Lidmaatschap wijzigen
Wijzigingen kun je doorgeven aan onze ledenadministrateur Gerrit Beeksma (zwaluwenleden@hotmail.com).

Lidmaatschap opzeggen
Als je je lidmaatschap wilt opzeggen, doe dit dan voor 1 juli via het formulier op deze pagina. Schriftelijk of via de e-mail bij onze ledenadministrateur kan ook: Gerrit Beeksma (zwaluwenleden@hotmail.com). Volgens de statuten van de vereniging is een lid, wanneer hij in de loop van het seizoen bedankt, nog contributie verschuldigd tot het einde van het seizoen, dus t/m 30 juni. Per 1 juli wordt het lidmaatschap automatisch met één jaar verlengd.

Let op: als je je lidmaatschap opzegt, zorg dan ook dat je je wedstrijdkleding en presentatiepak op tijd inlevert! Je kunt hiervoor een afspraak maken met de kledingcommissie via info@zwaluwenshop.nl. Als je je kleding niet op tijd inlevert, wordt je opzegging niet definitief gemaakt. Je moet dan nog steeds contributie betalen en mocht je je willen laten overschrijven naar een andere voetbalclub, dan wordt ook daarvoor geen groen licht gegeven. Niet vergeten dus om je kleding in te leveren! 

Overschrijven naar een andere voetbalclub
Als je je wilt laten overschrijven naar een andere voetbalclub, dan kan dit (een uitzondering daargelaten) pas met ingang van het nieuwe seizoen. Let er op dat er ruim vóór 15 juni via onze ledenadministrateur Gerrit Beeksma (zwaluwenleden@hotmail.com)., een overschrijvingsformulier moet zijn ingediend bij de KNVB (dit gaat digitaal via Sportlink). Op 15 juni sluit de overschrijvingstermijn bij de KNVB.

Je overschrijving wordt pas door ons verwerkt als je hebt voldaan aan alle (financiële) verplichtingen en je je wedstrijdkleding en presentatiepak van de Zwaluwen weer hebt ingeleverd. Daarna wordt je overschrijving definitief doorgevoerd op 30 juni/1 juli. Als je je aanmeldt bij een andere vereniging, kom je automatisch in een overschrijvingsprocedure terecht. Deze nieuwe voetbalvereniging meldt je dan aan bij de KNVB. De KNVB neemt contact op met de Leeuwarder Zwaluwen om toestemming te geven. Als dat akkoord is, is je overschrijving klaar.

Meer informatie over overschrijvingen kun je ook vinden op http://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/wedstrijdzaken/overschrijvingen/nationale-overschrijvingen

Opzeggen als lid

Opzeggen als lid

Voornaam *
Achternaam *
Mobiele nummer *
Mailadres *
Geslacht *
Geboortedatum *
Op dit moment voetbal ik bij de... *
Ingangsdatum opzegging *
Reden voor opzegging *

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations