Carlo Rietdijk blijft ook in het seizoen 2020-2021 de hoofdtrainer van Zwaluwen 1. Dat heeft het bestuur van CSV De Leeuwarder Zwaluwen unaniem besloten, in overleg met de spelersraad van Zwaluwen 1 en Carlo zelf. Voor Carlo wordt komend jaar het vijfde seizoen als hoofdtrainer bij de Leeuwarder Zwaluwen.

Promotie
Carlo Rietdijk is sinds het seizoen 2016/2017 hoofdtrainer van de 1e selectie van de Leeuwarder Zwaluwen, dat op dit moment in de 1e klasse E speelt. Nadat Zwaluwen 1 in het seizoen 2017/2018 op een haar na de titel miste en er ook in de nacompetitie geen promotie uit kon worden gesleept, lukte dat in seizoen 2018/2019 wel glansrijk. Zwaluwen 1 won na een constant seizoen met een lange reeks gewonnen wedstrijden de titel en promoveerde naar de 1e klasse. 


Carlo (links) tijdens de wedstrijd tegen Groningen 1 op 26 oktober 2019. Zwaluwen 1 won met 3-1.

Goede prestaties
“De prestaties van ons eerste elftal zijn ook dit seizoen goed onder leiding van Carlo,” vertelt voorzitter Gerbrand Busstra. Halverwege het seizoen staat Zwaluwen 1 op de achtste plaats in de 1e klasse, op slechts 7 punten van de koploper. “Bovendien ligt Carlo goed binnen de spelersgroep,” vervolgt Busstra. “Hij past bij de cultuur van onze vereniging en is een goede ambassadeur van de Leeuwarder Zwaluwen. Genoeg reden om ook komend seizoen met Carlo verder te gaan!”

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations