De wedstrijd- en presentatiekleding wordt geleverd door de Leeuwarder Zwaluwen, en blijft ook van de Leeuwarder Zwaluwen. Voor alle spelers van de Leeuwarder Zwaluwen (met uitzondering van Zwaluwen 1 en Vrouwen 1) is een kledingfonds opgesteld. Hier lees je daar meer over.

Voor alle spelers van de Leeuwarder Zwaluwen (met uitzondering van Zwaluwen 1 en Vrouwen 1) is een kledingfonds opgesteld. Daardoor hoef je niet elk jaar een nieuw tenue te kopen in een grotere maat, maar kun je een te klein tenue gewoon omruilen voor een grotere.

Voor het kledingfonds betaal je jaarlijks een verplichte bijdrage (€ 30,- voor jeugdleden, €35 voor senioren). Dit bedrag wordt in september afgeschreven. Als je later in het seizoen instroomt, dan betaal je de bijdrage direct op www.zwaluwenshop.nl.

Wedstrijdshirt en -broek
Aan het begin van het seizoen krijgen alle spelers van hun teamleider een wedstrijdshirt en -broek (voor keepers is er een keepersshirt en -broek).

Wedstrijdkousen
De Zwaluwen voetbalkousen krijg je niet bij je wedstrijdtenue; deze moet je zelf kopen. Dat kan op www.zwaluwenshop.nl.

Presentatiepak
Naast en wedstrijdshirt en -broekje krijg je ook een presentatiepak (jack en -broek) in bruikleen. Dit pak kun je bestellen op www.zwaluwenshop.nl. Zodra je bericht hebt dat het pak binnen is, kun je het ophalen in Voetbalshop Leeuwarden, Zaailand 61 in Leeuwarden, tijdens de openingstijden van de Voetbalshop. Is het pak te klein geworden? Mail dan naar de kledingcommissie om het pak te ruilen voor een andere maat.

Alternatief wedstrijdtenue
Als je met je team een thuiswedstrijd moet spelen tegen een vereniging dat ook een blauw/zwart tenue heeft, dan moet je als thuisspelende ploeg voor een ander tenue zorgen (zodat je tijdens de wedstrijd niet in de war raakt omdat alle spelers op elkaar lijken). Het is de taak van de teamleiders om te checken in welke kleuren de tegenstander speelt. Zowel voor de junioren– als seniorenteams zijn hiervoor alternatieve rode tenues beschikbaar. Als je een alternatief tenue nodig hebt, neem dan minimaal één week van tevoren contact op met Sytske de Boer, 06 44521350.

Voor trainingskleding, voetbalschoenen, scheenbeschermers en eventueel keeperhandschoenen moet je zelf zorgen. Op www.zwaluwenshop.nl kun je met 15% korting mooie Zwaluwenkleding kopen!

Je kunt de bestelde kleding zodra je bericht hebt gekregen dat het binnen is ophalen bij Voetbalshop Leeuwarden, Zaailand 61 in Leeuwarden.

Bij verlies of beschadiging van een (deel van) het presentatiepak of een (deel van) het wedstrijdtenue worden standaard de kosten in rekening gebracht. Voor een wedstrijdtenue is dat € 50, voor een presentatiepak € 100.

Meld je vermissing bij de kledingcommissie; je krijgt dan ook weer nieuwe kleding.

Aan het eind van het seizoen lever je je wedstrijdtenue weer in bij je teamleider. Het presentatiepak hoef je aan het eind van het seizoen niet in te leveren. Als het pak niet meer past, dan kun je het omruilen voor een grotere maat. Hiervoor kun je mailen naar de kledingcommissie.

Als je stopt met voetballen, dan moet je zowel de wedstrijdkleding als het presentatiepak weer inleveren bij de Zwaluwen. Totdat je het pak hebt ingeleverd wordt je contributie niet stopgezet.

Voor het gebruik van de kleding uit het kledingfonds geldt een kledingreglement

Heb je vragen over de kleding? Mail dan naar de kledingcommissie.

webshop

In de webshop www.zwaluwenshop.nl kun je Zwaluwen trainingskleding en ander handig Zwaluwen materiaal kopen, zoals sporttassen en handdoeken. In de webshop krijg je automatisch 15% korting (dit is al in de prijs verrekend)!

De bestelde kleding en accessoires kun je vervolgens, zodra je bericht hebt gekregen dat het binnen is, ophalen bij Voetbalshop Leeuwarden, Zaailand 61 in Leeuwarden.

winkel

Wil je de kleding liever eerst in het echt bekijken en passen? Dat kan in de Voetbalshop Leeuwarden, Zaailand 61 in Leeuwarden. Hier kun je ook direct kleding kopen, maar je krijgt dan niet de 15% korting die je via onze webshop wel krijgt. Online bestellen is dus voordeliger. Als lid van de Leeuwarder Zwaluwen krijg je in de Voetbalshop wel 10% korting op alle voetbalschoenen!

de zwaluwenshop

Een greep uit de selectie

Some description text for this item

Jas met capuchon
Lange trainingsbroek
Voetbalkousen
Voetbaltas M

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2022. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations

Copyright © 2022. All rights reserved. Een Creatie van Calliope Creations