CSV de Leeuwarder Zwaluwen organiseert uniek Oranjefestival

Op zaterdag 5 juni 2021 organiseert CSV de Leeuwarder Zwaluwen een uniek Oranjefestival voor jongens en meiden van 5 t/m 12 jaar. Heb je zin in een leuke ochtend, wil je proberen of voetbal een leuke sport voor jou is of ben je benieuwd naar de Leeuwarder Zwaluwen? Kom dan ook meedoen en neem je vriendjes en vriendinnetjes mee! 

Datum: zaterdag 5 juni 2021
Tijd: 10:00-12:30 uur
Voor wie: jeugd van 5 t/m 12 jaar (afwijkende leeftijden in overleg), en voor zowel Zwaluwenleden en niet-leden. Neem vooral vriendjes en vriendinnetjes mee! Graag wel opgeven i.v.m. de planning.
Activiteit: o.a. clinics gegeven door Carlo Rietdijk, hoofdtrainer van Zwaluwen 1 en door diverse spelers van het 1e en 2e elftal, een mix-toernooi en diverse andere activiteiten
Kosten: deze activiteit is gratis voor zowel leden als niet-leden
Opgeven via: jeugdbestuur@leeuwarderzwaluwen.nl
Voor wat eten en drinken wordt gezorgd, maar neem zelf wel een bidon of drinkfles met water mee.

Voetballen als Oranje!
De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

Aanmelden
Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk: mail je naam en leeftijd naar jeugdbestuur@leeuwarderzwaluwen.nl. Daarnaast kun je je ook aanmelden via www.knvb.nl/alsoranje. Vanuit CSV de Leeuwarder Zwaluwen volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival.

Over het Oranjefestival
CSV de Leeuwarder Zwaluwen werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende EURO2020, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. De verenigingen ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes en een uitgewerkt draaiboek van het Oranjefestival.

Meer informatie of vragen ?
Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd contact opnemen met de Leeuwarder Zwaluwen. Dit kan via de mail: jeugdbestuur@leeuwarderzwaluwen.nl.