Als je met je team wilt zaalvoetballen, dan kan dat! Leeuwarder Zwaluwen heeft de zaal op ons complex elke maandagavond van 21:30 tot 22:30 uur beschikbaar voor junioren of senioren die willen zaalvoetballen.

Afhankelijk van de animo, kan ieder team vooralsnog één uur zaalvoetbal reserveren. Mochten de reserveringen meevallen, dan is er meer mogelijk. Toewijzing vindt plaats op volgorde van binnenkomst. 

Reserveren
Reserveren kan bij Nico Stornebrink op de app 06-49602733, onder vermelding van je naam en team. Je krijgt dan z.s.m. bericht. Indien je één of meerdere plofballen nodig hebt, dan kun je die ook bij hem ophalen en afgeven.

Coronatoegangsbewijs
Let op: alle spelers vanaf 18 jaar hebben een geldig coronatoegangsbewijs nodig om in de zaal te mogen trainen of wedstrijden te spelen.

Zaalcompetitie
Op dit moment hebben we vijf senioren zaalvoetbalteams bij de Leeuwarder Zwaluwen die ook zaalcompetitie spelen. Wil jouw team ook zaalcompetitie gaan spelen? Neem dan contact op met Gooitzen Feenstra, coördinator zaalvoetbal, (06) 1502 3868, [email protected].

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2023. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations

Copyright © 2023. All rights reserved. Een Creatie van Calliope Creations