Coronamaatregelen bij de Zwaluwen

In heel Nederland gelden coronamaatregelen, die ook voor de Leeuwarder Zwaluwen gelden. Vanaf 25 september 2021 gelden de volgende regels:  Algemene regels – Gezond verstand gebruiken staat voorop. – Heb je klachten die horen bij het coronavirus? Blijf dan thuis en laat je testen. Sporten door jeugd en volwassenen –Lees verder..

Onthulling logo Leeuwarder Zwaluwen

Op de prachtige nieuwe sporthal Nijlân ontbrak nog één ding: ons Zwaluwen logo! Komende zaterdag 23 oktober 2021 is het eindelijk zover: om 17.15 uur gaan ons jongste en één-na-oudste lid het logo onthullen, samen met voorzitter Gerbrand Busstra en oud-voorzitter Jan Adema. Daarna toasten we op de afsluiting vanLees verder..

Sinterklaasfeest 2021

Sinterklaas komt dit jaar weer naar de Leeuwarder Zwaluwen! Ben jij geboren in 2013 of later en heb je enorm veel zin in een feestje met Sinterklaas en Zwarte Piet? Geef je dan snel op voor het Sinterklaasfeest bij de Leeuwarder Zwaluwen!  Het feest vindt plaats op vrijdag 26 novemberLees verder..

Gezocht: enthousiaste voetbalsters

Gezocht: enthousiaste voetbalsters! Wil jij het voetballen weer oppakken, of er juist voor het eerst mee beginnen? Lees dan vooral verder. Voor dit seizoen zoeken we nog een aantal meiden en dames (18+) voor ons nieuwe vrouwenteam VR3. Dit team gaat in de laagste klasse wedstrijden spelen (7 tegen 7Lees verder..

Pupillen van de week: Sieme (JO13-1) en Lotte (MO11-1)

Deze week hadden we maar liefst twéé pupillen van de week: middenvelder Lotus van de MO11-1, en Sieme van de JO13-1 (die op de hele linkerkant uit de voeten kan). Hierboven stellen ze zich aan jullie voor!

Bericht van overlijden

Deze week kregen wij het verdrietige bericht dat Jeroen Lourens op 5 oktober 2021 is overleden. Jeroen is de vader van Dinand Lourens, die in onze JO19-1 speelt. Jeroen was een trouwe supporter bij de wedstrijden van Dinand en heeft zich ook als teamleider ingezet bij de Leeuwarder Zwaluwen. WijLees verder..

Geen trainingen in de herfstvakantie voor O7 t/m O11-2

In de herfstvakantie (18-22 oktober 2021) zijn er geen trainingen voor alle jeugdteams van O7 t/m O11-2. De oudere teams trainen in principe gewoon door, tenzij je daar als team andere afspraken over hebt gemaakt.

Gezocht: bar- en keukenvrijwilligers voor de zaterdagen

Koffieschenkers, biertappers & patatbakkers opgelet! Op de zaterdagen zijn er weer een paar plekjes vrij voor een aantal enthousiaste vrijwilligers! Lijkt het jou leuk om op de gezelligste voetbaldag van de week te komen helpen? Wees er dan snel bij en meld je aan! We zoeken vrijwilligers voor de volgendeLees verder..

Nieuwe Sponsor: Autotaalglas Leeuwarden

En we hebben er nóg een nieuwe sponsor bij! We zijn er trots op te kunnen melden dat tijdens de eerste thuiswedstrijd van Zwaluwen 1 op 25 september 2021  dhr. Brian Dijkstra, directeur van Autotaalglas, Winkelpark De Centrale 25 te Leeuwarden een nieuw driejarig sponsorcontract met CSV de Leeuwarder ZwaluwenLees verder..

Cambuurspeler Jhondly van der Meer overhandigt wedstrijdtenue aan de Zwaluwen

Jhondly van der Meer voetbalde in de JO8 en JO10 van de Leeuwarder Zwaluwen. Hij werd door Cambuur gescout, doorliep daar de rest van zijn opleiding en maakte vorig jaar zijn debuut in het profvoetbal! Komende zaterdag om ongeveer 17.00u (na afloop van de thuiswedstrijd van Zwaluwen 1) komt hijLees verder..

Nieuwe sponsor: Van Mossel Automotive Groep Leeuwarden

We zijn er trots op te kunnen melden dat dhr. Jaap Terpstra, vestigingsdirecteur van Van Mossel Automotive Groep, tijdens de eerste thuiswedstrijd van Zwaluwen 1 op 25 september 2021 een nieuw driejarig sponsorcontract met CSV de Leeuwarder Zwaluwen heeft getekend. Dit is Van Mossel Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep isLees verder..