Hylke Schrale wordt volgend seizoen de assistent-trainer bij Zwaluwen 1. Hij gaat Fred de Boer ondersteunen, die in seizoen 2024-2025 de hoofdtrainer van het eerste elftal van de Leeuwarder Zwaluwen is. 

Kind van de club
Schrale is een bekende naam bij de Leeuwarder Zwaluwen: van zijn 14e tot zijn 27e voetbalde hij bij de Zwaluwen. “Een echt kind van de club,” vertelt voorzitter Gerbrand Busstra. “Net als onze nieuwe hoofdtrainer Fred de Boer is Hylke een mensenmens. Zowel het bestuur als de technische staf verheugen ons over de samenwerking met Hylke.”

Fanatiek en een geintje
Ook Schrale kijkt uit naar volgend seizoen. “Mijn doel is altijd om de spelers beter te maken, op mentaal, tactisch, technisch en fysiek vlak, zowel individueel als in teamverband,” vertelt hij. “Goede communicatie is hier een groot onderdeel van. Ik analyseer het team en de spelers grondig en probeer mijn visie zo goed mogelijk over te brengen op het team. Maar ook goede communicatie met de begeleiders en het bestuur vind ik erg belangrijk. Als voetbaltrainer ben ik zeer fanatiek en serieus, maar ben ook zeker in voor een geintje en wat gezelligheid!”

Leave a comment

WORD LID!

Wil je ook lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan! Je mag ook eerst komen proeftrainen

Copyright © 2024. All rights reserved.
Een Creatie van Calliope Creations