Keepster gezocht voor Zwaluwen MO17-1 (MB1)

Zwaluwen is per direct op zoek naar een keepster voor het team Zwaluwen MO17-1 (MB1). Door omstandigheden stopt de huidige keepster en heeft het team dus een nieuwe doelvrouw nodig. Meiden geboren in 1999, 2000, ’01, of ’02 komen, qua leeftijd, in aanmerking. Ervaring als voetbalkeeper is natuurlijk een pré, maar ervaring als keeper in een andere sport kan ook. Zwaluwen MO17-1 is een leuk team, waar het sportief ook voor de wind gaat gezien de stand in de ranglijst in de 1e klasse 04. De meiden trainen op maandag- en woensdagavond. De wedstrijden worden gespeeld op zaterdagochtend. Bij Leeuwarder Zwaluwen gaat het qua vrouwen- en meidenvoetbal goed, gelet op het groeiend aantal spelers en de sportieve resultaten.
Als je belangstelling hebt kun je een e-mail sturen naar jeugdbestuur@leeuwarderzwaluwen.nl. Of bel met Peter Feenstra (Coördinator Meidenvoetbal Leeuwarder Zwaluwen), 06-23278239.

Het bericht staat ook op Facebook, delen, liken en taggen wordt gewaardeerd. https://www.facebook.com/MeidenvoetbalLeeuwarderZwaluwen