Het bestuur van zakenclub Leeuwarder Zwaluwen is najaar 2016 uitgebreid en heeft geresulteerd in de toename van activiteiten en sponsors. De doelstelling is; om de eerste selecties mannen en vrouwen zoveel mogelijk te faciliteren. 

Zo was na de wedstrijd Zwaluwen – Blauw Wit een tent en catering geregeld en dit werd door onze leden zeer op prijs gesteld. Ook heeft de zakenclub met succes Maus Handel B.V en Compact Groep mogen toevoegen aan haar sponsorbestand. De heer Maurits de Vries van Maus Handel B.V is sportfanaat bij Unis Flyers, SC Heerenveen en bezoekt frequent voetbalwedstrijden van SC Cambuur, FC Groningen en vanaf heden ook Leeuwarder Zwaluwen. Maus Handel B.V is gespecialiseerd in het bouwen van nieuwbouwwoningen in oude stijl. Deze ervaring zet men graag in om de klant te ontzorgen tijdens het realiseren van haar droomhuis.

Compact Groep is de tweede nieuwe sponsor. Het bedrijf is sinds 2005 actief op het gebied van re-integratie, verzuim, casemanagement en letselschade. De basis van Compact Group werd gelegd door arbeidsdeskundige Rob de Klerk. Tegenwoordig bestaat het team van Compact uit re-integratiedeskundigen, arbeidsdeskundigen,
jobhunters, coaches, arbo-adviseurs en arbo-artsen.
Namens zakenclub Leeuwarder Zwaluwen zien wij een prettige samenwerking tegemoet met beide sponsors. De eventuele nieuwbouw van het clubhuis en de uitbreiding van de sponsorlijst, zullen in de toekomst bijdragen aan progressie voor Leeuwarder Zwaluwen.

Fotografie en tekst: Renate Busstra

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2023. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations

Copyright © 2023. All rights reserved. Een Creatie van Calliope Creations