Een gelukkig en sportief nieuwjaar toegewenst! Namens het bestuur wens ik jullie een gelukkig en sportief nieuwjaar toe. Ik hoop dat wij het coronatijdperk binnenkort definitief achter ons kunnen laten. Ik wil een ieder bedanken voor jullie inbreng bij de online bingo op 30 december. Het was erg gezellig en met elkaar gaf dit verbondenheid, een familiegevoel. De opbrengst is bestemd voor ons nieuwe digitaal scorebord waar wij al een tijdje voor aan het sparen zijn.    

Wij hebben verder goed nieuws van het ’trainersfront’. Het bestuur, Technisch Comité en spelersraden van heren 1 t/m 3 en dames 1 waren unaniem in het advies om voor het voetbalseizoen 2022/2023 de contracten  van de huidige selectietrainers te verlengen. Dat is mede gebaseerd op de goede resultaten van de selecties. Het bestuur heeft in onderling goed overleg met de desbetreffende trainers, de contractverlenging kunnen realiseren.

Hans de Jong en Lody Roembiak blijven hoofd- en assistent trainers bij heren 1. Rene Alma blijft hoofdtrainer bij Dames 1. Mede gezien de drukke gezins- en zakelijke perikelen bij Michel Oosterkamp en de ambitie van Yannick de Boer, is in goed overleg besloten om de rollen volgend seizoen om te draaien. Alco en Marius Hendriks blijven op basis van gelijkwaardigheid trainers van heren 3. Alle trainers van harte gefeliciteerd!

En er zit nog iets moois aan te komen: onze nieuwe website is bijna klaar! Met deze nieuwe site kunnen we onze mooie vereniging nog beter laten zien. De laatste punten worden nu op de i gezet, en daarna kan de website worden gelanceerd. Wij zijn erg benieuwd wat jullie er van vinden! 

Tenslotte: let een beetje op elkaar en blijf genieten van het leven. Wij zien elkaar binnenkort weer bij onze club!

Met sportieve groet,
Gerbrand Busstra, voorzitter CSV de Leeuwarder Zwaluwen

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations