Trainingsschema mei 2021

Ook voor mei 2021 is vanwege alle coronamaatregelen een aangepast trainingsschema opgesteld.   Uitgangspunten hierbij: – Ieder elftal heeft 1x kunstgras en 1x gras (met uitzondering van H1 (2x kunstgras) en H2 en Vr2 (beide 1,5x kunstgras)). – Er is een schema voor even en een voor oneven weken om deLees verder..

Coronamaatregelen bij de Zwaluwen

In heel Nederland gelden coronamaatregelen, die ook voor de Leeuwarder Zwaluwen gevolgen hebben. Voor de Leeuwarder Zwaluwen betekent dit het volgende: – Geen trainingen in teamverband vanaf 27 jaar.  – In de zaal mag niet worden getraind. – Jeugd t/m 26 jaar mag buiten nog wel trainen in teamverband. VoorLees verder..

CSV de Leeuwarder Zwaluwen organiseert uniek Oranjefestival

Op zaterdag 5 juni 2021 organiseert CSV de Leeuwarder Zwaluwen een uniek Oranjefestival voor jongens en meiden van 5 t/m 12 jaar. Heb je zin in een leuke ochtend, wil je proberen of voetbal een leuke sport voor jou is of ben je benieuwd naar de Leeuwarder Zwaluwen? Kom danLees verder..

SC Cambuur voetbalkamp bij de Leeuwarder Zwaluwen

In de afgelopen drie dagen deden 84 jongens en meiden mee aan het voetbalkamp van SC Cambuur Voetbalkampen, dat op ons terrein werd gehouden. Omrop Fryslân deed er kort verslag van! 

In memoriam: Appie Wijnsma

Ons bereikte het verdrietige bericht dat Appie Wijnsma op 29 april 2021 op 80-jarige leeftijd is overleden. Ook binnen onze vereniging een groot gemis, want we kenden Appie als een echte ‘Zwaluwenman’. Appie Wijnsma debuteerde op zijn 15e in het eerste elftal van Rijperkerk, en maakte vijf jaar later deLees verder..

Trainingen in de meivakantie

In de week van maandag 3 mei t/m zaterdag 8 mei zijn er geen trainingen en oefenwedstrijden voor alle jeugdteams t/m O12. De andere teams trainen gewoon door, tenzij dat anders is afgesproken binnen het team.  Sommige kinderen hebben twee weken meivakantie. In deze tweede vakantieweek, van 10 t/m 15Lees verder..

Gezocht: secretaris en wedstrijdsecretaris

Wie maakt ons enthousiaste en gezellige hoofdbestuur compleet? Wij zijn op zoek naar een bestuurssecretaris én een wedstrijdsecretaris. Het hoofdbestuur is eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de Leeuwarder Zwaluwen en bestaat uit 9 bestuursleden. Het hoofdbestuur vergadert één keer in de maand. Als lid van het hoofdbestuur hebLees verder..

SC Cambuur Voetbalkamp in de meivakantie bij de Leeuwarder Zwaluwen!

Zin om 3 dagen vol met voetbalplezier te beleven tijdens het SC Cambuur Voetbalkamp bij de Leeuwarder Zwaluwen? Op 3, 4 en 5 mei 2021, in de meivakantie, komt SC Cambuur naar de Leeuwarder Zwaluwen met een gaaf SC Cambuur Voetbalkamp! Het SC Cambuur Voetbalkamp wordt georganiseerd voor jongens enLees verder..

Violenactie 2021

Ze zijn er weer: de viooltjes van de Leeuwarder Zwaluwen! Er zijn ook dit jaar weer volop mooie kleuren te krijgen. 1 grote doos met 20 violen: € 8,50 10 liter potgrond: € 2,50 20 liter potgrond: € 4,00 Bestellen én betalen kan op www.zwaluwenshop.nl. Je kunt de bestelde violenLees verder..

Prijswinnaars voetbalquiz

De prijswinnaars van de voetbalquiz die we tijdens de online bingo speelden zijn bekend! Dit zijn de winnaars: Prijzen jeugd 1 een Mc Donaldsmenu met trui – Jetze Reitsma 2 een Mc Donaldsmenu met trui – Jildou Janse 3 een Mc Donaldsmenu met trui – Emma Brouwer 4 een menuLees verder..

Online bingo 2021

“De bingo met kerst was zo leuk… er komt toch wel nóg een keer een online bingo?” Die vraag kregen we heel vaak na de online kerstbingo op 19 december 2020. En ja, we gaan nog eens een bingo organiseren! Op zaterdag 20 maart 2021 kun je bij de tweedeLees verder..