Lidmaatschap wijzigen, opzeggen of overschrijven


Lidmaatschap wijzigen of opzeggen

Wijzigingen kun je doorgeven aan ledenadministrateur Edwin Brouwer, zwaluwenleden@hotmail.com.

Lidmaatschap opzeggen
Als je je lidmaatschap wilt opzeggen, doe dit dan voor 25 juni bij onze ledenadministrateur Edwin Brouwer, zwaluwenleden@hotmail.com. Per 1 juli wordt het lidmaatschap automatisch met één jaar verlengd.

Overschrijven naar een andere voetbalclub
Als je je wilt laten overschrijven naar een andere voetbalclub, let er dan op dat je dat vóór 15 juni doet bij onze ledenadministrateur Edwin Brouwer, zwaluwenleden@hotmail.com. Op deze datum sluit namelijk de overschrijvingstermijn bij de KNVB. Je overschrijving wordt pas door ons verwerkt als je hebt voldaan aan alle (financiële) verplichtingen en je je wedstrijdkleding en presentatiepak van de Zwaluwen weer hebt ingeleverd. Daarna wordt je overschrijving definitief doorgevoerd op 30 juni/1 juli. Als je je aanmeldt bij een andere vereniging, kom je automatisch in een overschrijvingsprocedure terecht. Deze nieuwe voetbalvereniging meldt je dan aan bij de KNVB. De KNVB neemt contact op met de Leeuwarder Zwaluwen om toestemming te geven. Als dat akkoord is, is je overschrijving klaar.

Meer informatie over overschrijvingen kun je ook vinden op http://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/wedstrijdzaken/overschrijvingen/nationale-overschrijvingen