JUMBO actie stopgezet

Het zit niet mee met deze actie. Vorig jaar moesten we de JUMBO actie stilzetten omdat de aangescherpte coronamaatregelen roet in het eten gooide… dit jaar lopen we tegen precies hetzelfde probleem aan. In overleg met JUMBO hebben we besloten dat we de actie helaas moeten stoppen.

 In 2020 waren we ook al eens gestart met een mooie actie met JUMBO Van Loonstraat, maar door corona viel die actie in het water. Nu is de actie terug! In de komende weken kun je bij JUMBO Van Loonstraat op een heel simpele manier geld verdienen voor de Leeuwarder Zwaluwen: met je kassabon of flessenbon! De actie start op 15 november 2021. De opbrengst is bestemd voor het nieuwe scorebord waar we al een flinke tijd voor aan het sparen zijn. 

Meedoen kan op twee manieren:

1. Flessenbonnen
Lever statiegeldflessen in bij de JUMBO Van Loonstraat en doneer het geld in de JUMBO aan de Leeuwarder Zwaluwen! Aan het eind van de actie gaat het bedrag van alle flessenbonnen naar de Zwaluwen. Deze actie loopt van 14 november 2021 tot 2 januari 2022.

2. Boodschappenbonnen
Boodschappen gedaan bij de JUMBO Van Loonstraat? Bewaar de kassabon en lever die in de kantine van de Zwaluwen in. Daar staat een speciale JUMBO box. Een deel van het totaalbedrag van alle bonnen is voor de Zwaluwen! En… elke week wint één indiener van een bon een JUMBO prijs! Je mag per week natuurlijk ook meerdere bonnen inleveren. Deze actie loopt van 14 november t/m 18 december 2021. Bonnen van online bestelde boodschappen bij JUMBO Van Loonstraat tellen niet mee.

Vraag iedereen om mee te doen! 
Vraag ook je buren, vrienden en familie om aan deze actie mee te doen: vraag hen bijvoorbeeld om hun bonnetjes van JUMBO Van Loonstraat en lever deze in de kantine in. Dan krijgen we aan het eind van de actieperiode een prachtig mooi bedrag voor de Leeuwarder Zwaluwen!

Over JUMBO Van Loonstraat
Je vindt de JUMBO aan de Van Loonstraat 112 in Leeuwarden (bij de rotonde oversteken richting het station). Of kijk op www.jumbo.com/winkel/jumbo-leeuwarden-van-loonstraat