Word sponsor van 100 jaar Leeuwarder Zwaluwen!

Op 15 augustus 2024 bestaat CSV de Leeuwarder Zwaluwen 100 jaar! In seizoen 2024-2025 wordt dat gevierd met allemaal leuke activiteiten. Daarvoor zijn wij op zoek naar sponsors! 

Het komende nieuwe seizoen gaat er ongelooflijk veel georganiseerd worden met behulp van de inzet van talloze vrijwilligers. Om van dit jubileumjaar een succes te maken doen we een beroep op alle fans van Leeuwarder Zwaluwen. We willen je vragen om sponsor te worden en in te tekenen op één van de vier sponsorpakketten! Wil je je naam voor langere tijd koppelen aan Leeuwarder Zwaluwen? Word dan sponsor zodat je zichtbaar wordt op het jubileumbord dat een prominente plek krijgt op ons complex! 

7 juni 2024: Dinnershow met Bas Nijhuis

Op 7 juni 2024 organiseren we in ’t Zwaluwnest een dinnershow met internationaal scheidsrechter Bas Nijhuis als hoofdspreker! Natuurlijk is er heerlijk eten en drinken en live muziek. De avond begint om 17.30 uur. Wees er snel bij, want VOL = VOL! 

Over Bas Nijhuis
Bas Nijhuis (Enschede, 1977) is een bekende (internationaal) voetbalscheidsrechter. Daarnaast is hij ondernemer. Bas Nijhuis neemt je als spreker letterlijk mee naar de sfeer en dynamiek van stadion, kleedkamer en voetbalveld. Het levert een uniek en onthullend inkijkje op in de wereld van de arbitrage.

Nijhuis spreekt onder andere over samenwerking, teambuilding, passie en wat je zowel op als buiten het veld als scheidsrechter meemaakt. Neemt daarin geen blad voor de mond en is een verre van kleurloos figuur. De topscheidsrechter brengt dat alles met een grote dosis humor, zelfspot en respect.

In zijn presentatie legt Nijhuis dwarsverbanden tussen de wereld van topsport en die van het bedrijfsleven, want hij kent die als geen ander uit eigen ervaring als ondernemer van zijn voormalige bakkerij uit Haaksbergen. Hij vertelt met veel humor en relativering over zijn werk annex passie. Een dynamisch verhaal dat wordt ondersteund met prachtige beelden en hilarische anekdotes. Bas Nijhuis geeft een presentatie van formaat!

Sponsorpakketten

Er zijn vier sponsorpakketten voor het 100-jarig jubileum van de Leeuwarder Zwaluwen:

reserveren & Aanmelden als sponsor


Wil je stoelen reserveren voor de dinnershow met Bas Nijhuis op 7 juni 2024 en daarmee sponsor worden van 100 jaar CSV de Leeuwarder Zwaluwen? Meld je dan nu aan bij Henk Busstra via sponsorcommissie@leeuwarderzwaluwen.nl of 06-53312197. 

Andere sponsormogelijkheden


Ben je op zoek naar een andere vorm van sponsoring? Kijk dan op
onze pagina met de standaard sponsorpakketten en -mogelijkheden

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations