gezocht: scheidsrechters & grensrechters

Wij zijn op zoek naar een aantal nieuwe, enthousiaste scheidsrechters en grensrechters! Lijkt dit jou leuk, maar ken je nog niet alle spelregels? Meld je dan aan voor een training. Eind september start de training voor scheidsrechters. De training voor grensrechters wordt bij voldoende belangstelling georganiseerd.

Training voor scheidsrechters op groot veld
Lijkt het jou leuk om scheidsrechter bij de Leeuwarder Zwaluwen te worden? Dan kun je op kosten van de Zwaluwen deelnemen aan de scheidsrechterstraining voor wedstrijden op groot veld van scheidsrechtervereniging NWF. Deze training is geschikt voor alle spelers vanaf de jeugd O13 t/m de senioren, maar ook voor ouders en andere betrokkenen binnen onze vereniging.

• De cursus bestaat uit 4 avonden (1 avond per maand): op maandag 27 september, 25 oktober, 15 november en 13 december 2021
• Cursusavonden zijn in Bolsward
• Avonden zijn van 19:00 tot 22:00
• De cursisten moeten in de periode van de cursus minimaal 4 wedstrijden fluiten met begeleiding. Deze begeleiders kunnen scheidsrechters van de eigen club zijn. Maar ook de scheidsrechtersvereniging heeft begeleiders waarop een beroep gedaan kan worden.
• Kosten zijn €90,- pp (dit wordt betaald door de Leeuwarder Zwaluwen)

Aanmelden
Wil jij deze cursus volgen? Lijkt het je leuk om je persoonlijk te ontwikkelen? Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat kinderen en/of volwassenen op een sportieve en plezierige wijze met elkaar de strijd aangaan? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar cursus@svnwf.nl en bestuur@leeuwarderzwaluwen.nl (graag tegelijkertijd naar beide adressen mailen)!

Na de training ga je meedraaien in de poule met scheidsrechters en word je op basis van je beschikbaarheid ingedeeld voor het fluiten van wedstrijden. 

Training voor scheidsrechters op klein veld
Voor de wedstrijden van O7-O12, die op een kleiner veld spelen, zijn speciale cursussen voor pupillenscheidsrechters. Heb je hier belangstelling voor? Meld je dan aan bij bestuur@leeuwarderzwaluwen.nl. De data voor deze cursus worden nog gepland. Na de training ga je meedraaien in de poule met scheidsrechters en word je op basis van je beschikbaarheid ingedeeld voor het fluiten van wedstrijden.
 
Training voor grensrechters
Vanaf de O13 teams wordt er vaak een beroep gedaan op ouders en andere toeschouwers om tijdens de wedstrijd te vlaggen. Misschien zou je dit best wel willen doen, maar twijfel je omdat je niet alle spelregels exact kent. Als je hier graag een training voor zou willen volgen, meld je dan aan bij bestuur@leeuwarderzwaluwen.nl. Bij voldoende belangstelling organiseren we een training voor grensrechters bij de Leeuwarder Zwaluwen. Deze training duurt zoals het nu lijkt één avond.

Leave a comment

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations