Vacature: Hoofdtrainer 1e elftal Leeuwarder Zwaluwen

Ben jij enthousiast, betrokken en weet je spelers goed te motiveren? Sta jij je mannetje, kun je een visie uitdragen en beschik je over de juiste trainerspapieren? Dan is deze vacature iets voor jou! C.S.V. de Leeuwarder Zwaluwen is voor aankomend seizoen op zoek naar een trainer voor het 1e herenelftal. Het 1e elftal komt uit in de 1e klasse zaterdag en is een jong en enthousiast team. 

Wat vragen wij van je?
– Je bent minimaal in het bezit van trainersdiploma UEFA-A;
– Je hebt jarenlange ervaring op het gebied van coaching, trainingen- en begeleiding geven op minimaal 1e klasse niveau;
– Je hebt zelf  minimaal op 1e klasse niveau gevoetbald;
– Je bent gericht op de doorstroom van onze eigen jeugd en hebt als doel om zowel de spelers als de technische staf (inclusief jezelf) verder te ontwikkelen. Hierin word jij als aanjager gezien, zowel richting de 1e en 2e selectie, maar ook richting de JO19-1 en de daarbij behorende commissies.
– Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van een selectie vanuit de eigen club en buitenaf, in samenwerking met de Technische Commissie en het bestuur. Daarbij draag je zorg voor een ideale mix die binnen de mogelijkheden en filosofie van de club past.
– Je kunt makkelijk communiceren en durft duidelijk en eerlijk te zijn naar zowel de spelers als de technische staf.
– Je bent betrokken bij de vereniging en vindt het leuk om je hier voor in te zetten, bijvoorbeeld door het geven van een voetbalclinic voor  onze jeugdleden.

Wat bieden wij?
– Een jong en enthousiast team;
– Een goed geregelde organisatie;
– Een marktconform salaris;
– Een warme familievereniging.

Interesse?
Heb je belangstelling voor deze vacature, reageer dan uiterlijk 4 januari 2021 via bestuur@leeuwarderzwaluwen.nl. Uiterlijk 15 februari 2021 willen we de nieuwe hoofdtrainer benoemen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerbrand Busstra, voorzitter CSV de Leeuwarder Zwaluwen, (06) 42092223.