Trainingsschema maart 2021

Vanaf woensdag 3 maart 2021 mogen spelers t/m 26 jaar weer in teamverband trainen en onderlinge wedstrijden spelen. Omdat de avondklok ook nog steeds van kracht is, hebben we voor de maand maart een aangepast trainingsschema opgesteld. 

Uitgangspunten hierbij:
– Ieder team (elftallen) heeft 1x kunstgras en 1x gras (met uitzondering van H1 (2x kunstgras) en H2 en Vr2 (beide 1,5x kunstgras)).
– Er is een schema voor even en een voor oneven weken om de lastige (vroege) blokken voor seniorenteams te verdelen, zodat niet steeds hetzelfde team de pineut is. De betreffende blokken zijn gekleurd.
– Het team dat als laatste traint sluit op die dag het complex af. 
– Wil je op zaterdag een onderlinge oefenwedstrijd spelen? Vraag dit dan aan bij Herman Plutschouw.
– Staat jouw team van JO7 t/m JO12 niet in onderstaand schema? Dan geldt voor dat team het reguliere trainingsschema. Seniorenteams die niet in onderstaand schema staan trainen nog niet.
– Voor de maand april en verder wachten we eerst even af wat de actuele maatregelen op dat moment zijn. 

Trainen door spelers van 27 jaar en ouder
Spelers van 27 jaar en ouder mogen (helaas) nog niet meetrainen met hun team, ook niet als hun teamgenoten (bijna allemaal) 26 jaar of jonger zijn. En ze mogen ook niet op hetzelfde veld als hun eigen team op een afstandje trainen, want in de praktijk ga je dan immers tóch door elkaar trainen. 

We willen wel graag spelers van 27 jaar en ouder de ruimte bieden om de trainingen weer op te pakken. We maken hiervoor ruimte vrij op een apart veld. Op dit veld mogen spelers in groepjes van maximaal 2 (exclusief trainer) trainen. Er mogen op dit veld meerdere groepjes naast elkaar sporten. Tussen de groepjes dient ten minste 1,5 meter afstand worden gehouden. En deze groepjes mogen niet wisselen van samenstelling tijdens de activiteit. Een instructeur mag niet meerdere groepjes van 2 mensen tegelijkertijd lesgeven. Een instructeur mag wel van tweetal naar tweetal gaan om instructie te geven, op tenminste 1,5 afstand van het tweetal.

Heb je hier belangstelling voor? Dan kun je per tweetal trainingsruimte reserveren bij Sytske de Boer, 06-44521350. 

Trainingsschema vanaf 3 maart 2021
Door op de afbeelding te klikken krijg je een grotere versie.