Wij zoeken jou!

Leeuwarder Zwaluwen draait op veel vrijwilligers. Om de kwaliteit en het sportniveau van Leeuwarder Zwaluwen te waarborgen is jullie hulp dan ook erg belangrijk. Daarom zijn wij op zoek naar sponsoren die onze club willen steunen.

Ken jij een bedrijf binnen je netwerk, bedrijfsvriendenkring, familie of buren die Leeuwarder Zwaluwen zouden willen sponsoren? Dan kun jij zelf, snel en makkelijk geld verdienen! Hoe? Voor iedere nieuwe shirt- of reclamebord sponsor die jij aandraagt, belonen wij jou namelijk met een cadeaubon van € 25,- Een prachtig bedrag! Wat moet je hiervoor doen? 

Meld de mogelijk geïnteresseerde sponsor aan via sponsorcommissie@leeuwarderzwaluwen.nl. Een lid van de Sponsor Commissie van Leeuwarder Zwaluwen neemt dan contact op met de potentiele sponsor. Wanneer de handtekening is gezet onder het nieuwe 3-jarige sponsorcontract, dan ben jij € 25,- rijker!

De kosten voor een reclamebord zijn eenmalig 185 euro en per jaar 175 euro. Het reclamebord kent een afmeting van 3 meter bij 75 cm en wordt rondom het drukbespeelde en drukbezochte hoofdveld geplaatst. Maatwerkprijzen mogelijk bij afname van twee borden of meer. Uitgangspunt is een driejarig partnership. 

Dus breng ons in verbinding met een nieuwe sponsor en je ontvangt € 25,- als dit daadwerkelijk leidt tot nieuwe sponsoring. Voor aanmeldingen of nadere informatie kun je de sponsorcommissie per e-mail bereiken: sponsorcommissie@leeuwarderzwaluwen.nl

Met sportieve groet,
 
Sponsor Commissie Leeuwarder Zwaluwen