Nieuwe website voor Zwaluwen

In januari is de nieuwe website van Zwaluwen online gegaan. Uitgangspunt van de nieuwe site is om in een moderne, vormgeving met mooi beeldmateriaal, actuele informatie te brengen over Zwaluwen en de activiteiten binnen de club. De site kan (uiteraard) prima worden bezocht met zowel pc, tablet, als smartphone.

De komende tijd zal er nog een aantal zaken worden verbeterd en informatie worden aangevuld. Bij het onderdeel ‘Teams’ zijn bijvoorbeeld nog vrij veel teams waar nog geen teamfoto is geplaatst, met aanvullende informatie over spelers en staf. Foto’s en informatie kunnen worden verstuurd naar onderstaand e-mailadres.

De website van Leeuwarder Zwaluwen en de social media kanalen van Zwaluwen zullen worden onderhouden door de Commissie Online Media, aangevuld met enkele redacteuren. De Commissie Online Media wordt gevormd door:
– Ghafar Ramesh (webontwikkelaar en bouwer van de site)
– Anton Hendriks (technisch beheer)
– Hessel van Tuinen (social media)
– Peter Feenstra (contentbeheer)

Nieuws, mooie foto’s, activiteiten, wedstrijdverslagen voor de website en/of social media kanalen van Leeuwarder Zwaluwen kunnen worden gestuurd naar onlinemedia@leeuwarderzwaluwen.nl