werd afgesloten met een hapje en een drankje.
Bestuur Leeuwarder Zwaluwen