Regiocup, trainen, Oranjefestival & indelingen

We hadden er al niet meer op gerekend, maar de regiocup gaat door! Tenminste voor de jeugd t/m de O17. In de maand juni zullen deze jeugdteams nog maximaal 4 wedstrijden spelen.

Oranjefestival
Nu hadden we net op 5 juni het Oranjefestival gepland voor jeugd t/m 12 jaar. De voorbereidingen zijn al in volle gang, dus we hebben besloten dit feest wél door te laten gaan. Er zijn al heel veel aanmeldingen! De wedstrijden van 5 juni voor de teams waarvan veel spelers meedoen aan het oranjefestival zullen worden verplaatst naar een doordeweekse dag.

Planning
Welke gevolgen heeft het doorgaan van de regiocup voor de rest van het seizoen? Hierbij de planning:
– De regiocupwedstrijden worden gespeeld in de huidige samenstelling.
– In de week van 7-13 juni wordt er nog getraind in de huidige samenstelling. Voor 10 juni worden de nieuwe voorlopige indelingen bekend gemaakt.
– Vanaf 14 juni wordt er alleen nog op woensdags of donderdags getraind in de huidige samenstelling.
– Sommige selectieteams beginnen al aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Dat doen ze dan op de maandags of dinsdags. Dit geldt maar voor een paar (nieuwe) teams. De meeste spelers zullen dus vanaf 14 juni nog maar 1 keer per week trainen, en zaterdags een wedstrijd spelen (of soms door de week een inhaalwedstrijd).

Zo tegen het einde van dit ongewone seizoen, zijn sommige teams niet meer helemaal compleet. De teams zullen elkaar dus wat moeten helpen en versterken. We rekenen erop dat een ieder daar aan meewerkt, zodat alle teams nog even lekker aan de bak kunnen.

Veel plezier
Jeugdbestuur