Zwaluwen MO13-1 naar de finaleronde KNVB-Beker!

Vandaag (zaterdag 25 maart) plaatsten de meiden van MO13-1 zich voor de finaleronde van de KNVB-Beker (district Noord-Nederland). In de kwartfinale bood FC Birdaard MO13-1 lang goed tegenstand. Birdaard was een stugge ploeg, die het achterin goed gesloten wist te houden. In de rust stond het 2-0 in het voordeel van de Zwaluwen meiden. Maar na rust was er geen houden aan voor de meiden van Birdaard. Op het middenveld was Zwaluwen heer en meester, terwijl er achterin absoluut niets werd weggegeven door de verdediging, onder leiding van Merel en Mare. Dat was daardoor voorin lekker voetballen. Met fraaie doelpunten van Samantha, Thirsa, Nancy, Juanita, Ilse en Cailin werd het een mooie en verdiende overwinning (9-0).

In de eerdere ronden schakelden Zwaluwen achter elkaar uit: Nicator MO13-1, SC Franeker MO13-1 en VV Heerenveen MO13-1. En nu dus FC Birdaard.
Op zaterdag 10 juni (in Emmen) mag Zwaluwen MO13-1 samen met Marum, Grijpskerk en Dronrijp Foarút Combinatie, uitmaken wie de KNVB-Beker mee naar huis mag nemen.
Succes dames!