Start Grote Clubactie 2018

Wie verkoopt dit jaar de meeste loten voor de Zwaluwen?!? Op 15 september start de Grote Clubactie 2018. En als jij loten verkoopt, verdien je daar niet alleen geld mee voor de Zwaluwen, maar kun je zelf ook mooie prijzen winnen! Doe je ook weer mee?

Vorig jaar bedroeg de opbrengst van de Grote Clubactie ruim € 3.000,-. Een prachtige score, maar het kan nog veel beter! Als ieder lid minimaal 3 loten aan de man zou brengen, kan dit bedrag oplopen tot wel € 5.000 – € 6.000! Het verkopen van loten door onze (jeugd)leden is al jaren een belangrijke bron van inkomsten voor de Zwaluwen. In deze tijd van teruglopende sponsorgelden en stijgende kosten is het erg belangrijk om dit soort extra inkomsten te genereren. Om de verkoop tot een groot succes te maken zijn wij in grote mate afhankelijk van de hulp en inzet van leiders, trainers én de ouders en onze jeugdleden. Kortom, laten we er met zijn allen weer een groot succes van maken!

Start Clubactie 2018: 15 september!
De Grote Clubactie begint dit jaar op zaterdag 15 september 2018. We streven ernaar om week 37 de informatiebrief en intekenlijsten uit te delen. Meer informatie volgt via de leiders en deze website.

Besteding opbrengsten
Elk lot wordt verkocht voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar onze vereniging. Per verkocht lot ontvangt de club dus € 2,40! Van de overige 20% wordt een loterij georganiseerd, waarbij loten kopers vele prijzen kunnen winnen, waaronder € 100.000,-. 

Met de opbrengsten van de Grote Clubactie kunnen we nieuwe materialen aanschaffen voor de jeugd, zorgen voor een goede jeugdopleiding en leuke evenementen organiseren. Naast het ondersteunen van Zwaluwen, maak je ook nog eens kans op mooie prijzen. Een deel van de opbrengst van vorig jaar is aangewend om de jeugdbegeleiding in een coachvest te steken. Dit jaar willen we een deel van de opbrengst besteden aan een nieuw scorebord rondom ons hoofdveld. 

Wat kun jij winnen met het verkopen van loten?

JO/MO -07/09/11
Je krijgt boekjes/intekenlijsten waarmee je langs de deuren kunt. En daar krijg je uiteraard ook een beloning voor:
– Bij 7 loten -14 loten verkocht: een bidon
– Bij 15 loten -21 loten verkocht: Game-mania bon t.w.v. € 7,50
– Bij 22 loten-39 loten verkocht: een voetbal
– Bij 40 loten of meer verkocht: een sporttas

JO/MO-13/15 junioren
Je krijgt van ons boekjes/intekenlijsten om langs de deuren te gaan om loten te verkopen. Van elk verkocht lot (na de 3 eerste drie loten) ontvang je € 0,50 voor jezelf. Als je bijvoorbeeld 20 loten verkoopt, hou je er zelf mooi € 8,50 aan over. En als jij de beste verkoper in deze leeftijdscategorie bent, win je een wedstrijdtenue van jouw favoriete profclub! Dat is natuurlijk een prachtige prijs. Een reden te meer om flink aan de slag te gaan.

JO/MO-17/19 junioren
Van jullie verwachten wij uiteraard niet meer dat je langs de deuren gaat (dat mag uiteraard wel), maar dat je per persoon binnen je directe omgeving minimaal 3 loten aan de man brengt. Bijvoorbeeld je ouders, buren, opa/oma of andere naaste familie en kennissen. Dat moet lukken, toch? Een kleine moeite, maar groot plezier voor de vereniging!

Extra intekenlijst downloaden
Heb jij je boekje of intekenlijst binnen no-time vol? Download hier dan een nieuwe intekenlijst, dan kun je weer verder met de verkoop! 🙂 

Planning Grote Clubactie 2018
week 37: vooraankondiging/publicatie op website
week 37: uitdelen verkoopboekjes of intekenlijsten/informatiebrief – mailing leiders
15 september: start verkoop Grote Club Loten
week 41/42: inleveren verkoopboekjes/intekenlijsten 
week 44: de loten worden uitgedeeld en kunnen worden verspreid
17 november: inleveren geld
12 december: trekking Grote Club Actie 
13 december: publicatie trekkingsuitslag op de site van Grote Club Actie

Veel succes alvast met de verkoop van de loten! 

De Grote Clubactie Commissie,
Mariëlle Feenstra en Jan Dijkstra