START GROTE CLUBACTIE 2017

Op 16 september start de Grote Clubactie 2017. Het verkopen van loten door onze (jeugd)leden is een belangrijke bron van inkomsten voor onze vereniging. De opbrengst uit de lotenverkoop levert al jaren een substantiële bijdrage aan de verenigingsinkomsten. In deze tijd van teruglopende sponsorgelden en stijgende kosten is het erg belangrijk om extra inkomsten te genereren.

Besteding opbrengsten
Met deze opbrengsten kunnen we nieuwe materialen aanschaffen voor de jeugd, zorgen voor een goede jeugdopleiding en leuke evenementen organiseren. Naast het ondersteunen van Zwaluwen, maakt u ook nog eens kans op mooie prijzen.
Vorig jaar bedroeg de opbrengst ca. € 3.000,–, een prachtige score, maar het kan nog veel beter! Als ieder lid minimaal 3 loten aan de man zou brengen, kan dit bedrag oplopen tot wel 5.000 – 6.000!
Een deel van de opbrengst van vorig jaar zal worden aangewend schietwandje, i.v.m. de nieuwbouwplannen laat dit nog even op zich wachten.
Dit jaar willen we een deel van de opbrengst besteden om de jeugdbegeleiding in een nieuwe coachjas of -vest te steken.
Om de verkoop tot een groot succes te maken zijn wij in grote mate afhankelijk van de hulp en inzet van leiders, trainers én de ouders en onze jeugdleden.

Hoe werkt het?
Leeuwarder Zwaluwen verkoopt de loten voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar onze vereniging. Per verkocht lot ontvangt de club dus € 2,40!
Van de overige 20% wordt een loterij georganiseerd, waarbij lotenkopers vele prijzen kunnen winnen, waaronder € 100.000,-.

Start 2017: 16 september!
De Grote Clubactie begint dit jaar op zaterdag 16 september 2017.
De opzet is als volgt:

JO/MO -07/09/11
Er worden boekjes verstrekt waarmee de pupillen langs de deuren kunnen.
De inspanning van deze leeftijdscategorie wordt uiteraard beloond:
Bij 7 loten -14 loten: een bidon
Bij 15 loten -21 loten: Game-mania bon t.w.v. € 7,50
Bij 22 loten-39 loten: een voetbal
Bij 40 loten of meer: een sporttas

JO/MO-13/15 junioren
Wij vragen Ieder lid minimaal 3 loten te verkopen, er worden boekjes verstrekt om langs de deuren te gaan om loten te verkopen.
Van elk verkocht lot ( na de 3 eerste drie loten) ontvangt je € 0,50 voor jezelf. Als je bijvoorbeeld 20 loten verkoopt, hou je er zelf mooi € 8,50 aan over!
De beste verkoper in deze leeftijdscategorie, wint een wedstrijdtenue van zijn/haar favoriete profclub! Dat is natuurlijk een prachtige prijs. Een reden te meer om flink aan de slag te gaan.

JO/MO-17/19 junioren
Van onze oudere jeugd, verwachten wij uiteraard niet meer dat ze langs de deuren gaan (mag uiteraard wel), maar dat zij per persoon binnen hun directe omgeving minimaal 3 loten aan de man brengen. Bijv. je ouders, buren, opa/oma of andere naaste familie en kennissen. Dat is een kleine moeite, maar groot plezier voor de vereniging.
We streven ernaar om week 37 de informatiebrief en intekenlijsten uit te delen. Meer informatie volgt via de leiders en onze website!!

Planning

week 36: – vooraankondiging/publicatie op website
week 37: – uitdelen verkoopboekjes of lijsten /informatiebrief – mailing leiders
16 september: – start verkoop Grote Club Loten
week 41/42: – inleveren verkoopboekjes/intekenlijsten
week 44: – de loten worden uitgedeeld en kunnen worden verspreid
18 november – inleveren geld
13 december – trekking Grote Club Actie
14 december – publicatie trekkingsuitslag op de site van Grote Club Actie

GCA commissie
Mariëlle Feenstra
Jan Dijkstra

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestPrint this pageEmail this to someone