't Zwaluwnest

't Zwaluwnest is de kantine van de Leeuwarder Zwaluwen en de thuisbasis voor alle leden van de Zwaluwen, maar ook spelers van andere clubs komen er graag langs. 'Ut is hier altiid su gesellig!' is een vaak gehoorde kreet.

Openingstijden

De kantine is 3 dagen per week geopend.

Ma-di: gesloten
Woe: 17.00-00.00
Do: 19.00-00.00
Vrij: gesloten
Za: 08.00-20.00
Zo: gesloten

Contact kantine

Wil je de kantine gebruiken voor een vergadering, activiteit of feestje, of heb je een andere vraag over de kantine? Neem dan contact op met de beheerscommissie via de telefoon: (058) 844 5790 of via de mail.

Het beheer

Om alle gasten van ’t Zwaluwnest van een natje en een droogje te voorzien hebben we een vrijwilligersbestand van ongeveer 45 barvrijwilligers.

Deze vrijwilligers schenken op de zaterdagochtend een bakje koffie in voor de ouders van onze (jongste) jeugd, nemen een doordeweeks avondje voor hun rekening of tappen op zaterdagmiddag het welverdiende biertje na de wedstrijd.

Over het algemeen hebben de vrijwilligers een bardienst van 3 uur op de zaterdag eens per 4 weken. Op deze manier kunnen we de barwerkzaamheden over meerdere schouders verdelen. Mocht je geïnteresseerd zijn in een functie als barvrijwilliger, dan kun je jezelf aanmelden bij de beheercommissie.

Rookvrij terrein

Wij zijn rookvrij

Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar. Daarom hebben wij sinds 2020 een rookvrij sportterein. Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken.

Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Met een rookvrij sportterrein dragen we bij aan het realiseren van een Rookvrije Generatie. Een generatie kinderen die zélf kan en zal kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst.

We vragen rokers om buiten het zicht en buiten het terrein te roken. De entree en plekken binnen ons sportterrein, zoals langs de lijn en het terras zijn rookvrij. We rekenen op je medewerking om samen met ons te zorgen voor een gezonde en veilige omgeving voor onze jeugd en alle andere bezoekers.

Vragen? Dan kun je terecht bij Gerbrand Busstra, voorzitter CSV de Leeuwarder Zwaluwen (06 42092223), en Sytske Balt, bestuurslid CSV de Leeuwarder Zwaluwen (06 30840384).

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations