Coronamaatregelen bij de Zwaluwen

In heel Nederland gelden coronamaatregelen, die ook voor de Leeuwarder Zwaluwen gelden. Met ingang van 25 juni 2021 vervallen bijna alle coronabeperkingen voor het sporten. Er geldt nog een aantal voorwaarden: Sporten door jeugd en volwassenen – tijdens het sporten hoeven sporters onderling geen 1.5 meter afstand te houden alsLees verder..

Start trainingen & trainingsschema 2021-2022

Vanaf 23 augustus 2021 gaan de jeugdteams van O11 t/m O19 weer van start. De jeugdteams t/m O10 beginnen vanaf 6 september 2021 weer met trainen. Mocht jouw team op een ander moment van start gaan, dan hoor je dit via je teamleider/trainer. Het trainingsschema voor seizoen 2021-2022 kun jeLees verder..

In memoriam: Stoffel Bakker

Iedereen kende Stoffel, en Stoffel kende iedereen. Jarenlang was hij een vertrouwd gezicht bij de Leeuwarder Zwaluwen. Deze week moesten we afscheid nemen van Stoffel. Meetrainen Stoffel kwam al een tijdje biljarten in ons clubhuis en kijken bij de trainingen, tot hij op een woensdagavond midden jaren ’80 aan deLees verder..

Contributie 2021-2022

De contributiebedragen voor het seizoen 2021-2022 zijn inmiddels doorgerekend. Zoals bekend wordt de bijdrage berekend aan de hand van het gemiddelde van 8 voetbalverenigingen uit Leeuwarden en omstreken. Op basis van dit vergelijk zou een gemiddelde stijging van ca. 12,- euro per lid per jaar gerechtvaardigd zijn. Het bestuur heeftLees verder..

JO13-1 sluit seizoen 2020-2021 af met een mix van champagne en oranjekoek

Zaterdag 26 juni 2021 speelde de JO13-1 de laatste wedstrijd van het seizoen. Dit betrof een wedstrijd in de Regiocup tegen Franeker, een mooi affiche, namelijk de nummer 1 tegen de nummer 2 volgens de stand in de Regiocup op dat moment. Toevalligerwijs was dit dezelfde tegenstander, waartegen Zwaluwen inLees verder..

Vacature: trainer Zwaluwen 3

Ben jij enthousiast, betrokken en weet je spelers goed te motiveren? Sta jij je mannetje en beschik je over de nodige ervaring/trainingspapieren? Dan zoeken wij jou! CSV de Leeuwarder Zwaluwen is voor aankomend seizoen op zoek naar een trainer voor het 3e herenelftal. Dit opleidingselftal komt uit in de 3eLees verder..

Voorlopige teamindeling 2021-2022

Hieronder kun je de voorlopige indelingen van de jeugdteams voor seizoen 2021-2022 vinden. Deze indeling is tot stand gekomen na overleg met coaches/trainers van de teams in de diverse leeftijdscategorieën. Tot het begin van seizoen 2021/2022 kunnen hierin nog wijzigingen voordoen. De indeling van de nog ontbrekende teams volgt zoLees verder..

Foto’s Oranjefestival

Bijna 100 kinderen deden gisterochtend mee aan ons Oranjefestival. De regen gooide een klein beetje roet in het eten, maar ondanks het weer was het weer genieten met zoveel enthousiaste voetballers op het veld!    📷 Foto’s: www.robertveenstra.com    

Nieuwe wedstrijdtenues: stem en beslis mee!

We krijgen nieuwe wedstrijdtenues! En als lid van de Leeuwarder Zwaluwen mag jij meebepalen hoe het nieuwe shirt er uit gaat zien. Breng je stem uit en beslis mee! –> Breng hier je stem uit!  Handig om te weten: – Elk lid mag maar één keer stemmen. Dubbele stemmen tellenLees verder..

Regiocup, trainen, Oranjefestival & indelingen

We hadden er al niet meer op gerekend, maar de regiocup gaat door! Tenminste voor de jeugd t/m de O17. In de maand juni zullen deze jeugdteams nog maximaal 4 wedstrijden spelen. Oranjefestival Nu hadden we net op 5 juni het Oranjefestival gepland voor jeugd t/m 12 jaar. De voorbereidingenLees verder..