Vrouwen en meiden gezocht!

De (voorlopige) teamindeling bij de vrouwen- en meidenteams is zo’n beetje duidelijk. Goed te merken dat we bij de meidenteams in de meeste leeftijdscategorieën weer een mooi team op de been kunnen brengen. Ook bij de vrouwen senioren heeft Leeuwarder Zwaluwen wederom VIER teams. Leeuwarder Zwaluwen neemt het vrouwenvoetbal dan ook serieus.

Maar… we hebben natuurlijk nog steeds plek voor enthousiaste meiden die graag willen voetballen. Bij Zwaluwen MO11-1 zoeken we bijvoorbeeld nog meiden die graag willen voetballen. MO11-1 bestaat uit meisjes die zijn geboren in 2008 en 2009. Afgelopen jaar heeft dit team een heel leuk seizoen gehad met als sportief hoogtepunt het winnen van het ‘Girlsday’-toernooi van Be Quick Dokkum op zaterdag 9 juni. Sluit je aan bij deze toppers?

Een team met toppers. De topper in het midden is overigens niet de trainer van deze meiden…

Bij de senioren hebben we bij Zwaluwen VR2 nog plaats voor meiden die weer willen beginnen met voetballen, of meiden die toch graag de overstap willen maken naar Leeuwarder Zwaluwen (overschrijven van je bestaande club naar Zwaluwen kan tot vrijdagavond 15 juni aanstaande). Zwaluwen VR2 bestaat uit een vrij jong team dat uitkomt in de 4e klasse.

De spanning valt af te lezen van de gezichten bij Zwaluwen VR2 tijdens een penaltyreeks in het bekertoernooi!

Wil je graag een plekje in één van de diverse meiden- of vrouwenteams? Stuur een mail naar meidenvoetbal@leeuwarderzwaluwen.nl, of bel met Peter Feenstra (06-23278239)