Vacature: trainer Zwaluwen 3

Ben jij enthousiast, betrokken en weet je spelers goed te motiveren? Sta jij je mannetje en beschik je over de nodige ervaring/trainingspapieren? Dan zoeken wij jou! CSV de Leeuwarder Zwaluwen is voor aankomend seizoen op zoek naar een trainer voor het 3e herenelftal. Dit opleidingselftal komt uit in de 3e klasse.

Als trainer van één van onze opleidingsteams ben je gericht op de doorstroom van onze eigen jeugd en heb je als doel hen beter te maken. Samen met de assistent-trainer draag je een gezamenlijke visie uit en beschik je over voldoende kennis en kunde om een tactische planning neer te zetten. Je bent samen met de teammanager verantwoordelijk voor het samenstellen van de 3e selectie.

CSV de Leeuwarder Zwaluwen is behalve een voetbalvereniging ook een familie, waar aandacht voor elkaar is. Iedereen is welkom en hoort er bij! Er is ruimte voor zowel prestatief als recreatief voetbal en er is evenveel aandacht voor het jongens- en herenvoetbal als voor het meiden- en damesvoetbal. CSV de Leeuwarder Zwaluwen blijft continu investeren, zowel wat betreft het voetbalspel als alles daar om heen. Met het nieuwe sportcomplex en daarin een prachtige kantine zijn we klaar voor de toekomst!

Wat vragen wij van je?
– Je bent in het bezit van UEFA-C of studeert hiervoor
– Je hebt ervaring op het gebied van coaching, trainingen en begeleiding geven
– Je weet mensen te motiveren en te enthousiasmeren
– Je bent representatief en kunt goed samenwerken met de overige selectietrainers en teammanagers
– Je kunt makkelijk communiceren en durft duidelijk en eerlijk te zijn
– Je bent beschikbaar op maandagavond, donderdagavond en zaterdag
– Je hebt zelf in een selectieteam gevoetbald

Wat wij bieden
– Een jong en enthousiast team
– Een goed geregelde organisatie
– Een marktconform salaris
– Een warme familievereniging

Interesse?
Heb je belangstelling voor deze vacature, reageer dan via bestuur@leeuwarderzwaluwen.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robert Veenstra, assistent-trainer Zwaluwen 3, (06) 5761 9441.