Keepersschool Boscolo

Leren keepen bij
de Zwaluwen

De Leeuwarder Zwaluwen werkt nauw samen met keeperschool Boscolo. Daardoor kunnen keepers bij de Leeuwarder Zwaluwen professionele keepertrainingen krijgen. Er is zowel voor de jeugd als voor de senioren keepertraining. Voor de restsenioren geldt dat dit alleen kan bij voldoende aanmeldingen van keepers.

De keepertrainers

Over de trainers

De keepertrainingen bij de Leeuwarder Zwaluwen worden gegeven door twee keepertrainers: Anno Hoekstra (bovenbouw en senioren) en Erik Steinvoorte.

Anno is een echte Leeuwarder en heeft tot zijn 16e bij MKV gevoetbald. Daarna is hij bij MKV gaan keepen. Hij is gescout door meerdere profclubs en is uiteindelijk naar de jeugd van Cambuur gegaan. Nu traint Anno de keepers van SC Stiens en de Leeuwarder Zwaluwen. "Mijn doel is om de keepers de technische aspecten zo snel mogelijk onder controle te laten krijgen," zegt Anno. "De positie in de goal, en de bal zo simpel mogelijk vangen of verwerken vind ik ook erg belangrijk."

Wil je ook graag keeperstraining volgen? Meld je dan aan bij Robert de Vries, T. (06) 442 09 096 of r.vries140@upcmail.nl.

Keepertraining voor restsenioren wordt alleen gegeven bij voldoende aanmeldingen van keepers.

Jeugdleden kunnen naast keepertraining bij de Zwaluwen ook (tegen betaling) aanvullende keepertraining volgen bij keeperschool Boscolo. Dit is op zondagochtend op sportcomplex Wiarda in Leeuwarden.

Highlights

  • Trainingen door de week
  • Gediplomeerde keepertrainer
  • Decennia aan ervaring

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations