Het bestuur van Leeuwarder Zwaluwen is trots en blij om te kunnen melden dat we met de firma Van Wijnen B.V. een nieuwe sponsor hebben gevonden.

De firma Van Wijnen B.V. zal voor tenminste de komende drie seizoenen op meerdere manieren aan Leeuwarder Zwaluwen verbonden zijn. Op deze wijze geeft Van Wijnen onder meer invulling aan haar slogan Meer dan bouwen.

Over Van Wijnen. Meer dan bouwen.

In 1907 is men begonnen met timmerwerk, daarna doorgegroeid tot bouwers en inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf dat meer is dan dat. Men helpt mens en maatschappij aan gebouwen die de kwaliteit van het wonen, werken, leren en leven verhogen. Men ontwikkelt, bouwt, beheert en onderhoudt. Dat doet Van Wijnen lokaal vanuit 24 locaties in Nederland, duurzaam en dichtbij de klant en leveranciers. Dat verbindt Van Wijnen met mensen, men spreekt de taal van opdrachtgevers en leveranciers.

De omgang met mensen is open, eerlijk en direct. De lijnen zijn kort, onder elkaar en naar iedereen die met Van Wijnen werkt. “We zijn vakliefhebbers, we willen uitblinken in alles wat we doen. Bevlogen professionals die van elkaar willen leren en elkaar sterker maken. Omdat we trots willen zijn op het werk dat we doen. Samen bouwen aan ruimte voor een beter leven, dat is meer dan bouwen. Het is ons levenswerk.”

Tijdens de officiële start afgelopen woensdag van de nieuwbouw van de nieuwe Sporthal Nijlân, waar ook Leeuwarder Zwaluwen onderdak zal vinden, zijn de contracten hiervoor getekend.

Op onderstaande foto ziet u Jan Adema voorzitter Leeuwarder Zwaluwen en dhr. Peter Hutten, directie Van Wijnen Noord.

 

Ook sponsor worden?

Wil je ook iets betekenen voor Leeuwarder Zwaluwen op het gebied van sponsoring? Dan ben je uiteraard van harte welkom! Je kunt hiervoor contact opnemen met Henk Busstra, bestuurslid Commercie op 06-53312197 of per mail via henk.busstra@kpnmail.nl

Met sportieve groet,

Het Bestuur van Leeuwarder Zwaluwen

 

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations