Vacature: assistent-trainer Zwaluwen 1

Ben jij loyaal, betrokken en weet jij spelers goed te motiveren? Lees dan snel verder! CSV de Leeuwarder Zwaluwen is voor aankomend seizoen op zoek naar een assistent-trainer voor het 1e herenelftal. Het 1e elftal komt uit in de 1e klasse en bestaat uit een jong maar zeer gemotiveerd en gedreven team.

Als assistent-trainer ben je loyaal naar de hoofdtrainer en het team, maar je durft hierin ook je mening te ventileren. Je neemt initiatief en hebt een actieve rol binnen de staf en op het veld. Daarnaast draag je een gezamenlijke visie uit met de hoofdtrainer en beschik je over voldoende kennis en kunde om een tactische planning neer te zetten samen met de hoofdtrainer.

CSV de Leeuwarder Zwaluwen is behalve een voetbalvereniging ook een familie, waar aandacht voor elkaar is. Iedereen is welkom en hoort er bij! Er is ruimte voor zowel prestatief als recreatief voetbal en er is evenveel aandacht voor het jongens- en herenvoetbal als voor het meiden- en damesvoetbal. CSV de Leeuwarder Zwaluwen blijft continu investeren, zowel wat betreft het voetbalspel als alles daar om heen. Met het nieuwe sportcomplex en daarin een prachtige kantine zijn we klaar voor de toekomst!

Wat vragen wij van je?
– Je bent minimaal in het bezit van trainer coach voetbal 3
– Je bent op dinsdagavond, donderdagavond en op zaterdag beschikbaar
– Je weet mensen te motiveren en te enthousiasmeren
– Je durft je eigen inbreng te ventileren bij de hoofdtrainer

Wat wij bieden
– Een gedreven en gemotiveerd team
– Een goed geregelde organisatie
– Een marktconform salaris

Interesse?
Heb je belangstelling voor deze vacature, reageer dan via bestuur@leeuwarderzwaluwen.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carlo Rietdijk, hoofdtrainer 1e elftal via (06) 2304 7172.