GROTE CLUBACTIE 2023

Wie verkoopt dit jaar de meeste loten voor de Zwaluwen?!? Op zaterdag 23 september start de Grote Clubactie 2023. En als jij loten verkoopt, verdien je daar niet alleen geld mee voor de Zwaluwen, maar kun je zelf ook mooie prijzen winnen! Doe je ook weer mee?

Loten verkopen
Ook dit jaar kan elk jeugdlid met het verkoopboekje en de intekenlijsten loten gaan verkopen. Op de voorzijde van het boekje staat een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers kunnen scannen met hun telefoon. Alle loten worden betaald via automatische incasso, zodat je later niet nóg eens langs de deuren moet.

Verkoop online loten!
Je kunt ook online loten verkopen: hierover krijgen jij en/of je ouders een aparte mail (als je mailadres tenminste bij ons bekend is). In deze mail zit zowel een link naar de online verkooppagina als een QR-code, waarmee mensen automatisch op de juiste verkooppagina komen. Handig om via de mail en whatsapp naar familie en vrienden te sturen en om op social media te delen!  

Besteding opbrengsten
Elk lot wordt verkocht voor € 3,- per stuk, en daarvan gaat € 2,40 naar de Leeuwarder Zwaluwen! De Grote Clubactie is een belangrijke inkomstenbron voor de Zwaluwen. Laten we er dus met zijn allen weer een groot succes van maken! Dit jaar willen we de opbrengst van de Grote Clubactie bij de Leeuwarder Zwaluwen besteden aan materiaal voor de jeugdteams.

Planning Grote Clubactie 2023
18-22 september: uitdelen verkoopboekjes en intekenlijsten
23 september: start verkoop Grote Clubactie Loten
23-27 oktober: inleveren verkoopboekjes en intekenlijsten
13 november: sluiting online lotenverkoop
28 november: uitslag trekking op www.clubactie.nl

Veel gestelde vragen

Heb je geen boekje gekregen? Of is je lotenboekje vol en wil je nog meer loten verkopen? Download dan hier extra intekenlijsten & print ze uit!

Je kunt ook nog bij Johan Rietdijk vragen of er nog extra lege boekjes zijn, maar de kans is groot dat die al allemaal op zijn. 

Als lotenverkoper kun je zelf ook mooie prijzen winnen. En hoe meer loten je verkoopt, hoe groter de prijs!

JO/MO -07/09/11

  • 10-15 loten: bon van € 5,- van Intertoys, bol.com of Hema

  • 16-25 loten: bon van € 10,- van Intertoys, bol.com of Hema

  • 26-42 loten: bon t.w.v. € 25,- van de Zwaluwenshop
  • 43 loten en meer: bon t.w.v. € 35,- van de Zwaluwenshop

JO/MO-12/13/14/15
Na de eerste drie loten krijg je € 0,50 per verkocht lot voor jezelf. En als jij de beste verkoper in deze leeftijdscategorie bent, win je een wedstrijdtenue van jouw favoriete profclub!

JO/MO-17/19 junioren
Van jullie verwachten wij niet meer dat je langs de deuren gaat (dat mag uiteraard wel), maar dat je per persoon binnen je directe omgeving minimaal 3 loten aan de man brengt. Bijvoorbeeld je ouders, buren, opa/oma of andere naaste familie en kennissen. Dat moet lukken, toch? Een kleine moeite, maar groot plezier voor de vereniging!

Heb je een vraag over de Grote Clubactie bij de Leeuwarder Zwaluwen? Neem dan contact op met Arjen Feenstra (06-46115889).

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations