Trainingsschema mei 2021

Ook voor mei 2021 is vanwege alle coronamaatregelen een aangepast trainingsschema opgesteld.  

Uitgangspunten hierbij:
– Ieder elftal heeft 1x kunstgras en 1x gras (met uitzondering van H1 (2x kunstgras) en H2 en Vr2 (beide 1,5x kunstgras)).
– Er is een schema voor even en een voor oneven weken om de lastige (vroege) blokken voor seniorenteams te verdelen, zodat niet steeds hetzelfde team de pineut is.
– Het team dat als laatste traint sluit op die dag het complex af.
– Wil je op zaterdag een onderlinge oefenwedstrijd spelen? Vraag dit dan aan bij Herman Plutschouw.
– Staat jouw team van JO7 t/m JO12 niet in onderstaand schema? Dan geldt voor dat team het reguliere trainingsschema. Seniorenteams die niet in onderstaand schema staan trainen nog niet.
– Voor de maand juni en verder wachten we eerst even af wat de actuele maatregelen op dat moment zijn.

Trainen door spelers van 27 jaar en ouder
Spelers van 27 jaar en ouder mogen (helaas) alleen in groepjes van maximaal vier personen trainen (exclusief trainer), op 1,5 meter afstand van elkaar. Hiervoor is ruimte op de velden beschikbaar? Heb je hier belangstelling voor? Dan kun je trainingsruimte reserveren bij Sytske de Boer, 06-44521350.

Trainingsschema vanaf 1 mei 2021
Door op de afbeelding te klikken krijg je een grotere versie. LET OP: het schema verschilt voor de even en de oneven weken, kijk dus goed naar de data in de rode balken!

Trainingen in de meivakantie: In de week van maandag 3 mei t/m zaterdag 8 mei zijn er geen trainingen en oefenwedstrijden voor alle jeugdteams t/m O12. De andere teams trainen gewoon door, tenzij dat anders is afgesproken binnen het team. Sommige kinderen hebben twee weken meivakantie. In deze tweede vakantieweek, van 10 t/m 15 mei, gaan voor alle teams de trainingen gewoon door. Alleen op Hemelvaartsdag (donderdag 13 mei) gaan alle trainingen niet door.