Sponsoring

Zonder vrijwilligers is er geen Zwaluwen. De vereniging wordt gedragen door betrokken mensen die hun ziel en zaligheid in deze mooie club steken. Om de kwaliteit en het sportniveau van de Leeuwarder Zwaluwen te waarborgen is de hulp van sponsors dan ook erg belangrijk.

Op deze pagina kun je meer informatie vinden over onze sponsors en de mogelijkheden om zelf sponsor te worden. Neem dan contact met ons op! Henk Busstra, bestuurslid commercie, is telefonisch bereikbaar op 06 533 121 97. Mailen kan ook.

Onze Sponsors

Onze Zakenclub leden

Some description text for this item

word ook sponsor!

Steun de club

Sponsor mogelijkheden

Als sponsor investeer je niet alleen in CSV de Leeuwarder Zwaluwen; de Zwaluwen investeert ook graag in jou! Een levendige vereniging trekt meer leden en publiek, met als resultaat extra inkomsten én een grotere zichtbaarheid van de sponsoren.

In onze sponsorgids bieden wij diverse mogelijkheden voor sponsoring. Staat hier niet tussen wat je zelf in gedachten had? Dan gaan wij graag met je in gesprek over de mogelijkheden! Met de sponsorcommissie kun je afspraken maken over de invulling van de sponsoring. Voor alle sponsoractiviteiten wordt een contract opgesteld, waarin de vorm van sponsoring, de duur en de kosten worden vastgelegd.

Steun de club

De club van 50

De Club van 50 van CSV de Leeuwarder Zwaluwen ondersteunt allerlei activiteiten van de jeugdteams van de Zwaluwen op financieel gebied. De leden van de Club van 50 betalen per jaar € 50. De club heeft een eigen bestuur dat het gedoneerde geld beheert en in overleg met de jeugdcommissie besluit waar het geld aan besteed gaat worden. Enkele doelen zijn:

– bijzondere materialen voor de jeugdtrainingen
– speeltoestellen voor de jeugd
– het Leeuwarder Zwaluwen jeugdtoernooi
– voetbalclinics

Ook lid worden van de Club van 50? Neem dan contact met ons op! Henk Busstra, 06-53312197 of mail ons:

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations