Walking Football is een nieuwe voetbalvorm voor 60-plussers die op hun oude dag nog actief bezig willen zijn. Tijdens een voetbalwedstrijd in deze vorm wordt er gespeeld op een kwart veld in wandeltempo. Er wordt dus niet gerend, er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Een mooie manier dus voor de oudere generatie om actief te blijven en betrokken te zijn bij een voetbalclub.

Elke maandagochtend van 10.00-12.00u wordt er bij de Leeuwarder Zwaluwen Walking Football gespeeld. Zwaluwen-lid Anton Postma, die al een aantal jaar Walking Football speelt, vertelt enthousiast: “Het is een vorm van voetbal die bij onze huidige leeftijd past en nog veel voetbalplezier geeft!” Hier kun je meer lezen over de ervaringen van Anton.

Wat: Cambuur Oldstars Walking Football (voor 60+)
Wanneer: elke maandag van 10.00-12.00u
Waar: CSV de Leeuwarder Zwaluwen
Trainer: Jan Bruin 

Aanmelden en meer informatie
Lijkt het jou ook leuk om mee te doen aan Cambuur Oldstars Walking Football? Of ken je iemand waarvan jij denkt dat hij of zij het leuk zou vinden? Elke maandagochtend van 10.00 tot 12.00 uur kun je meedoen met Walking Football bij de Leeuwarder Zwaluwen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Smit

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations