Bekerwedstrijd Zaterdag 4 september, 14:30 uur
Leeuwarder Zwaluwen 1
VS
SC Joure 1

Coronamaatregelen bij de Zwaluwen

In heel Nederland gelden coronamaatregelen, die ook voor de Leeuwarder Zwaluwen gelden. Met ingang van 25 juni 2021 vervallen bijna alle coronabeperkingen voor het sporten. Er geldt nog een aantal voorwaarden: Sporten door jeugd en volwassenen – tijdens het sporten hoeven sporters onderling geen 1.5 meter afstand te houden alsLees verder..

Op de foto!

Op 22, 23, 27 en 28 september 2021 gaan we alle voetbalteams (met hun trainers en leiders) van de Zwaluwen weer op de foto zetten. Hieronder kun je lezen op welke dag en hoe laat jouw team op de foto gaat en wat je aan moet trekken.  Woensdag 22 septemberLees verder..

Training voor scheidsrechters en grensrechters: meld je nu aan!

Wij zijn op zoek naar een aantal nieuwe, enthousiaste scheidsrechters en grensrechters! Lijkt dit jou leuk, maar ken je nog niet alle spelregels? Meld je dan aan voor een training. Eind september start de training voor scheidsrechters. De training voor grensrechters wordt bij voldoende belangstelling georganiseerd. Training voor scheidsrechters opLees verder..

Bijdrage kledingfonds rond 20 september afgeschreven

De bijdrage voor het kledingfonds wordt rond 20 september 2021 van je rekening afgeschreven. Dit geldt voor alle jeugdleden en voor de seniorenteams die op dit moment al deel uitmaken van het kledingfonds (dit geldt dus niet voor álle senioren). Voor alle jeugdteams en seniorenteams (uitgezonderd Zwaluwen 1 en ZwaluwenLees verder..

Op 18 september start de Grote Clubactie!

Wie verkoopt dit jaar de meeste loten voor de Zwaluwen?!? Op 18 september start de Grote Clubactie 2021. En als jij loten verkoopt, verdien je daar niet alleen geld mee voor de Zwaluwen, maar kun je zelf ook mooie prijzen winnen! Doe je ook weer mee? Verantwoord loten verkopen OokLees verder..

Eerste bekerwedstrijden

Vandaag mochten we eindelijk weer! Veel teams speelden hun eerste bekerwedstrijd (en dat was voor sommigen wel weer even wennen!). Het was prachtig weer, dus ook voor de toeschouwers was het een fijne voetbaldag. Hieronder een kleine foto-impressie!  Benieuwd naar de uitslagen? Die kun je hier vinden.

Pupil van de Week

Youtube filmpjes

Onze Sponsors

Volg Leeuwarder Zwaluwen

Instagram

Volg ons op Instagram

Downloads